Şimdi Ara

SJCAM M20 ya da Sony HDR AS50 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    SJCAM M20 kamera almayı düşündüm ama garantisi olmadığı için biraz içim gıcıklandı açıkçası.

    Sony HDR AS50 model kamera almayı düşünüyorum.

    Beni aydınlatabilirseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalbatuk -- 19 Ağustos 2016; 20:04:33 >



  • eğer bu 2 kamera arasında kaldıysanız tabii ki sony öneririm. ama başka kameralara yönelirseniz daha iyi olur.
  • Siz ne önerebilirsiniz mesela gopro pahalı olduğu için ona yönelemiyorum da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende uzun süre araştırmalarım sonucunda f/p oranına bakarak sony hdr-as50 aldım dün gece mediamarkt kampanyasından cihaz elime ulaşınca detaylarını buraya yazarım fakat şimdiye kadar yerli yabancı internet sitelerinde araştırdığıma göre pek bir eksisiyle karşılaşmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murtycan

    bende uzun süre araştırmalarım sonucunda f/p oranına bakarak sony hdr-as50 aldım dün gece mediamarkt kampanyasından cihaz elime ulaşınca detaylarını buraya yazarım fakat şimdiye kadar yerli yabancı internet sitelerinde araştırdığıma göre pek bir eksisiyle karşılaşmadım.

    arkadaşlar sony hdr-as50 aksiyon kamerası elime ulaştı yazacaklarım belki almaya düşünen arkadaşlara faydalı olabilir,

    Öncelikle kameranın görüntüsü nostaljik geldi bana biraz eski sony handy camera lar gibi rengi de plastik kaliteside, kalitesiz olduğunu söyleyemem fakat beğenmeyen arkadaşlar belki olabilir.

    kamera housing ile birlikte geliyor 60 metre derinlikte 30 dk kesintisiz çekim yapabileceğimiz kullanma klavuzunda yazıyor, aramızda 60 metre derinlikte kullanacak olan varmıdır bilemem ama sony kamera eski modellerine nazaran daha derinde çekim yapabilme fırsatı sunmuş bununla birlikte.

    gelir gelmez micro sd kartımı makineye taktım dikkatli olmanız gereken husus sd kartı, bu konuda kullanma klavuzunu mutlaka okuyun arkadaşlar micro sd kartların hepsinde baskılı taraf üstte olacak şekilde takmanız gerekli. ( gösterge ekranı da üst konumda) eğer memory stick micro kullanıyorsanız tam tersi şekilde takmanız gerekecek.

    ürünün cep telefonları için uygulaması mevcut "PlayMemories" diye apple store ve google play den indirebilirsiniz.

    pil yuvasının kapağındaki qr kodu, uygulamayı indirdikten sonra tanıtırsanız telefon ve aksiyon kameranız otomatik olarak eşleşmiş oluyor. uygulama üzerinden bir çok kontrolü sağlayabiliyorsunuz çektiğiniz fotoğraflar direkt olarak telefonuza da düşüyor.

    çekim kalitesine gelecek olursak, kamera dış çekim gün ışığında çok başarılı renkler olsun kalite olsun hiç bir problem yok tertemiz çekim yapıyor, ofis içinde çok bayılmadım açıkçası ip6 kullanıyorum daha iyi çektiğini söyleyebilirim. Uygulamada anlık görüntünün kalitesine sakın aldanmayın cihaz ve telefon arasındaki aktarımın hızından dolayı sanırım, anlık görüntü kalitesi düşük, ilk gördüğünüz an oha böyle çekerse çok dandik falan diyebilirsiniz

    cihaz ile birlikte bir kaç ekipman daha aldım ben cama sabitlemek için tutacak ve çantama tutturabilmek için klips aldım. cihazı goPro ekipmanlarıyla kullanmak isterseniz eğer bir köprü aparatı almanız gerekecek o da bildiğimiz sitelerde falan 10 tl civarı.


    Sonuç olarak sony markasının kalitesine ve satış fiyatına bakarak bu cihazı almaya karar verdim gopro idi niyetimiz fakat bunda karar kıldık şimdilik pişmanlığımız yok bakalım bundan sonra herhangi bir sorunla karşılaşırsak buradan bildiririm.




  • murtycan kullanıcısına yanıt
    Size yazdıklarınızdan dolayı gönülden katılıyorum bende aldım çok memnunum. Ancak kafamı karıştıran bir olay oldu, bazı çektiğim videolar birden bire diğer günlerde nasıl olduysa silindi göremedim. Eğer sizin de başınıza böyle bişi gelirse beni bilgilendirebilir misiniz acaba?

    Durum gerçekten çok şaşırtıcı. Hafıza kartı Sandisk Extreme microSD 64GB Class 10 Hafıza Kartı SDSQXNE-064G-GN6MA

    İyi aksiyon çekimleri dilerim :)
  • arkadaşlar cihazı yurt dışı seyehatimde kullandım sizlere çektiklerim içinden bir kaç fotoğraf koyup almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olmasını isterim.
     SJCAM M20 ya da Sony HDR AS50 mi ?
     SJCAM M20 ya da Sony HDR AS50 mi ?
     SJCAM M20 ya da Sony HDR AS50 mi ?
     SJCAM M20 ya da Sony HDR AS50 mi ?




  • metalbatuk M kullanıcısına yanıt
    merhaba, hiç öyle birşeyle karşılaşmadım umarım karşılaşmam da : ) bende Kingston 32GB Micro SD U3 Class 10 Hafıza Kartı 90MB/s SDCAC/32GB kullanıyorum çok memnunum hiç bir problem yaşamadım.
  • Arkadaşlar yanlışlıkla , SJCam M20 a uyumlu sanarak aldığım şarj cihazı ve 2 adet batarya satılıktır.
  • Arkadaşlar as50 modeli için uygun fiyatlı aparat nerde bulabilirim. Kask yan bağlantı aparatı almam lazım ama türkiye fiyatı 120 lira. Aliexpress gibi sitelerdede uygun fiyatlı alternatifini bulamadım. Bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.