Şimdi Ara

Sızıntı: GTA 6, 2024'te çıkacak ve ilk fragman 13 Mayıs'ta gösterilebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PC ile oynamak hayal olur diye düşünüyorum bu döviz krizi ve çip sorunlarında yıllarca herksin ağzına abi GTA 6 kaldırırmı cümlesi sakız olacak çıkmadan evvel PS almak mantıklı olur bu oyun çıkınca konsol fiyatlarıda artacaktır çıkmadan önce konsolu alıp koymakda fayda var.

  • Farklı ülkeler olmasada büyük bir haritayı görmeyi isterdim.

    Uçakların gerçekten bir işe yaradığını görmek güzel olurdu, sadece uçakla gidebileceğimiz ayrı ayrı şehirler olsa güzel olurdu... (tabi gemiyle felanda gidilebilir ama demek istediğimi anladınız sanırım)



    Ha bu arada fragmanın mayıs değil bu sene bile geleceğini sanmıyorum.

  • Yeni GTA'ya o kadar açım ki bu oyun çıktığında normal dünya ile ilişkim anında kesilir. Beni kimse bulamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta 5'in haritası gerçekten çok küçüktü. Gta 6'da Haritanın en az The Crew 2'nin büyüklüğünde olması şart. Bu da gta 5'in yaklaşık 50 katı demek. Ubisoft bile yapıyor da onun yanında dev bir grup olan Rockstar mı yapamayacak yani? Büyük harita, aktivite ve görev çeşitliliği, içine girilebilen binaların sayısının birkaç kat artması ve npc'lerin zekasının geliştirilmesi olmazsa olmazlar. Fast travel seçeneği olur illa.

  • GTA 5'in görevlerini beceremeyecek tipler gelip GTA 5'i kötülüyor :) Hayatımda oynadığım en güzel ve kapsamlı GTA oyunu. Hele GTA Online apayrı bir dünya. Doomsday Heist'a değinmiyorum bile.

    6'yı sabırsızlıkla bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 10 Mayıs 2022; 12:10:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şey anlaşılmayan kesitlerden oluşan fragmanlar gibi olmaz umarım;3-4 şehir görüntüsü,araba, loop müzik ve yüzleri seçilemeyen karakterler gerçekten en sevmediğim trailer tipi bu...

  • GTA San Andreas oynamayan adam hayatımda oynadığım en "kapsamlı(!)" GTA oyunu GTA 5 diyor, sonra da millete laf atıyor. Çok komik fıkra.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 10 Mayıs 2022; 13:50:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    The crew 2 oynamadın herhalde. Harita çok büyük evet ama detay yok, bomboş, modellemesi berbat, kalite sıfır GTA 5'in 2 3 katı büyüklüğünde olup çok detaylı ve kaliteli olursa bol bol yeter


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

    Sana buraya GTA San Andreas'te yapabilip de GTA 5'de yapamadığın 50 şey sayarım. GTA 5 sadece online odaklı boş içerikli bir oyundur. Daha önce başka bir konuya da yazdığım mesajı kopyalıyorum:


    "2005'te çıkan oyunda açın bakın RPG oyunu edasında içerik vardı. Kas yapma, zayıflama, kilo alma, saç-sakal tıraşı, nefes egzersizi (suda durdukça nefes kapasitesinin artması), baştan aşağıya giyim kuşam, dövme yaptırma, sokakta kendi adamlarını toplama vs. birçok neredeyse RPG sayılabilecek öğe vardı.


    Her şey grafik olmamalı."


    GTA 5'te hangisini yapabiliyorsunuz?


    Bak geçenlerde bir arkadaşım bana GTA 5'de poker oynayabiliyor muyuz diye sordu. Sonra düşündüm ki GTA 5'de bırak pokeri önceki oyunlardaki ekstra oyunların hiçbiri yok sanırım. San Andreas'te bilardo, GTA 4'te bowling vardı.


    EDIT: Bak şimdi aklıma geldi yahu San Andreas'te "flörtleşme" bile vardı sevgili yapıp. Hatta 1 değil birkaç taneydi sanırım. Yazarken hala şaşırıyorum 2005 gibi bir yılda böyle bir içerik...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 10 Mayıs 2022; 21:55:56 >




  • Fulton F kullanıcısına yanıt

    Asıl ben sana San Andreas'ta olmayıp Gta 5'te olan 50 tane şey yazarım. Daha fazlasını hatta. Gta 5'in sadece story modu San Andreas'ı ikiye, üçe katlar. Online'ı saymıyorum bile.


    Karakterler halter kaldırıp indirmese de güç olayı burada da var. Saç sakal tıraşı yine öyle. Suyun altında durdukça nefes alıp verme yine aynı şekilde. Giyim kuşamın, dövmenin allahı var burada.


    Soruna cevap olarak, hemen hepsini yapabiliyorum.


    San Andreas'ta olmayan bir dünya şey var:


    Rastgele olaylar mesela. Var mı yolda sen giderken gerçekleşen bir olay? Telefonla polisi, ambulansı arayabiliyor musun? Var mı tenis? Golf? Polislere rüşvet verebiliyor musun San Andreas'ta? Soygunları yaparken seçim yapabilip, adam toplayabiliyor musun? Sevgiliyi geçtim, arkadaşlarınla takılabiliyor musun San Andreas'ta? Gta 5'te yapabiliyorsun çünkü. Silah modifiye edebiliyor musun? Silahına ekstra parça satın alabiliyor musun? Var mı CJ'in özel gücü? Michael'ın, Franklin'in ve Trevor'ın ayrı ayrı özel güçleri var.


    Daha bir sürü şey yazarım da... anlayana sivrisinek saz demişler.


    Ben de ekleyeyim madem, flörtleşme burada da var. Hem de üç karakterin ayrı ayrı sevgilisi var. Biri evli olduğu halde.


    Yahu bilmiyorsun, bari boş boş konuşma.


    Yine söylüyorum, sadece hikaye modu San Andreas'ı kaça katlar. Online'ı sayarsan zaten San Andreas'ın "S"si kalmaz ortada.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 10 Mayıs 2022; 22:23:25 >




  • Sokaktan geçen 10 kişiden 9'u GTA 5'in hikayesine çöp der. GTA 5'i savunacaksanız bari hikayesiyle savunmayın. Çok komik. GTA 4'e hakaret bu.


    Ayrıca saydığın birçok özellik online'a ait. GTA 5, grafikleri dışında bomboş. Kendinizi kandırıyorsunuz. Ben GTA serisine yıllarımı verdim, bana öğretmeyin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 11 Mayıs 2022; 1:13:56 >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt

    Sanırım artık GTA5'i sağamıyorlar. Çoğu kişi FiveM gibi sunuculara geçti. GTA Online eski heyecanını yitirdi.


    Şu GTA6'yı GTA 4 Online sistemi ve fizikleriyle getirsinler yeter. GTA 4 Online'da sunucu ayarlarını istediğimiz gibi ayarlayabilip, 3 saniye içinde oyuna giriyoruz. GTA5'te bir nebze düzeltmelerine rağmen 2 dakika sürüyor bir oyuna girmek. Polisi, bölgeyi, silahları ayarlayamıyoruz. Custom game olmadan online mı olur. Saatlerce oynamam mı gerek üst düzey araç ve silahlarla free mode'da takılmak için? Bu yüzden GTA5 Online'ı bir türlü sevemedim. Kütük gibi fiziği olması da ayrı bir durum.

  • KalemKolik kullanıcısına yanıt

    GTA nın formülü bu. Oyun çıkmadan 2 sene önceden fragman yayınlar. 2 sene boyunca oyunun reklamını yaptırtır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta 4 deki fiziklerin gelişmiş hali gelsin de harita büyüklüğü çok problem değil.Efsane ötesiydi zamanında o fizikler ve bir daha göremedik. O oyun için gtx 295 almıştım fizik ne kadar iyiyse optimizasyon o kadar rezaletti.

  • Çıkacağı günü çok merak ediyorum dünya yıkılacak bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan önce bir tr dil desteği verin..

  • GTA San Andreas gibi içerisinde her şey olur umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harıtası Vice City olsa fena olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz her şeyi geçin önce fiyata odaklanın. Şansımıza 800 - 900 TL'den çıkartsalar bari. Gerçi kur o zaman ne olur bilinmez ama. PS5 - Xbox için de 1100 - 200 TL uygundur sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weirdusername -- 11 Mayıs 2022; 16:41:32 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.