Şimdi Ara

Skoda Kodiaq, Euro NCAP’ten 5 yıldız aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Skoda Kodiaq, Euro NCAP’ten 5 yıldız aldı
    Skoda'nın ilgi çekici yeni SUV modeli Kodiaq, Avrupa araç güvenlik test kuruluşu Euro NCAP testlerinden tam puan olan 5 yıldız aldı. Testlerde aracın yetişkin ve çocuk yolcu koruması, yaya koruması ve güvenlik yardım sistemleri test ediliyor. Aldığı bu sonuçla birlikte Kodiaq, Škoda'nın testte en yüksek puanı alan yedinci modeli oldu.
     
    Konuyla ilgili açıklamasında "Euro NCAP en zorlu güvenlik testlerinden biridir. Bu nedenle en iyi sonuca ulaştığımız için gurur duyuyoruz" sözlerini söyleyen Skoda Teknik Gelişim Kurulu Üyesi Christian Strube, "Kodiaq'da uzun bir yenilikçi teknoloji ve zeki çözümler listesi bulunmaktadır: Kasa tipinin güvenliğe büyük katkıda bulunmasının yanında aracın pasif güvenliğini de arttırdık. Ayrıca, gelişmiş yardım sistemlerini genişlettik, böylece kazalar daha da büyük ölçüde önlenebilir durumda"dedi.
     
    Euro NCAP, yetişkin yolcuların korunması konusunda Kodiaq'a %92 puan verirken, yan engel çarpışma testinde tam puan alan araç yaralanma riski durumunda vücudun tüm savunmasız alanlarında iyi koruma sağlayabileceğini gösterdi. Çocuk yolcu kategorisinde 77 puan alan otomobil, yaya güvenliği kategorisinde ise yeterli ölçüde koruma sağlayarak 71 puan kazanmış.
     


    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Skoda Kodiaq Euro NCAP
    Skoda Kodiaq Euro NCAP
    Skoda Kodiaq Euro NCAP
    Skoda Kodiaq Euro NCAP
     







  • 3.dk dan sonra başarısı yok gibi :)

  • bizim vatandaşımıza lüks bu araçlar. biz egeaya, duster'a falan binelim anca. aslında ncap puanı kadar vergi alınabilir hem arabaların fiyatları da ucuzlar :) %92 demiş mesela muhtemelen şu anki vergisinden ucuzdur.

  • tabiki cana gelecegine mala gelsin ama 64 km ile her araba pert . bu kadar yüksek fiyatlara nasıl araba alalım. hadi aldık 64 km ile çarp sonra arabayı çöpe at. nasıl yapalım ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: why_living

    tabiki cana gelecegine mala gelsin ama 64 km ile her araba pert . bu kadar yüksek fiyatlara nasıl araba alalım. hadi aldık 64 km ile çarp sonra arabayı çöpe at. nasıl yapalım ?

    80 km ile yaptığın bir kaza da sağ çıkmama ihtimalin yeterince yüksek. İçindeyken hız çok fazla gelmiyor fakat aslında şehir içinde bile çok büyük hızlarla gidiyoruz. Karşılıklı 80 km gelen demirleri bile kafa kafaya çarptırsan demir zarar görür. Cana geleceğine mala gelsin. Ölmedikten veya sakat kalmadıktan sonra yeni araba hep alınır. Ülkemizdeki fiyatlar sebebiyle bu aletlere o kadar değerli gözüyle bakıyoruz. Yoksa 5000 TL'ye 2007 model araç aldığın ülkeler var. 2016 Mustang'in 26 bin dolara alındığı yerler var. iPhone o aynı ülkede 899 dolar. Yani aşağı yukarı 20 iPhone fiyatı. Peki bizde? En az 100 iPhone fiyatı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farwynd -- 3 Haziran 2017; 13:55:5 >




  • 30 km-h ile giderken ezdi ya la yayayı

  • İyi satar bu :D

  • Gelsin ondanda zoki yada koduyak vergisi alalım

  • güzel araç ama yollarda pek göremeyiz
  • Baz modeli gayet dolu. Fiyat olarak da Dizel B SUV, C SUV Civarında. Şahsen SUV alacak olsam gözüm kapalı alacağım araçlardan biri. Fiyatı yüksek, ama piyasa şartlarında bence gayet iyi.



    İihs testini görmek lazım, nice yiğitler cacık oldu o testle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skodadan beklenmedik güzel bir hamle. görünş itibari ile güzel. gelsinde nasıl olsa bu vergiler yüzünfen alamayacağız ama en azından bir test sürüsüne katiliriz. :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Master_Evil

    güzel araç ama yollarda pek göremeyiz

    Nasıl göremezsiniz?

    Türkiye'de satışa çıktı ve Eylül'e kadar tüm siparişler dolmuş.
  • Skoda'dan beklemezdim,helal olsun ummadık taş baş yararmış.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.