Şimdi Ara

skill reset jin ve petler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam oyunda skıll resetlemnin bir yolu varmı ( HERO TAVERNADAKI ITEMIN DISINDA)
    jin adlı petler ne yerler oyunda canları azalınca yani
    birde 100 level atak petler alan vururmu 100 level karsılastırmalı petlerde hangi pet digerinden iyidir tesekkurler ..

birde corean set +5 olursa kac levele kadar giyilebilir + ları nelerdir - leri nelerdir tesekkurler

• Hero taverndeki affliction pill dışında stat resetleme ve large book of skill exchange haricinde skill resetleme itemi yoktur.
    HT petleri et yerler.
    100 lvl atak petler alan vurur, chi kaybederler, chilerini de hayvanlar için olan chi yemekleri ile yerine koyarsın.
    Ayı> yüksek defans ortalama vuruş gücü
    Kaplan> yüksek vuruş gücü ortalama hız
    Kurt> yüksek hız ortalama vuruş gücü
    Kartal> içlerinde en vasat olanı

Corean gibi itemler kamuflaj giysileridir, ekstradan hp, defans gibi özellikler sağlarlar. Çantanı açtığın zaman büyük sarı ok var, tıkla ek kıyafet penceresi gelsin, onlar oraya giyiliyor yani diğer giydiğin itemlerle bir ilgisi yok. Lvl 1 itemidir.
  • PEKİ NEDEN EN VASATI KARTALLAR YANİ HİÇ ALMAYA DAĞMEZMİ?
  • " Kartal> içlerinde en vasat olanı"
    Ama en iyi atak sahibi.
  • kartal int gider.bence 100 lvl petler ıcınde en iyi si kartal ama 100 lvlse cünkü alan skill i atınca fazla vurur
  • defansı ve hpsi kötü olduğu için vasat dedim. vuruş olarak çok vurması ileriki leveller için pek bir faktör değil yani.
  • kaplan en ii vuran
  • en iyisi ayı cristalden itibaren kaplan devamlı öldüğü için bi işe yaramıyor.
  • YA ŞİMDİ SİZ HANGİ PETİ TAVSİYE EDERSİNİZ?
  • ben kesinlikle ayı derim. Bana göre oynarken etrafıma yaratık toplaması ve canının çok gitmemesi önemli. ama atak diyorsanız kartal derim. 100 lvl de ayının defans ını saymazsak en iyisi kartal bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yitikbahar -- 28 Mart 2008; 14:57:21 >
  • verdiginiz bilgilerden dolayı cok tesekkur ederim herkese iyi oyunlar
  • sanada iyi oyunlar DH de oldukca daha çok bilgi edinicen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.