Şimdi Ara

SİZİN YÜZÜNÜZDEN SİEMENS BATTI !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ÇOK GÜZEL EFSANE DOLU MARKAYI KENDİ ELLERİMİZLE BATIRDIK.KİMSE TELEFONDA SUÇ BULMASIN TEMİZ KULLANINCA DAYANIKLI TELEFON AMA BOZAN TELEFONA SUÇ BULDU VERDİ GARANTİYE HER SEFERİNDE DEĞİŞTİRMEK İÇİN VE SONUNDA BATTI ŞİRKET.İLK TELEFONUM C55 VE SİYAH İNCİ SX1İM TERTEMİZ 8 YILDIR CANAVAR GİBİ HALA DEMMEKKİ BOZULMUYORMUŞ İYİ KULANINCA.DİĞER TELEFONLARDAN TAT ALAMIYORUM SİEMENS DE BATTI SİZİN YÜZÜNÜZDEN.YENİ TELEFONU ARTIK YOK

     SİZİN YÜZÜNÜZDEN SİEMENS BATTI !!!


     SİZİN YÜZÜNÜZDEN SİEMENS BATTI !!!







  • siemens e mail attınız mı? 8 yıl boyunca bozulmadı derseniz, müzeye kaldırırlar o telefonu

    hangi arkadaşımda tanıdığımda varsa en az 3 kez servise gitmiştir telefon acun yapıyordu reklamını hey gidi günler hey..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: !!!Chinogolog!!!

    siemens e mail attınız mı? 8 yıl boyunca bozulmadı derseniz, müzeye kaldırırlar o telefonu

    hangi arkadaşımda tanıdığımda varsa en az 3 kez servise gitmiştir telefon acun yapıyordu reklamını hey gidi günler hey..

    o arkadaşlarınızda demmekki bi sorun var
  • benim ilk tel.im c35i idi. 3 yıl kullandım. son zamanlarında mesaj yazarken bazen takılma yapıyordu. ama bozulması yurdun 3.katından 1.katına düşmesiyle oldu. çok sağlamdı. ikinci tel.imde a52 idi. 1.5 yıl kullanıp babama verdim. 2003 te alınan tel. hala sağlam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aagir

    benim ilk tel.im c35i idi. 3 yıl kullandım. son zamanlarında mesaj yazarken bazen takılma yapıyordu. ama bozulması yurdun 3.katından 1.katına düşmesiyle oldu. çok sağlamdı. ikinci tel.imde a52 idi. 1.5 yıl kullanıp babama verdim. 2003 te alınan tel. hala sağlam.

  • Benim cx65'im vardı. 4 sene kullandım joysticki kırıldı. Yaptırmak için gitmediğim telefoncu kalmadı ama sonuç hiçbiri yapamadı. Şu ana kadar o kadar çok telefon kullandım ama içlerinde en en sevdiğim cx65'imdi. Çok seviyordum telefonumu. Siemens'ın cep telefonu üretmemesine en çok üzülenlerdenim. Siemens cep telefonu üretmeye devam ediyor olsaydı şimdiki kullandığım telefonda yine siemens olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amasseia

    Benim cx65'im vardı. 4 sene kullandım joysticki kırıldı. Yaptırmak için gitmediğim telefoncu kalmadı ama sonuç hiçbiri yapamadı. Şu ana kadar o kadar çok telefon kullandım ama içlerinde en en sevdiğim cx65'imdi. Çok seviyordum telefonumu. Siemens'ın cep telefonu üretmemesine en çok üzülenlerdenim. Siemens cep telefonu üretmeye devam ediyor olsaydı şimdiki kullandığım telefonda yine siemens olurdu.

    ÜRETMİYOR AMA BEN HALA KULLANIYORUM SİEMENS CEP TELEFONU BİR HASTALIK




  • şahsen ben siemens yüzünden battım siemensin 6-7 modelini kullandım çoğu sıfırken bile kendi kendine kapanıyordu ama kim ne derse desin siemens m55 benim için gerçek bir efsaneydi onun dışında batması gereken bir firmaydı


    Bana sakın firma fanatikliği yapmayın evimdeki buz dolabından çamaşır makinasına hepsi siemens herkes her işte iyi olacak diye bir şey yok... ayrıca 3 sene siemenste çalıştım...:)
  • Nokiadan şaşma die die miillet şaşkına döndü herkes saldırdı nokiaya.Nokiacılar die bi grup oluştu o dönem.Bütün forumlar nokia die çığırtganlık yaptı.Ama çok ilginçtir ki şu an nokia o uçuruma doğru yuvarlanıyor.
  • valla ben batırmadım onlar yaptı
  • Bende Siemens'i severim 4 yıl boyunca Cx65 kullandıktan sonra kendime yeni telefon almıştım geçen seneye kadar cx65 i babam kullanıyordu şimdi ise vitrindeki yerini aldı bataryası bitik sadece ve bir kaç soyulma dışında halen daha at gibi telefon.
    Vay bee şimdi hatırladımda o dönemlerde okulda sıraya koyardım üstündeki flashlar patladıkça kendi içimde fırtınalar kopuyordu :) .wav uzantılı 15-20 saniyelik gündemin popüler parçalarını melodi yapmalar falan neyse Siemens toprağın bol olsun
  • Bende 5800 var zırt pırt şarjı bitiyo 2.hattımda siemens var joystick biraz sıkıntılı ama benim bildiğim siemens bu haliyle 3 sene daha gider
  • C55 telefonumu çok severdim. M35i telefonum vardı onu da çok severdim. tozdan sudan etkilenmezdi telefon. Keşke temizini bulabilsem de alsam.
  • Bizim yuzumuzden niye batsin ya... Adam gibi os yapsinlar teknoloji uretsinler apple gibi olur ama yuzune gozune bulastirirsan buda olur bndde c35 mi ne kullanmistim guzel teldi her

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siemens kolay kolay batmaz Dünya genelinde en kaliteli elektrik sigortalarını Siemens üretiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chucky_31

    Siemens kolay kolay batmaz Dünya genelinde en kaliteli elektrik sigortalarını Siemens üretiyor.

    SİEMENS ÇOK BÜYÜK VE SAĞLAM BİR ALMAN MARKASIDIR.TEK SORUNU TELEFONUN İŞLETİM SİSTEMİYDİ ONUDA TAYVANLI BENQ YA SATTI FABRİKAYIDA O BATIRDI ZATEN...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: quarez999

    Nokiadan şaşma die die miillet şaşkına döndü herkes saldırdı nokiaya.Nokiacılar die bi grup oluştu o dönem.Bütün forumlar nokia die çığırtganlık yaptı.Ama çok ilginçtir ki şu an nokia o uçuruma doğru yuvarlanıyor.

    NOKİA HALA ZARARDA GERÇEKTEN ANDROİDE GEÇEMEDİ AKILLI TELEFONDA VE ÇEKİK GÖZLÜLER HALA BATIRIYOR NOKİAYI
  • a52 7 yıl sonunda annemin çamaşır makinesinde yıkaması sonucu bozulmuştu. Benq'ya satınca içine ettiler. En iyi renksiz ekran telefonları üretiyorlardı. m serisi su geçirmez ve darbelere dayanıklı idi. Benq da aldım ama hiç memnun kalmadım. Sony ericsson gibi benq siemens olayı da cortladı. Yapacak bişey yok.
  • c55 olsaydı kullanırdım göğsümü gere gere kullandığım telefonlar içinde 1.c55 tir her zaman yeri değişmez ne telefondu be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.