Şimdi Ara

SKODA Octavia 1.6 Collection Plus Alınır mı ? (22bin tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun araştırmalar ve kafa patlatmalar sonucu Skoda Octavia üzerinde yoğunlaştım

Kullanıcılarına göre çok az yakıyor. (en önemli kısım bu, yakıt ! )

(1.6 Collection Plus LPG tüketimi)

Donanım ve kasa olarakta çok hoşuma gitti, çok karizma araç ve konforlu.

İlan sahipleri genelde 23bin tl civarı istiyor (bayramdan sonra 1-2bin tl fiyat düşecektir)

Bu kadar özelliği bir arada görmemiştim, hayret ettim gerçekten.İlandaki model 1.6 FSI Elegance, fsi motor almayı düşünmüyorum ama bu fiyata bu donanım gerçekten harika (fsi motor lpgde sorun çıkartıyor )

(1.6 FSI Elegance )

Sizce 22bin tl civarına ' 120bin kmlerde SKODA Octavia 1.6 Collection Plus ' alınır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamamen Hayal Ürünüdür -- 28 Ekim 2012; 12:22:35 >

• O özelliklere Mercedes satmıyorlar.

Gece görüş de varmış, gerçek mi bu?
  • 40 yillik tinerciyim böyle kafa görmedim..!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu fsi passatakinin aynıysa uzun yolda bile 300 350 krşnin altı yakmaz 1 hafta önce sattım passatımı
  • İlan tarihi 2006 olsa bile 14 kuruş yakmaz o araba
  • Benzinli 1600cc bir araç şu devirde 14 kuruş yakacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Bu mesaj silindi.
    quote:

Panthér

quote:

MERTERAK

quote:

gkb23

quote:

masty45

quote:

haktan.528

quote:

IslakFasulye

Düzeltme yaptım, modeller birbirine karışmış.Elegance 1.6 FSI' dan vazgeçtim, Collection Plus 1.6 LPG' li alıcam.

Yakıt tüketiminin 20 kuruşu geçmediğine eminim skodaya özel forumlarda da benzer değerler yazılmış.Ortalama 20 idealdir bizim için.Düzeltmeden sonra tekrar değerlendirirseniz sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O arabaya Ş.içi 10litreden aşağı lpg yaktırmanız pek mümkün değil sanırım ki 10 litre bile çok zor, sonuçta araç 1.6 ve hafifte sayılmaz.. Varsayalım ki 10 litre lpg tüketiminiz var, lpg'nin en ucuz satıldığı yerlerden birinde Sakaryada yaşıyorum ben ve litresini en ucuz 2.37'den alıyorum.. Bu durumda bile aracınız 23.7 kuruş yakar kilometrede.. Kısacası ş.içi 20 kr. yakmak o arabayla biraz hayal ürünü olur. Bence siz hesabınızı daha dikkatli yapın ve sonradan bir süprizle karşılaşmayın.

Saygılarımla
  • 1.6 mpi motor + tüp = uzun yolda 18 kuruş yakmıştır. tabi haziran ayındaki tüp fiyatları için geçerliydi bu. 2500 km yolu 400 tl ye gitmiştim. octavia 1.6 mpi + tüp. ama arabanın performansı rezalet ötesi. yokuşlarda 90 nın üzerine çıkmıyor. inanın 10 arabadan 9 u buna hafif ticarilerde dahil sizden daha hızlı tırmanıyor yokuşları.
  • giri-nick uyumu!!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

1.6 mpi motor + tüp = uzun yolda 18 kuruş yakmıştır. tabi haziran ayındaki tüp fiyatları için geçerliydi bu. 2500 km yolu 400 tl ye gitmiştim. octavia 1.6 mpi + tüp. ama arabanın performansı rezalet ötesi. yokuşlarda 90 nın üzerine çıkmıyor. inanın 10 arabadan 9 u buna hafif ticarilerde dahil sizden daha hızlı tırmanıyor yokuşları.

Yokuşta performans istiyorsan benzine geçersin aşılamayacak bir sorun değil, hatta benim için sorun bile değil yokuşta 90 yeterli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

quote:

1.6 mpi motor + tüp = uzun yolda 18 kuruş yakmıştır. tabi haziran ayındaki tüp fiyatları için geçerliydi bu. 2500 km yolu 400 tl ye gitmiştim. octavia 1.6 mpi + tüp. ama arabanın performansı rezalet ötesi. yokuşlarda 90 nın üzerine çıkmıyor. inanın 10 arabadan 9 u buna hafif ticarilerde dahil sizden daha hızlı tırmanıyor yokuşları.

Yokuşta performans istiyorsan benzine geçersin aşılamayacak bir sorun değil, hatta benim için sorun bile değil yokuşta 90 yeterli..

ozaman alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

quote:

sıralı lpg lerde gaz benzin geçişini kendisi ayarlıyor sistem, manuel geçiş yok sanırım...1.6 mpi motor zaten benzinde sıkışık trafikte 10lt yakıyor...bu arada a4 kasa bahsettiğiniz araç sanırım...a5 kasada bu donanım olmaması lazım...a4 kasa çok klasik bence bir artısı yok, benzer yıllarda bora alırım ben olsam

Octavianın yanına yaklaşamaz yakıt tüketiminde, forumda 2007 yılına ait yorumlarda 20 kuruş yaktığı söyleniyor.Octavia 2012 ylında 20 kuruş yakıyor düşün artık..

• BU ARAÇLAR 16 VALF Mİ 8 VALMİ ARKADAŞLAR
  • Konuyu hortlatmışsın arkadaşım Son mesaj tarihi 2012
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zvjezdan

Konuyu hortlatmışsın arkadaşım Son mesaj tarihi 2012

Yeni konu açmak yerine, hali hazırda açılmış bir konu altında soru soruyor. Forum kirliğine neden olmuyor işte...

Ne var bunda, güldünüz anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Naber

quote:

Orijinalden alıntı: Zvjezdan

Konuyu hortlatmışsın arkadaşım Son mesaj tarihi 2012

Yeni konu açmak yerine, hali hazırda açılmış bir konu altında soru soruyor. Forum kirliğine neden olmuyor işte...

Ne var bunda, güldünüz anlayamadım

Şu an bile gerektiği kadar kirlilik oldu, bura yerine google a yazsaydı cevabı alması 2 dk sürmezdi forumlarda bunla ilgili mevcut konular var

• konuyu 2 yıl önce acmısım, octavia yı 2 gün önce aldım konu dün hortlamış.Allalla foruma mı yazmıstım acaba diyorum

2 gün önce Yüce Motordan 23.50' e 1.6 elegance 2005 model octavia aldım. coooooook temiz

Octavialar 8 walf sanırım.

Valfların farkı 8'likler 4bin devire kadar verimli, 16'lıklar 4binden sonra canavar.

sakin kullananlar için daima 8walf iyidir.
  • 2005 1,6 FSI tüplü arabam var. 6 yıldır tüpte hiç bir sorun çıkarmadı. FSİ tüpte sorun çıkarıyor diyenler ezbere konuşuyor.
  • mmaslan M kullanıcısına yanıt
    2005 MPI vardı geçen 23.500 e almıştık, geçen hafta 31 bin liraya satıp 2015 1.2 tsi octaiva aldık.forumlarda fsi motor önerilmiyor bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.