Şimdi Ara

SKODA YETI KULUBU (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.627
Cevap
77
Favori
549.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • funkmaster kullanıcısına yanıt
    Smartgate sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaz; smartgate ile araç verilerini telefonunuzda görürsünüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolder24 kullanıcısına yanıt
    Sis ile gündüz farını karıştırıyor olabilirsiniz yuvarlagın içindeki alt lamba sis üstteki gündüz farı. Geçen gün benimde aynı uyarıyı verdi değiştirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mşah kullanıcısına yanıt
    Tekrar bakıcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enoktakenokta

    Smartgate sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaz; smartgate ile araç verilerini telefonunuzda görürsünüz.

    çok teşekkürler. çok yardımınız oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swarobazde

    Yeticiler esselamun aleykum aranizda yeni yetici olarak bende katildim.yeni aldigim 2014 1.2 active aracim hakkinda on panelde tikirtilarin takintisini yasiyorum acaba busorunu yasayan varmi???

    bende 2015 tdi dsg elegance var, daha 1 senesi olmadı, ön panelden tıkırtılar geliyor. önceki aracım honda civic'de (plastik kalitesi kötü diye bilinir) zerre kadar ses olmazdı, eşimde 2010 suzuki var onda da ses yok ama yetide ön panelde sesler başladı, çözüm bulabilmiş değilim. ilk defa japon olmayan bir araç kullanıyorum, çok yadırgadım.

    birde şehir içi 7,5-8 gibi tüketimler yüksek geliyor. adamlar 1750 kg ağırılıkta 4x4 dizel otomatik Honda CRV aracın canını çıkarttılar ona rağmen 7.1 yaktı, yeti daha hafif ama daha çok yakıyor. uzun yolda 5 litre en alt görebildiğim değer. ama tabi benzine göre litre fiyatından dolayı yine de avantajlı. Ama avrupadaki gibi benzin ile dizel aynı fiyatta olsaydı hiçbir avantajı olmazdı.




  • Merhaba arkadaşlar. Çok severek kullandığım 2012 model Yeti Greenline 1.6 TDI Elegance aracımı, lüzum üzerine satıyorum. 71 bin kilometredeki aracın ilk sahibiyim ve buradan takip edenler araçla ilgili paylaşımlarımı görebilirler. Araç siyah tavanlı beyazdır ve hiç bir değişeni, hasar kaydı vb yoktur. İletişime geçmek isteyenler buradan yazabilirler.
  • bagajı küçük mü gerçekten 330lt yazıyor ama emin olamadım. Konfor konusunda Yeti nasıldır? uzun yolda yorar mı? fabrika çıkışı lastikleri nedir ? bilgi verebilir misiniz?
  • Tam boy stepne kullanildigindan bagaji kucultuyor. Ben 250 tl ye ince stepne aldim, orijinal stepneyi ve kenarlarindaki plastikleri cikarttim, bu durumda 400 litre civari oluyor.
    Yol tutusu cok iyi. Dizellerin lastik ebati kucuk oldugundan pek heybetli durmuyor. Ama tuketimi artirabileceginden dolayi buyutmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • syntor S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Hangi küçük boy stepneyi aldınız acaba ben de düşünüyorum. bagajda monte ettiğiniz bir yer var mı yoksa serbest mı duruyor ?
  • Orijinal stepne ve aksesuarları takılıyken orta boy 1 bebek arabası ancak sığıyor. Bu da A-B sınıfı araçlara denk bir bagaj hacmi demek.

    Stepne ve müştemilatı söküldüğünde 2 bebek arabası, bir çocuk bisikleti sığıyor.


    En güzeli mağazada incelemeniz.


    Konforu iyi, uzun yolda yormuyor. Yüksek sürüşten gelen bir kullanım rahatlığı var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumnik

    bagajı küçük mü gerçekten 330lt yazıyor ama emin olamadım. Konfor konusunda Yeti nasıldır? uzun yolda yorar mı? fabrika çıkışı lastikleri nedir ? bilgi verebilir misiniz?

    Size küçük gelen bagaj hacmi, benim için büyük olabilir dostum. Bu konuda en doğru kararı vermek için Yeti'yi bizzat incelemelesiniz. Mesela 4-5 kişilik bir aile ve bir sürü eşya ile yola çıkacaklara yetmeyebilir. Yeti'nin arka koltukları söküldüğünde (ki, çok kolay bir işlem) ulaşılan devasa bagaj hacmine sahip olduğunu da belirtmeliyim. Arka koltukları sökerek yaratacağınız alana bir döşek serip yatabilirsiniz. Konfora gelince, söyleyeceğim tek şey var: MÜKEMMEL...




  • Poseidoneptune P kullanıcısına yanıt
    Ben hepsi burada sitesinden aldim.oradan siparis verdiginizde uretici firma sizi arayip aracin modelini soruyor ona gore gonderiyorlar. Stepnenin olmasi gereken yere sabitledim.sagina ve soluna da yapi marketlerden alabileceginiz izolasyon kopuklerinden uygun ebatta keserseniz sorun kalmiyor. Orijinal stepne 195 taban,ince stepne ise 10 cm. Dolayisiyla 9.5 cm alcaliyor taban.bu da oldukca iyi bir deger. Bazilari stepneyi tavan bagajinda tasiyorlar o zaman daha buyuk oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • syntor S kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum benim yol güzergahim uzun yol sehir ici karisiktir 7.4 8 lt arasinda yakiyor uzun yilda en son 6.9 yakaladim. Degerler fazla gibime geliyor ama yapacak bisey yok! Tikirtilara gelunce cozumunu bulursaniz benide bilgilendirebilirmisiniz? Teesekurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç cevap verdiğim için af edersiniz. 10 gün önce Yeti ile Diyarbakır'dan İskenderun'a gittim, benle birlikte 2 kişi ile yola koyuldum. Giderken pek fazla yükümüz yoktu tahmini aracın ağırlığına 100 kilo ekledim. Otoyolda, genelde 120 km yaptım, arada 140 ı geçtiğim yerler de oldu; ancak 120 den sonra ister istemez vücut, hızı kaldırmadı ama 120'nin aşağısında gittiğim yerlerde hiç bir sıkıntı çekmeden yolculuk ettik. Hakikaten araba, hakkını veriyor , çok memnun kaldık. Ayrıca yakıt tüketimi de beni tatmin etti, yakıtı fulleyip yaklaşık 500 km kat ettim ve ortalama tüketimim 5,1 oldu. Hesabını İskenderun'a varınca yaptım, hatta resimlerini de çektim; yola çıkmadan önce de varırken de yaklaşık 70 liralık Motorin harcadı. Ya ben yanlış hesapladım ya da gerçekten durum bundan ibaret :). Ayrıca birkaç yerde yol yorgunluğu uyarısı verdi, bu özelliği de hoşuma gitti. Direksiyonu iki saatten sonra elimden hafifçe bırakınca dinlenmem gerektiğini maxi dot ekrandan uyarı olarak verdi; ne kadar soyut bir icat olsa da kıymete değer bir his uyandırdığını da belirtmek isterim. Dönerken yüklü döndük, arkadaki bir koltuğu devre dışı bıraktım, hatta ve yaklaşık 250-300 kilo gibi bir yükle yolculuk ettik. İster istemez araba tepki veriyor yük karşısında. Yakıt tüketimim de 7, 7-5 arasında seyretti. 100 km hızla gitmeyi yeğlediğiniz için araba aşırı yük dışında size tatmin edici yakıt tüketimi sunar, şikayet etmezsiniz kanımca :). Ayrıca Yeti almadan önce forumdaki arkadaşlardan tavsiyeler almıştım zamanında, en çok dikkatimi çeken şu olmuştu,bildiğinizi umuyorum: dizel ile uzun yolculuklarda yakıt tüketimi artmıyor, statik kalıyor ya da nispi artıyor. Benzinli araçtaysa dizeldekine göre fark fazla oluyor.




  • Sanusani kullanıcısına yanıt
    Önemli değil yetiyi çok beğeniyoruz almak istiyoruz ama dizeli şuan sıfır yok. Babamda sıfır istiyo indirimli almak için ve kesinlikle dize olmalı şuan benzinliler var ama bekliyoruz şuan ihtiyacımız yok.
    Dizeli gelse iyi olacak birde 1.6 tdı 4x4 olsa tadından yenmez. Size çok teşekkür ederim.
  • Bil mukabele . Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun, İnşaAllah. Sıfır araç almanızı ben de isterim, 2. ele göre her anlamıyla rahat ediyor insan; sabretmenizde fayda var . Biz de makyajlı yeti için 6 ay bekledik; daha önce 2. el arabalardan çok çektiğimiz için de 2. elden de uzak durduk. 2016 nın sonuna doğru Yeti yeni kasa çıkartacak diye fabrikadan bilgi almıştım. Muhtemelen dizeli yine piyasaya sürecekler. Skoda, geçen sene global pazarda en çok büyüyen ülke olarak Türkiye'de büyüdü. Hakikaten çok sattı geçen sene. Belki bu büyümeyi göz önünde bulundurup 4x4'ü de Türkiye pazarına sunarlar, tabi bizde genelde temsilciliklerin başında olanlar Türkiye kazanmasın ben kazanayım diyenler çok olduğu için hangisi bize daha fazla kar getirecekse o arabaları sunalım Türkiye pazarına diyorlar.
    Saygılarımla !




  • Sanusani kullanıcısına yanıt
    İnşAllah istediğimiz olur. bekleyelim zaten şuan dolar vs de yüksek belki bu yıl sonu bakacağız.Bekleyen derviş muradına ermiş size çok teşekkür ederim keyifli sürüşler.
  • Ben teşekkür ederim, kalın sağlıcakla
  • Slm arkadaşlar 40000₺ civarında yeti aranıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeti 1.2imizi aldık fakat geri görüş istiyorum ne önerirsiniz,dikiz aynasından mı navigasyon dan mı yoksa tamamen multimedya ekranı mı taktırayım kameralı.
    Bide ekstra tavsiye ettiğiniz aksesuar var mı teşekkürler
    Bu mesaja eklenen görseller:

     SKODA YETI KULUBU SKODA YETI KULUBU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.