Şimdi Ara

Skoda favoriti nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu günlerde bir araç değişikliği düşünüyorum Skoda Favorit nedir ne değildir kullanan varmı varsa nasıl ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • 10-15 yıl önce babamda vardı . küçükken hatırladığım kadarıyla yolda çok kalmışlığımız olmuştu. genellikle su kaynatıyordu araç. hararet yapıyordu .hatırladığım kadarıyla :)
  • erdenyavuz kullanıcısına yanıt
    Evet öyle bir sorunu olduğunu duydum ama termostat iptali yapılıyormuş ve içeriye fani manuel açmak için tuş ekleniyormus yine de forumların yarısı bu araba hararet yapmaz diğer yarısı da yapar demiş onun dışında pek bir sorunu yokmuş sanırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben sahibi oldum, biraz tecrübesi zamanlarımdı ama gideceğim yere gitmeden sanayiye uğrardım bi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya 95 ya da 96 yılında babamda vardı. broadwayden sonra bunu almıştı. arabanın gitmediğinden şikayet ederdi. çok kısa süre kullandık hemen sattı. bordo doğan slx almıştı araba dediğin böyle gider diyordu. hey gidi günler. duygulandım valla. nereden nereye.
  • vay anasını ülkenin durumuna bak. bunu iranda bile çöplük olarak kullanmazlar
  • Hangi araçtan geçiyorsunuz bilmiyorum ancak Broadway de olabilir bence. Anadolu'da çok yaygın. LPG ile de ekonomik.
  • Bir favorit birde stationwagon versiyonu forman kullandım.
    Eğer temiz bir favorit bulursanız özellikle 91 model üstü kahrınızı çekecek parça ve bakım maliyeti ile üzmeyecek bir araçtır.
    Askerden geldiğim ilk gün arkadan motosiklet çarpmıştı stop kırılmıştı çiftini 50 TL ye değişmiştim tabi yıl 2015.
    Hararet ülkemiz iklim koşullarında biraz sıkıntı onuda direkt fan tuşu koyarak hallediyorsunuz sıkışık bir trafiğe denk geldiğinizde hararet yükselmeden aktif edip hararetin önüne geçersiniz.
    Kısaca parasına göre ideal bir araç tavsiyem biraz daha bütçe ayırarak felicia modelini almanız iç aksam biraz daha kaliteli.
  • Alırsanız 93 ve üstü olsun.Yani LX veya GLX.Bu araçların en büyük sıkıntısı ustasını bulmaktır.Araç basit gibi gözüksede bir Skoda ustası bakmalıdır.Araç yolda bırakmasın derseniz distribütör ve elektronik ateşleme kesinlikle orijinal olacak.Buji kabloları kaliteli olmalı.Şu an piyasada Tesla kaldı Favorit için kaliteli buji kablosu.Hararet konusu için zaten neredeyse her Favoritte içeriden fan var artık.Birde bir ipucu vereyim.Yedek su deposunda ince hortumun geldiği yer açık mı diye kesinlikle kontrol edilmeli.Kapalı ise ya da az geliyorsa ince matkap ucu ile açılmalı.Radyatörü,fan müşürü,devirdaimi sağlam ise ben hararet yapan favorit görmedim.Ayrıca yıllarca 88lik termostatla fan anahtarı vs olmadan gezdim.Silindir kapağı hiç açılmadı hararet yapmadı.Felicia düşünürseniz bitik bir Felicia yerine onun fiyatına düzgün bir Favorit alın derim.93 ve sonrası Favoritlerin de iç aksamı sağlamdır.93 öncesi L kasa,panjuru yandan armalı olanların iç aksamı kötüdür.Merak ettiğiniz bir şey olursa cevap veririm.




  • 90 modeli vardı bende 8 yıl kullanıp satmıştım hararet sorunu yaşamadım ama son senesinde fan motoru paslandığından pervaneye dokunarak fan devreye giriyordu. onun dışında yolda bırakmadı hiç bir zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.