Şimdi Ara

Sizi TTNET'in Maliyetlerini Arttırmaya Davet Ediyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • o herifler aldığından beri zaten hız mı artmaz oldu..bu türkiyede internet adam olmayacak boşa ümitleniyoruz
  • Bu uygulama ile yılda 780 ton kağıt tasarrufu edilecekmiş tamam iyi güzel ama bu 780 ton kağıtı parası nereye gidecek telekomu alan elin yabancılarına yani bu ülkeye bir faydası olcak mı? HAYIR!!!! Peki ne olacak daha da zengin olcak bu telekomu alan GEVURRR.
    Bize ne kalacak 780 ton kağıda denk gelen ağacımızı kurtarmış olacaz.Buraya kadar güzel anlaştık bizde aynı fikirdeyiz ağaçlar kesilmesin doğa yok olmasın gelecek nesiller tehlikeye girmesin.Fakat buna karşılık bizim daha güzel bir önerimiz var.Diyoruz ki bu telekomun sahibi GEVURRR bize fatura göndermeye ayırdığı bütçe ile her ay fidan diksin güzel ülkemin Toprağına Taşına... Kötü mü diyoruz ağaç düşmanlığı mı yapıyoruz?Yoksa Telekom düşmanlığı mı yapıyoruz? Yoksa yoksa servet düşmanlığı mı?????

    Ben ve bir çok adsl abonesi diyor ki; Telekom bana fatura göndermesin ve buradan elde edeceği geliri ( yanına kalan parayı ) ülkeme ağaç dikmeye harcasın ve bunu sürekli bana belgelesin.Ben o zaman inanayım Telekomun iyi niyetine.Saygılar.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.