Şimdi Ara

SKODA ROOMSTER Kulübü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
11
Favori
99.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hem beyaz, hem dizel, hemde panaromik camlı roomstarını satmak isteyen varmıdır?
  • Arkadaşlar bir soru:
    Roomstar 1.6 dizel 2 ay oldu alalı.
    2. viteste gidiyorum hafif rampa var; rampanın bitimi çift şerit anayol.
    Bu rampaya yaklaşırken ben gazı kesiyorum araba yavaşlasın diye. Ama benim araba tam inat bir hızlanma oluyor nedense. Yanılıyorum diye düşündüm bir kaç defa denedim, evet evimden ana yola çıkarken hep aynı şeyi yapıyor. Acaba bu normal midir? Yoksa bir arıza filanmıdır acaba ?
    Teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yolcu 07

    Arkadaşlar bir soru:
    Roomstar 1.6 dizel 2 ay oldu alalı.
    2. viteste gidiyorum hafif rampa var; rampanın bitimi çift şerit anayol.
    Bu rampaya yaklaşırken ben gazı kesiyorum araba yavaşlasın diye. Ama benim araba tam inat bir hızlanma oluyor nedense. Yanılıyorum diye düşündüm bir kaç defa denedim, evet evimden ana yola çıkarken hep aynı şeyi yapıyor. Acaba bu normal midir? Yoksa bir arıza filanmıdır acaba ?
    Teşekkürler...

    Eğer dediğiniz gibi ise, göz yanılması yok ise, aracınızda sorun vardır.
  • ARKADAŞLAR ROOMSTER 1.6 TDİ PANORAMA DÜŞÜNÜYORUM NASIL Bİ ARAÇ 90BEYGİR YETERLİMİ
  • 1,6 TDI yakıt konusunda en cimri araçlardan birisidir. Motor gücü sizi tatmin edecektir. (Eğer Roomster ile eşya taşımacılığı yapmayı düşünmüyorsanız.)
  • teşekkür ederim cevabınız için, aile arabası olarak kullanıcam benim çocuk küçük arka oturma pozisyonu yüksek öne gelme ihtiyacı hissetmez arka cam da büyük ve koltuklar çıkabiliyor tasarımı benim gibi çocuklu aileler için ideal diye düşündüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uzman510

    teşekkür ederim cevabınız için, aile arabası olarak kullanıcam benim çocuk küçük arka oturma pozisyonu yüksek öne gelme ihtiyacı hissetmez arka cam da büyük ve koltuklar çıkabiliyor tasarımı benim gibi çocuklu aileler için ideal diye düşündüm

    Benim de küçük çocuğum var, aracın arka tarafı çok daha konforlu. Hanım bile artık arkaya oturuyor, ön yolcu koltuğu artık boş kalıyor.
  • pazartesi elime geçecek inşaallah performansını merak ediyorum.kendi arabam gelince artılarnı ve eksilerini paylaşacağım...
  • 1.6 tdi panorama araç elime geçti öncelikle araç yüksek bi araba ama yol tutuşu tahmin edebileceğinizden daha iyi, motor performansı ise gaza basmamak için kendinizi iyi kontrol etmeniz gerekiyor gerçekten benzinli araçlar gibi değil... turbo devreye girdiği zaman gücü hissediyorsunuz.bagajı oldukça büyük hatta küçük çocuğa güzel bir yatak oluyor.arka koltuklara üç yetişkin biraz şıkışarak oturabiliyor tabi bunun da çözümünü var arka koltuklar hareket ettiği için yan koltukları öne alınca rahatlama oluyor.ilk gün izlenimlerin iyi ki bu aracı şeçmişim oldu.bu arada tavsiye eden iletiler yüzbaşıya bolca teşekkürler
  • tabi iletilere teşekkürü gönülden
  • roomsterlerin 2007 modelini gördüm. araba 1.4 benzinli, cruze kontrol ve esp var. 2008 veya daha üst modellerde ise bu özellikleri göremedim. hatta 2012 model 1.6 dizelde bile yok. almak istediğim araçta bulunmasını istediğim başlıca özelliklerin ilk sıralarında yer alan bu özelliği neden koymazlar bu araçlara? ya da eski modellerde var niye yenilerde yok? daha sonra serviste cruze kontrol takılabildiğini duymuştum. ama esp öyle sonradan takılabilen bir özellik de değildir sanırım. kredi ile araç alacağım için eski modellerini malesef alamıyorum. en az 2008 model olmak zorunda araç. bu nedenle istediğim bu iki özelliği sonradan telafisi yoluna gidebilir miyim? bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. saygılar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uraltay

    roomsterlerin 2007 modelini gördüm. araba 1.4 benzinli, cruze kontrol ve esp var. 2008 veya daha üst modellerde ise bu özellikleri göremedim. hatta 2012 model 1.6 dizelde bile yok. almak istediğim araçta bulunmasını istediğim başlıca özelliklerin ilk sıralarında yer alan bu özelliği neden koymazlar bu araçlara? ya da eski modellerde var niye yenilerde yok? daha sonra serviste cruze kontrol takılabildiğini duymuştum. ama esp öyle sonradan takılabilen bir özellik de değildir sanırım. kredi ile araç alacağım için eski modellerini malesef alamıyorum. en az 2008 model olmak zorunda araç. bu nedenle istediğim bu iki özelliği sonradan telafisi yoluna gidebilir miyim? bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. saygılar...

    Bahsettiğiniz gibi Hız sabitleyiciyi sonradan taktırabiliyorsunuz bazı skoda roomsterlere. Hepsine değil ama. Şase numarasından felan sorgulatmak lazım. Esp de böyle şansınız yok maalesef.

    Skodanın neden bu şekilde bir politika izlediğine gelirsek; Bu konu volkswagen grubu ile alakalı. Skoda ve seat gerek modelleri gerek tasarımı gerekse kalitesi açısından Volkswagen den aşağı kalır değil. Türkiye de Volkswagen grup ana markasını yani Volkswagen i ezdirmek istemediği için diğer markalarda istikrarsız politika izliyor. Araçlardaki donanım bunun göstergesi.




  • ee kardeşim benim bu politikadan anladığım skoda alma gel de jetta al, golf al oluyor. bu mudur yani? insan gıcıklık olsun diye gider honda alır, toyota alır. gerçekten de skoda alamazsam honda civic alacağım. tek derdim dizel bir aile arabası almak ama istediğim özelliklerde. 40 bin lira verip 2010 model civic de alırım üstüne de tüp atarım, tepe tepe binerim. ne işim var jettayla değil mi yani? kendileri bilir, kaybeden kendileri olur. (benim temennim böyle, başkaları görüşüme karşı çıkarsa saygı duyarım.)
  • ek: bu arada 09 ocak itibariyle sanırım skoda fiyatlarda indirime gitmiş. 2013 modellere keşke istediğim özellikler eklense de sıfır araç alma imkanına sahip olsak :) hayırlısı bakalım. ya scout ya da roomster. ikisi de olmazsa civic. dua edin de bu özellikler gelsin aranıza katılabileyim :)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay -- 10 Ocak 2013; 0:09:45 >
  • Skoda fiyatlarda indirim yapmış. Özellikle fabia lar baya düşmüş, 26 ya sıfır skoda fabia. çok uygun bence.
  • hız sabitleyici roomstere takılabiliyormuş çoğuna, en azından bendekine ama ben gerek görmedim yılda bir yada iki defa uzun yol yapacam onda da keyfini çıkarayım diye.esp, vw grubunda çoğu araçta yok elegance kadar, gerekli hatta ayıp standart esp koymamaları diğer bir gerçek de adamların yaptığı arabalar virajda gerçekten güven veriyor.ben roomsterden böyle bir yol tutuş beklemiyordum açıkcası... yüksek yapısına rağmen sürücüyü virajda tedirgin etmiyor.benzin+lpg iyi ama dizelle lpg arasında kalmış 1-1,5 lira.dizel bu yüzden lpg den daha ekonomik.hiç olmazsa dizelle yokuş derdin yok ayar derdin yok vay sübap eridi vs vs...
  • indirime gitmişler 2012 lerde bayinin verdiği pazarlık payını değişen bişey olmamış
  • bende farkettim ama bu arıza değil 2. vites uzun 2. viteste araba gidiyor.ayrıca motor rölantide ikinci viteste zorlanmıyor 1000 devirde bas gaza diyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman510 -- 21 Ocak 2013; 0:21:11 >
  • uzman510 kardeş; siz roomsteri alırken fabia scout'u da görebilme imkanınız oldu mu? iki araç arasında kaldım ben. çocukları da götürdüm bayiye onlar da karar veremediler. donanım olarak scout daha iyi fakat roomster az daha geniş ve cam tavan olayı çok hoş. bir türlü karar veremiyorum. bi yorum atar mısınız? ayrıca bugünlerde octaviaya da takmış durumdayım. alternatifler çoğaldıkça işin içinden çıkılmaz oluyor iyice. scout, roomster, jetta, civic derken şimdi de octaviayı ekledik :( bu arada scout veya roomster alırsam sıfır ve dizel, diğerlerinden birini alırsam 2010-2011 gibi bir model olacak ama benzinli. lpg li kullanacağım. fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uraltay -- 11 Ocak 2013; 22:34:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uraltay

    uzman510 kardeş; siz roomsteri alırken fabia scout'u da görebilme imkanınız oldu mu? iki araç arasında kaldım ben. çocukları da götürdüm bayiye onlar da karar veremediler. donanım olarak scout daha iyi fakat roomster az daha geniş ve cam tavan olayı çok hoş. bir türlü karar veremiyorum. bi yorum atar mısınız? ayrıca bugünlerde octaviaya da takmış durumdayım. alternatifler çoğaldıkça işin içinden çıkılmaz oluyor iyice. scout, roomster, jetta, civic derken şimdi de octaviayı ekledik :( bu arada scout veya roomster alırsam sıfır ve dizel, diğerlerinden birini alırsam 2010-2011 gibi bir model olacak ama benzinli. lpg li kullanacağım. fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

    Ben olsam 2010-2011 model almaktansa sıfır araç almayı tercih ederdim.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.