Şimdi Ara

SKODA KAROQ ANA KONU (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.483
Cevap
64
Favori
319.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.....Bu tamamen kendi fikrim .En baz donanım 110 bn benzin dsg ust donanım 130 135 bm dizel dsg baz 130 bn üst donanım 140 bn tl olacak gibi öngörüm var daha fazlası 137 bn le atekaya 155 bn lik tigian fiyatlarına yaklaştırır.Buda müsteriler bizler için aradaki tl farkı çok azalırsa marka algısı yaratır 5 10 bn tl için vw mi skoda mı. nissan mı skoda mı.subarumu skodamı sorularını sordurur hep kaybeden skoda olur bu benim fikrim beni bağlaar....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alnescafe

    Merhabalar.....Bu tamamen kendi fikrim .En baz donanım 110 bn benzin dsg ust donanım 130 135 bm dizel dsg baz 130 bn üst donanım 140 bn tl olacak gibi öngörüm var daha fazlası 137 bn le atekaya 155 bn lik tigian fiyatlarına yaklaştırır.Buda müsteriler bizler için aradaki tl farkı çok azalırsa marka algısı yaratır 5 10 bn tl için vw mi skoda mı. nissan mı skoda mı.subarumu skodamı sorularını sordurur hep kaybeden skoda olur bu benim fikrim beni bağlaar....

    Aynen katılıyorum. Ben de başlangıç fiyatı olarak 109 bin civarı, dizel dsg üst donanım için ise 142 bin civarı olacağını düşünüyorum.
  • Bu gün Balıkesir skoda bayisini aradım.Oradaki satış temsilcisinin bizim burada paylaştığımız bilgiler kadarına bile sahip olmadığını gördüm.Kendisine fiat olarak şahsi tahminini sordum.120 den aşağı gelmez dedi.Birde şu dediği dikkatimi çekti.1.5 TSI motorlu araçların ilk etapta gelmeyeceğini yıl sonuna doğru geleceğini söyledi.İzlediğim birçok videoda ülkemize ilk etapta bütün motorların geleceği sadece TSI motorların 4x4 olanlarının yıl sonuna doğru geleceği söyleniyordu.Bizde böyle biliyorduk.Bu yönde bilgisi olan varmı?Varsa paylaşırsa sevinirim.
  • Merhabalar....Bırakın satış temsilcisini diyaloktakiler bile bilmiyor onlar sadece satıcı senin benim kadar bilgisi yok merak bile etmiyorlar arastirmiyor sattığı aracın ne oldunu donanım ne var bilmezler. Diyalog bana dizel DSG yok dedi gelmiyecekmis. 4x4 hariç hepsi Şubat sonunda Tr de geleceksatılacak 2018 model olsun diyerek yılbaşından sonra üretilelen araç geleceği için .Şubat'ın ilk 2 haftasında fiyatları donanımları belli olur.birde ilk 2 parti araç hazır araçlar olacağı ve gumruklenecegi için buldumuzu almak zorunda kalacaz.çoğu donanım ve özellik olacak yda olmayacak .Doğuş nasıl getirirse onu alican. 5 6 aylarda standarda gelir yerine oturur donanımlar ve motorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opelciler grandland x'in uygun geleceğini söylüyorlardı, fiyatları görünce herkesin dudağı uçukladı. 0 100 'ü 12.2 san. olan arabanın fiyatı yaklaşık 200 bin tl. Oldu grand fiyasko. Ben doğuş'un da pek farklı bir şey yapacağını zannetmiyorum. Zira bizdeki suv sevdasını biliyorlar ve tiguan satışlarını baltalamamak gibi yüce bir amaçları var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız,keşke biraz bilinçli bir halkımız olsa tepkiyi koysak, pahalı bile gelse paşa paşa geri çekseler ama adım gibi eminim özellikle dizel dsg de kuyruk olacak ve aylar sonrasına sıra yazacaklar ve zaman geçtikçe fiyat artacak.gecen sene kodiakın 140 lardan bu sene 200'ü bulması gibi almayan daha sonra hiç ulaşamayacak ve üzülecek.
    ben karoq ile henüz netlik kazanmayan bir ihtimal gerçekleşebilecek ötv indirimi imkanı sayesinde ilgilenmekteyim yoksa inanın işim olmaz.80 bilemedin 90 civarı düşük kmli temiz ve tam otomatik bir 508 alıp işime gücüme bakarım.belki suv ile alakası yok ama devir ekonomi devri.sonuçta d segmenti ve belli özelliklere sahip bir araç ama marka tutkusu sebebiyle gereken ilgiyi görmüyor.
    tiguan başlığı altında insanların parasıyla nasıl rezil oldugunu,aylarca sırada araç beklediğini zamlardan falan etkilendiğini görüyorum üzülüyorum.adam bir cuval para dökmüş hala konuya ''benim araç gemide çok sevinçliyim,yok tıra yüklemişler çıkış yapmış'' falan nedir arkadaş bu ülkede başka marka model mi yok?1970 lerdeki yağ şeker kuyruğu kıtlığı gibi...
    insanlarımız bu muameleyi hak etmiyor ama başta devlet vergiler, şirketlerde kur farkı vs. türlü bahaneler ile insanımızı sömürüyor.ama bir gram akıllanmıyoruz ve bu düzen böyle devam ediyor.son zamanlarda benim de pek ümidim ve hevesim kalmadı bu bekleyişte.artık hayırlısı Allah'tan.




  • Dizel otomatik üst paketin 140 civarı olacağını düşünenler çok iyimser:) 160 dan aşağı olmaz. 3008,Grandland gibi rakiplerine bakarsanız zaten onların dizel otomatik üst paketleri 200 bine yakın. En iyi ihtimalle 160 olur yani daha aşağısını beklemeyin.. Ateca dan ise bir tık pahalı olacaktır fiyatları. Ateca benzinli otomatik dolu paket 141 bin. Karoq 1.5 otomatik dolu paket 145-150 gibi olur.
  • sizce paketi ne olursa olsun eş deger donanımda dizel dsg ile benzinli dsg arasında fiyat farkı ne kadar olur?
    ve en önemlisi benzin ile mazot arasında 40 kuruş bir fiyat farkı kalmışken act teknolojili tasarruflu olduğu iddaa edilen 150 pslik güçlü motor mu daha iyi, daha pahalı olan dizel dsg mi almak daha mantıklı bizim için?
  • 1.0 base model ne kadar olur?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baha_81 kullanıcısına yanıt
    Bende bunu merak ediyorum.Eğer 15-20 bin gibi bir fark olursa hiç dizel düşünmüyorum.Umarım 1.5 TSI Style 150 yi geçmez.Zaten styledonanımı bile çok boş geliyor.Mecbur birçok opsiyon eklettirilecek.O zamanda aracaın fiatı 160-165 i bulur.Ve herşeyden önemlisi dolar/euro kuru.İnşallah bir sıçrama yapmaz.
  • dicetel10 kullanıcısına yanıt
    tiguan yada ateca da dizel dsg olmadığı için malesef farkı göremiyoruz. aynı opsiyonlara sahip 125 lik manuel tiguan ile dizel tiguan arasında 20 bin küsür fark var.birde doğuş bildiğim kadarıyla dizel araçlarda dsg farkından daha çok geçiriyor,mazot bu kadar pahalıyken bu kadar büyük bir fark olacaksa bende benzinli alma taraftarıyım dostum.
  • baha_81 kullanıcısına yanıt
    Kardeş Skodanın sitsindeki fiyatlandırmaya bakarsak daha yakın tahminler elde edebiliriz.Skodanın sitesindeki fiyatlandırmada ben oktavyayı kriter aldım.Çünki motorlar hemen hemen aynı.2017 fiatlarında Oktavya:
    1.4 TSI DSG 112500 TL Style
    1.6 TDI DSG 125100 TL Style
    Aradaki fark 12500 TL.Bence Karoqta benzer donanımlarda dizel dsg ile benzinli dsg arasında en az 15 bin gibi fark olur.Enaz diyorum bu fark 20bin olursada şaşırmam.Bu yüzden kardeş ben kendimi benzinli dsg ye hazırlıyorum.Sizin de dediğiniz gibi ACT teknolojisi sayesinde karoqun benzin tüketimi rakiplerine göre daha iyi.Ülkedeki benzin ve dizel fiyatlarında farkta hemen hemen kalmadı.20 bin lira gibi bir farkı dizele verip bunu kaç yılda amorti edeceksin.Birde benim gibi yılda 20 bin km yi geçmiyorsan dizele hiç gerek yok.İnşallah 1.5 STI motorlu arabalar çok uçuk fiatlarda gelmez.Benim bütün beklentim bu yönde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dicetel10 -- 21 Ocak 2018; 15:16:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: s700

    Dizel otomatik üst paketin 140 civarı olacağını düşünenler çok iyimser:) 160 dan aşağı olmaz. 3008,Grandland gibi rakiplerine bakarsanız zaten onların dizel otomatik üst paketleri 200 bine yakın. En iyi ihtimalle 160 olur yani daha aşağısını beklemeyin.. Ateca dan ise bir tık pahalı olacaktır fiyatları. Ateca benzinli otomatik dolu paket 141 bin. Karoq 1.5 otomatik dolu paket 145-150 gibi olur.

    1.4 tsı Karoq atecadan pahalı olacacaksa niye millet Karoq alsın, ateca alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Skoda Turkiye; 1.0 TSI DSGye oynayacaktir.

    Gunumuzde benzinli otomatil arac fiyatlari cok uygun degil.

    Millet B-C segmenti benzinli otomatik araclara 100kusurler verene kadar Karoq gibi bir arabaya 110-120 verebilir.

    Şuan bu pastayı Qashqai yiyor.

    Iyi bir politikayla Karoq da pekala yiyebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parası bol,babası dedesi zengin olana sözüm yok lakin çok büyük bir tutkunuz,ötv vergi falan affı avantajınız yada kullandığınız araç çok bitik değilse valla bu fiyatlarla hangi marka model olursa olsun şu anda hepsi yontulmuş kazık,tabi insanımızı en çok ''seven!'' vw gurubu
    karoq için fiyat tahminlerini yapalım diye fiyatları araştırırken 1,6 tdi passat highline ile 2,0 ın comfortline arasındaki farkın 10 binlere kadar düştüğünü gördüm dumura uğradım.arkadaş eskiden 2,0'ın motor hacmi,devletin ötv si çok falan filan bik bik ötüyorlardı şimdi ne oldu da 1,6 motor arac kol gibi ötv oranlı 2,0 aracı yakaladı? bu 1,6 alanları eski traşa kadar öpme değil midir? lanet olası paragözler.ama yinede altını çiziyorum deveyi diken bu milletide öpen her zaman makbul oluyor.




  • Bu bir fiyat tahminidir.

    1.0 TSI AMBITION 105K
    1.0 TSI DSG AMBITION 117K
    1.0 TSI DSG STYLE 130K
    1.5 TSI DSG STYLE 142K
    1.6 TDI DSG STYLE 153K

    hadi bakalım hayırlısı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JrSlim

    Bu bir fiyat tahminidir.

    1.0 TSI AMBITION 105K
    1.0 TSI DSG AMBITION 117K
    1.0 TSI DSG STYLE 130K
    1.5 TSI DSG STYLE 142K
    1.6 TDI DSG STYLE 153K

    hadi bakalım hayırlısı :)

    +/- 1,2 degisimlerle ben de katiliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görünen o ki araba gelene kadar köprünün altından çok sular akacak; Euro 5 lira olur diyolar Mart’a kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar....Beyler fiyatları çok yukarıda beklemeyim
    115 bn pasaat
    85 bn oktavya
    107 bn süper b
    102 bn qaşkai
    105 bn chr
    112 bn kadjar baz donanım bu araçlar satılırkendaha fazlasına skoda alan olurmu bilemem


    birde bu gelecek 6 7 ay gibi avrupada 19 bn euroya satılıyor...vw https://www.youtube.com/watch?v=gWyT7cIAEWk
  • Yerinde tahminler.Zaten bunların üstünde gelirse hiç şansı yok.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.