Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (697. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.791
Cevap
530
Favori
1.192.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sırf denemelik yapayım 1 tane bari.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ozcinar78 O kullanıcısına yanıt

    Bence yanina bir tane Arbequina ve hatta bir tane de Ayvalik ekstra sizma ekleyebilirsiniz.


    Boylece kiyaslama sansiniz da olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verdik siparişi deneyelim bakalım arbequina ve tonda. bu kadar muhabbetten sonra birden satışa çıkması da ilginç ama, sizin bir bağlantınız olmasın oralarla ;)

  • ozcinar78 O kullanıcısına yanıt

    Hayirli olsun, umarim begenirsiniz.


    Benim bu sektorde hicbir uretici ile herhangi bir baglantim yok!


    Daha once satin alip cok begendigimiz ureticileri de yeri geldi buralarda cok ovduk, tavsiye ettik..


    Yanlis yapmisiz..


    Sonuc, hicbirisinden 100ml tadimlik numune bile gelmedi.. Ustune ya ikinci ucuncu partilerde hayal kirikligi yasadik, ya da bir sonraki sezon daha vasat urunler daha fahis fiyatlarla karsimiza cikti..


    Hep derim, bir urunu cok mu begendin, sirri kendine sakla, buralarda gereksiz bos yere reklamini yapma, hicbir faydasi olmaz aksine zarari olur 🙁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızmanıza gerek yok sadece aklıma geldi sordum, dediğiniz gibi buraları takip ediyorlar herhalde, başka açıklaması olamaz gibi, paylaşmaya devam edelim :)

  • ozcinar78 O kullanıcısına yanıt

    Kizilacak bisey yok, sadece tarafsiz bir durum tespiti yaptim ☺️


    Istedigimiz kadar inkar edelim, biz bir Ortadogu ulkesiyiz, kulturumuz de tam bir Ortadogu kulturu malesef 🙁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de alhatoğlu acı yeşil, ena ve çocuk yağından sipariş verdim. Yalnız ücretsiz kargo limitini 310 tl ye yükseltmişler. Bu durum kötü oldu tabii fazladan yağ almak zorunda kaldım. En azından ürünlerin fiyatı uçuk değil.☺ Bu sene tüm ürünleri filtreli imiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden üzerin den Ayvalık çifçiden sızma zeytinyağı adı olarak satış yapıyorlar

    telefon numaraları üzerinden kendilerini aradım numune tester gonderıyormusunuz diye kendilerine sordum zeytinyağı için ve bu lafıma karşılık kendilerine herhangi bir kötü bir cümle de söylemedim tester ne deyip bana direk ağır kelimeler küfür ettiler bu şekil de ahlaksız edepsiz insanlar dan kesinlikle alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum kesinlikle uzak durun ayrıca şikayetvar üzerinden haklarında yapılan yorumları görebilirsiniz dolandırıcı olduklarını söyleyen kişi var bunları ilgili yerlere şikayet edeceğim

    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler
    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgilerwww.sikayetvar.com
    Ayvalık Çiftçiden Sızma Zeytinyağı - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/ayvalik-ciftciden-sizma-zeytinyagi


    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler
    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgilersahibinden.com
    AYVALIK ÇİFÇİDEN SIZMA ZEYTİNYAĞI
    https://ayvalikzeytincilik.sahibinden.com




  • Olive Tech’ten izlenimler..

    Cuma aksami is cikisi gidelim, belki kalabalik olmaz dedik ve İzmir’in bir ucundan diger ucuna git gel toplam 2 saat yolculuk, trafik cilesi, 100-120 lira benzin parasi derken saat 17:25’te orada olmamiza ragmen ilkokul terk oldugu konusmasindan belli olan ne idugu belli olmayan bir bekci, ‘fuar 5 bucukta bitti, kapilar kapandi’ diyerek bizi iceri almamak icin inatla diretmesine ragmen tam 17:29:55’te iceri girebildik.. Az daha 5 saniye ile kaciriyorduk ☺️ Fuar bitmemisti.. Zaten programda 19:00’a kadar devam ettigi yaziyor, neyin pesindesiniz?
    Organizatorlerin ve medyaya gulucuk dagitan koskoca belediye baskanlarinin dikkatine! Bir isi yapacaksaniz duzgun yapin kac yasinda insanlarsiniz!

    Neyse, keske olayin sadece zeytinyagi ile ilgili bir aktivite (ya da fuarcik) oldugu basindan duzgun bir sekilde belirtilseymis..

    Olayin zeytin, peynir ve sarap ile yakindan uzaktan alakasi yok arkadaslar.. (İzmir tulum ve kuru sene falan vardi gerci 1-2 yerde, ama sarap marap yok! 🤣).

    Neyse, zaten 5 bucukta bile bombos olan alani 5dk’da gezdik, yalniz tuvaletlerde inanilmaz bir trafik var bu bombos ortamda.. Ben cikmaya calisirken 2-3 kisi icimden gecercesine daldilar iceriye, bir an kendimi seffaf veya gorunmez hissettmedim degil 😃 Adam gore gore uzerimden gececekmis gibi geliyor, iste kultur multur hak getire.. Bunlar da muhtemelen uni terk tiplerdi 😃😂

    Neyse, fuar alani 5 dakikada bitince biz de bari gelmisken zeytinyagi tadimi yapmadan gitmeyelim dedik ve sisesi inanilmaz pahali olan ve yaninda shot bardagi ile satilan Garandere’yi de gozumuze kestirerek tadim alanina yanastik.

    Bastan soyleyeyim, fuarcigin tek iyi yani benim icin yag tadimi yaptiran genc ogrencilerin icindeki heyecani ve enerjiyi gormek oldu (tipki benim gecen seneki halim gibiydiler 😂).

    Denedigim yaglarin %80’i kusurluydu, Garandere yuksek polifenol ve Nova Vera Trilye dahil.. 2 tanesi ise kusursuz ve hos yaglardi.. Ilki Kilizi Organik (muhtemelen Kilis yaglik), digeri de Nova Vera Memecik yeni parti (Artik nereden temin ettilerse sezon ortasi yeni parti bir urunu).. Eski parti zaten coktan kusurluydu.. (Sozde uretim danismanlari onu bunu kotuleyerek ona buna yanasmaya calisiyor ama once kendi uretim danismani oldugu, son model Mori Tem’li dunyanin bilmemkacinci en iyi ureticisini duzeltsin 😃).

    Neyse, gozler basta Hermus ve diger yaglari da aradi ama malesef topu topu 15-16 farkli sise yag vardi..

    Giriste Ali Osman Mentese abimizi de gorduk fakat enerjimiz dusuk oldugu icin (bkz. ilkokul terk bekci olayi), gidip konusmadik. Cikarken de goz ucuyla Serdar Octen abimizi de tekrar gormus olduk ☺️

    Not: Mentese Som’un Dilmit’ini daha once tadimlamistik, guzel ama cok aci ve dengesiz bir yag demistim, yine de yemeklerle birlesince tadi guzel oluyor, aciligi hafifliyor.

    Benim daha once soyle bir tezim vardi: Yaglari harmanlamak dengesizlikleri ortadan kaldirabilir ve cok iyi urunlerin ortaya cikmasina firsat verebilir demistim..

    Iste Ali Osman abimiz de aynisini yapmis, Dilmit’i Domat ile yumusatip Memecik ile de ‘fine tuning’i tamamlamis.. Cok guzel bir harman cikmis ortaya ☺️

    Not2: Gunduz gitseydik balik corbasi da icebilirdik belki ☺️ En azindan yol parasi cikmis olurdu ☺️😃

    Not3: Bunu yazmazsam rahat uyuyamam: Izmirlilerin bir lafi varmis: ‘Aziz Kocaoglu’ndan daha beteri hayatta gelemez diye dusunuyorduk ama yanilmisiz’.. 😔🙁😏



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 28 Mayıs 2022; 21:45:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Angelos’tan siparişlerimiz geldi, dediğiniz gibi 1 tane 0,5 lt arbequina, 1 250 ml tonda.

    Tonda’da ne tad var ne koku, çiçek yağı denecek kadar yani. Pek beğenmedik.

    Arbequina ise bizim denediğimiz tonda (muhabbetini ettiğimi çiftlikteki tonda) ya baya yakındı. Hem kokusu hem tadı hoşumuza gitti.

  • ozcinar78 O kullanıcısına yanıt

    Bence bu geribildirimi uretici ile de paylasiniz. Yani kimse bir urunun litresine 400 lira verip hayal kirikligi yasamak istemez..


    Ben satin aldigim urunleri eger cok begenirsem genelde ureticilere dm ile donus yapiyorum. Begenmezsem yapmiyorum ve bir daha da almiyorum zaten. Yalniz, urun kusurlu ise mutlaka geri bildirimde bulunuyorum.


    Kimse kusura bakmasin ama biz size guvenip urununuzu satin aliyoruz, hickimsenin bilerek (yapanlar var) veya bilmeyerek musteriye kusurlu urun gonderme durumu olmamali bence..


    Neyse, genelde secim yaptigimiz ureticiler bu konuda hassas davraniyorlar. Gerci Vievi gecen sene davranmamisti. Ocak ayinda aldigim 1 litre Koroneiki’yi (teneke urun) Mayis’ta acinca buram buram ransidli bir urun olarak karsima cikmisti. Geri bildirimde bulunmam hicbir ise yaramamisti..


    Sahi, ne oldu Vievi? Ulkenin tek Koroneiki ve Arbosanacisi? Moonlight falan? Demek ki sadece ambalaj, etiket ve hikaye degistirerek olmuyor bu isler.


    Son olarak da sunu diyelim ve bitirelim: Malesef memlekette 2 sene ust uste yuksek veya cok yuksek kalitede kusursuz (bakin burasi cokomelli) urunler ureten urerici sayisi 1 elin parmaklarinin sayisini gecmez.. Malesef 😔


    Not: Bu arada ne daha once deneyip cok begendiginiz Tonda Iblea ne de yeni aldiginiz urun monovaryete degil , ikisi de harman.. Birinde Domat digerinde Ayvalik var harman olarak ☺️




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 30 Mayıs 2022; 21:47:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Munika M kullanıcısına yanıt
    Olio grande ve Ena almıştık. Olio daha aromalı ve kokulu, Ena daha sade geldi bize.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 0,4 asit dinlenmiş doğal çökeltme yağlarımızı ambalajlamaya başladık.


    haziran ayı içinde kargo fiyatlarına ciddi zam gelecek %100 lerden bahsediyorlar.alım yapacak arkadaşların bilgisi olsun.


    750ml cam şişe 75TL+anlaşmalı kargo yurtiçi

    5LT Teneke ambalaj 350TL+anlaşmalı kargo yurt içi


    cam şişeler airbagli ambalajlarda gönderilmektedir.


    fiyatlar eft /havale fiyatlarıdır.kredi kartı ile trendyoldan (hasan temel hasat markası) ile alabilirsiniz.

    Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moza80 -- 31 Mayıs 2022; 18:49:12 >




  • Yani yoğun koku ve aromayı domat mı veriyor ? Ya da yoğun koku ve aroma en çok hangi cinsten elde edilebilir diye sorayım :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sıcaklarda kullanılacak, kızartmalık, yemeklik zeytinyağı önerisi verebilecek olan var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba zeytinyağı konusunda aşırı titiz, aşırı inceleyen birisiyim, en çok hile zeytinyağında oluyor çünkü. Kristal Sızma zeytinyağı(dolgun güclü) fiyatı yüksek ama kalitesi çok iyi bu arada Kristal markanın İhlas gurubuyla alakası yok. Tariş Güney Ege Sızma da iyi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forester34 -- 1 Haziran 2022; 2:32:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozcinar78 O kullanıcısına yanıt

    enayı henüz denemedim ama acı yeşil fena değil. çocuk yağını da içinde uslu çeşidi var diye almıştım ama olgun hasat olduğu için sanırım, sofralık siyah zeytin aroması var. fiyatları uygun ve cam şişede diye aldım aslında yemeklik olarak sıcaklarda kullanırım diye.

    soğuk tüketim için öneri isteyen arkadaşlar varsa menteşe som memecik çok iyi, tavsiye ederim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozcinar78 O kullanıcısına yanıt

    Yogun aroma ve meyvemsilik ceside bagli oldugu gibi urunun ne zaman ve nasil islendigine de bagli..


    Tonda Iblea Eylul hasati olursa cok cok yogun ve muthis bir cesit.. Meyvemsilik, acilik, yakicilik en kotu 5-5-5 ve uzeri bir cesit..


    Bu sene her iki urun de yogunluk olarak Domat ve Ayvalik ile seyrelyilmis gibiydi. Domat’in meyvemsilik cok iyi olabiliyor ama acilik yakicilik dusuk oluyor genelde..


    Benim bugune kadar denedigim en iyi Domat gecen senenin Serifoglu’ydu, tam bir 6-6-6.. Bu sene (yani son hasat) tutmadi ama, muhtemelen kotu islendi..


    Aslinda bu isin ABC’si cok zor degil: Zeytinler yemyesil, tam renk almaya baslamadan, en gec hafiften pembemsilik gelmeye baslayinca 20-24 derecede 2 fazli su verilmeden islenip en gec 2 gun icinde kagit filtre sonra da tankta 16 derecede tutup siparis uzerine siseye dolum..


    Bu biraz maliyetli oldugu icin bunu Türkiye’de yapan var midir bilmiyorum. Hermus ve Nova Vera bile yapamiyor bunu..


    Bu arada o muthis reklam butcesine sahip olan, her yarismaya 7-8 sise birden gonderen Nova Vera erken hasat bile yapamiyor.. Gec alaca hasat veya olgundan bozma hasat yapiyor.. Paylastiklari fotograflarla sabit..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF56565BF -- 2 Haziran 2022; 19:32:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://bestoliveoils.org/search
    Ödülleeeer, ödüller.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hepsi ödüllümüymüş aşağıya kaydırmaktan bir hal oldum.sonu gelmedi.

  • 
Sayfa: önceki 695696697698699
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.