Şimdi Ara

Sizi TTNET'in Maliyetlerini Arttırmaya Davet Ediyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83
Cevap
0
Favori
4.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kazan kazan politikası ama fert olarak bizde kazanç yok pastanın çoğuda karşı tarafta kalıyor
  • Beton binaları yapmak için o kadar ağaç kestiler , şimdi saçma 1 bahane ile olmayan ağaçlarımı , yok edilen doğayımı kurtaracak yarım akıllı pis araplar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: helsloot

    Kağıt fatura içinde ek bir ücret almasın bunlar

    Lafı ağzımdan Aldın
  • ttnet yanlış yaptı.. komple herkesi e-faturaya geçirip adsl fiyatlarında bir hız artırım veya fiyat indirimi yapılması gerekirdi... ttnet zaten bu sömürge anlayışını iyice geliştirmeye başladı bunca yıl durduda şimdi mi geldi akıllarına ağacı kurtarmak bence buda tamamen maliyet düşürme çalışmalarından biri... 2 yıldır hız artırım yapılacaktı güya 2008 in başlarında vdsl gelecekti 2009 a giriyoz halen daha sitelerinde vdsl ile ilgili bir haber yok.. tam gaz soyguna devam
  • ağacı değil parayı düşündükleri kesin yapsınlar madem bi hatıra ormanı da görelim nekadar çevreci olduklarını
    kağıda devam bu konuda hassas olan ağaç diksin açığı kapatır veya tema ya para bağışlasın
  • bende destek veriyorum arkadaşlar
  • Bir arabtelekom cinliği daha gelmeyin bu oyuna, kağıt faturaya devam.....

    Çıksın açıklasın TT özelleştirildikten sonra arabtelekom kaç ağaç tıkmıştir, fatura göndermiyeceğim ben doğaseverim demekle olmuyor bu işler 90'larda kaldı bu tip popilist söylemler......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 28 Aralık 2008; 5:57:07 >
  • Her türlü imkan ile bizde elin arabını sömürelim !
  • Dünyada üç toplumu sevmem ingilizler,amerikalar ve araplar !
  • Nasıl bir cahilliktir anlamıyorum. Mesajların hepsini okuyamadım bile. O zaman bütün elektrik santrallerini bombalayalım elektrik olmayınca telekom da iflas eder siz de hıncınızı almış olursunuz. Resmen pireye kızıp yorgan yakmak. "1 ağaçtan milyon tane fatura çıkar" falan yazılmış cahilce. Çocuklarınız o ağacın fotosentez yapan 1 hücresine bile muhtaç kalacaklar. Hatta bizim bile 15-20 yıl sonra kesinlikle yaşanamaz bir gezegende kalacağımıza inanıyorum. Doğanın korunması ve küresel çevre felaketi bence dönülmez yola girdi. Artık dünyanın kurtulabileceğine inanmıyorum zaten. Yapılabilecek olan şey mutlak yokoluşu yavaşlatmak olabilir. Zaten bireysel olarak çevreye ne katkı yaptığınızı düşünün ve sonra daha nasıl zarar verebiliriz diye konu açanları düşünün. Benim yaşım 25 ve bir bu kadar daha yaşayabilirsem şanslıyım demektir. Ve bu dünyaya bir çocuk getirme konusunda da ciddi şüphelerim var. Günlük ve sığ tartışmalar, meseleler zamanımızı o kadar çok alıyor ki duruma daha geniş bir çerçeveden bakamıyoruz. Anlattıklarım gelecekte geçen felaket temalı bilimkurgu filmi gibi gelebilir fakat 10 yıl sonra onları yaşamaya başlayacağız. Bırakın temizliği içme suyu bile bulamadığınızda Telekom faturalarına bakarsınız. Anlattıklarım fazla dramatik gelmiş olabilir. Bütün bunlar e-faturaya geçerek mi önlenecek diyebilirsiniz. Burada değinmek istediğim bu olayları nasıl geciktirebiliriz diye tartışacağımıza nasıl hızlandırabiliriz diye konuşuluyor ve bazıları da şak şaklıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labtek38 -- 28 Aralık 2008; 11:07:31 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: labtek38

    Nasıl bir cahilliktir anlamıyorum. Mesajların hepsini okuyamadım bile. O zaman bütün elektrik santrallerini bombalayalım elektrik olmayınca telekom da iflas eder siz de hıncınızı almış olursunuz. Resmen pireye kızıp yorgan yakmak. "1 ağaçtan milyon tane fatura çıkar" falan yazılmış cahilce. Çocuklarınız o ağacın fotosentez yapan 1 hücresine bile muhtaç kalacaklar. Hatta bizim bile 15-20 yıl sonra kesinlikle yaşanamaz bir gezegende kalacağımıza inanıyorum. Doğanın korunması ve küresel çevre felaketi bence dönülmez yola girdi. Artık dünyanın kurtulabileceğine inanmıyorum zaten. Yapılabilecek olan şey mutlak yokoluşu yavaşlatmak olabilir. Zaten bireysel olarak çevreye ne katkı yaptığınızı düşünün ve sonra daha nasıl zarar verebiliriz diye konu açanları düşünün. Benim yaşım 25 ve bir bu kadar daha yaşayabilirsem şanslıyım demektir. Ve bu dünyaya bir çocuk getirme konusunda da ciddi şüphelerim var. Günlük ve sığ tartışmalar, meseleler zamanımızı o kadar çok alıyor ki duruma daha geniş bir çerçeveden bakamıyoruz. Anlattıklarım gelecekte geçen felaket temalı bilimkurgu filmi gibi gelebilir fakat 10 yıl sonra onları yaşamaya başlayacağız. Bırakın temizliği içme suyu bile bulamadığınızda Telekom faturalarına bakarsınız. Anlattıklarım fazla dramatik gelmiş olabilir. Bütün bunlar e-faturaya geçerek mi önlenecek diyebilirsiniz. Burada değinmek istediğim bu olayları nasıl geciktirebiliriz diye tartışacağımıza nasıl hızlandırabiliriz diye konuşuluyor ve bazıları da şak şaklıyor.



    Arkadaşım o kadar karamsar olma bak senin için telekom ağaç dikmiş yakında yaprak açar

     Sizi TTNET'in Maliyetlerini Arttırmaya Davet Ediyorum
  • walla telekoma çok sinirliyim ya adamlar şu hızları bir arttıramadı gitti ya 1 mbit ama içimden dosya indirmek bile gelmiyor acilen hatta hemen 1 ocakta hızların 2 katına çıkması lazım artık ya... adamlar sırf yenilik yapmadı demesinler diye saçma sapan kampayalar yapıyolar bir sürüde şart koyuyolar.. hem madem telekom bu kadar çevreciydide ! kağıt fatura döneminde neden hiç ağaç dikmedi kesilen ağaç sayısı kadar ağaç dikseydi o zaman madem maliyet için yapmıyolar.. hem bir kere biz kağıt fatura kullansakta kullanmasakta o ağaç hergün kesilip kağıt haline getirilip fabrikalarda bekletiliyor..
  • Tüm mesajları bir bir okudum. Emekli bir Telekom(eskisi PTT) çalışanıyım aynı zamanda. Bu arada @ velideli' ninde esprisine de bayıldım.
    TR' de bir şeyler, hele hele insanların hassas duyguları öne çıkarılıp bunu reklamı yapılıyorsa hele hele bu konu, ağaç su vb gibi çok hassas konularsa, yaşıma güvenin, bunun altında büyük bir CİN' lik hatta biraz daha ileri gideyim ileriye dönük büyük bir ÇIKAR ve sahtekarlık vardır. Doğal Gaz' da böyle olmadımı? Temiz çevre, Temiz hava, Kansersiz Günler gerekçesi ile tüm soba ve diğer ısınma araçlarını attırdılar, en ucuz yakıt diye avaz avaz böğürdüler. Şimdi ise dünyanın en pahalı Gazını tüketiyoruz, Cep telefonlarına konan deprem vergisinde de aynı sahtekarlığı görmedik mi? Depremin getirdiği o insani yardım duygularını sömürmediler mi? sonunda "zaten kalıcıydı" deyip bir daha milleti kandırmadılar mı? ve bunlar gibi onlarcası.
    Bu nedenle, ArapTelekom' a zarar değil ama ileride, duygularınızın sömürülmemesi, kandırılmış duygusuna kapılmamak için ve tabi extra 8-10 çatallı kazığı yememek için bende kağıtlı faturada kalın derim. Bunun faydası da var ilerde mahkemelik filan olursanız eliniz de delil olur. Bunların dışında, bu yıl yaşadığım 2 örnek.
    Yazlığımda Kontörlürlü yazlık hattım var ve burada da eski PC' im kurulu. ADSL' lem yok ama sırf postalarımı kontrol amaçlı kullandığım için eski 146 dan net' e giriyordum yıllardır. Bu sene giremedim O da ne ? 1200 kontörümün bitmesi mümkün olmadığı halde yaklaşık 1 ay sonra Fatura geldi 45 YTL' lik. Hemen Edremit Telekom' a gittim, sordum. Aldığım cevap: Efendim ! ArapTelekom karar almış, Yazlık hat ve Ekonomik hattan Dual-Up hizmeti alamazmışım. Dual-up veya Adsl hizmeti almak istersem, tarifemi değiştirmek mecburiyetindeymişim. Yani yılda taş çatlasa 5.5 ay kullandığım telefonun tarifesini değiştirip KAZIKLI HATTA geçecek, lullanmadığım aylar içinde ya kafadan sabit ücreti yani hava parası ödeyeceğim Adsl istersemde kullanmadan sabit ücretini..... Ayrıca bu 2 hattan kontörlerimi 07.00-22.00 saatleri arası GÜNDÜZ kullanamazmışım, Ne zaman kullanacakmışım? GECE YARISI, Aynen şunu söyledim "Tabi biz beyaz kadın ticareti-gece kulübü- yada karanlık işlerle meşgulüz, telefon trafiğimizde gece yarısından sabaha kadar. Bunu Hangi H..y..n düşündüyse, söyleyin o na, ARAP adetlerinde olmayabilir ama, Türk adetlerinde zorunluluk olmadıkça gece 10' dan sonra telefon edilmez, edilirse mutlaka kötü haber içindir.... Elektrikte uygulanan gece tarifesi ile haberleşmeyi bir tutmaya kalkan bu geri zekalıları işten atın." dedim ve anında aboneliğimi KAPAT' tırdım. Ardından, Ankara' da ekonomik hatlı 2. hattımı' da oturaklı bir dilekçeyle KAPAT' tırdım.
    Mücadele böyle olur. Kapatın telefonlarınızı, ADSL hizmeti alıyorsanız, Kablo-Net' ten alın veya 3-5 firma var onlardan alın bir süre, veya arkadaşlarınızla ortak kullanın Wireless vb yollarla ,diğer telefonları kapattırın.Takiii, ArapTelekom HİZAYA GELENE KADAR........ Fazla değil, İptal ettirin telefonlarınızı Adsl' linizi, 2 ayda çöküp af dilemezlerse NAMERDİM. YaparmIyız ACABA?.....
    quote:

    Orjinalden alıntı: velideli

    quote:

    Orjinalden alıntı: labtek38

    Nasıl bir cahilliktir anlamıyorum. Mesajların hepsini okuyamadım bile. O zaman bütün elektrik santrallerini bombalayalım elektrik olmayınca telekom da iflas eder siz de hıncınızı almış olursunuz. Resmen pireye kızıp yorgan yakmak. "1 ağaçtan milyon tane fatura çıkar" falan yazılmış cahilce. Çocuklarınız o ağacın fotosentez yapan 1 hücresine bile muhtaç kalacaklar. Hatta bizim bile 15-20 yıl sonra kesinlikle yaşanamaz bir gezegende kalacağımıza inanıyorum. Doğanın korunması ve küresel çevre felaketi bence dönülmez yola girdi. Artık dünyanın kurtulabileceğine inanmıyorum zaten. Yapılabilecek olan şey mutlak yokoluşu yavaşlatmak olabilir. Zaten bireysel olarak çevreye ne katkı yaptığınızı düşünün ve sonra daha nasıl zarar verebiliriz diye konu açanları düşünün. Benim yaşım 25 ve bir bu kadar daha yaşayabilirsem şanslıyım demektir. Ve bu dünyaya bir çocuk getirme konusunda da ciddi şüphelerim var. Günlük ve sığ tartışmalar, meseleler zamanımızı o kadar çok alıyor ki duruma daha geniş bir çerçeveden bakamıyoruz. Anlattıklarım gelecekte geçen felaket temalı bilimkurgu filmi gibi gelebilir fakat 10 yıl sonra onları yaşamaya başlayacağız. Bırakın temizliği içme suyu bile bulamadığınızda Telekom faturalarına bakarsınız. Anlattıklarım fazla dramatik gelmiş olabilir. Bütün bunlar e-faturaya geçerek mi önlenecek diyebilirsiniz. Burada değinmek istediğim bu olayları nasıl geciktirebiliriz diye tartışacağımıza nasıl hızlandırabiliriz diye konuşuluyor ve bazıları da şak şaklıyor.



    Arkadaşım o kadar karamsar olma bak senin için telekom ağaç dikmiş yakında yaprak açar

     Sizi TTNET'in Maliyetlerini Arttırmaya Davet Ediyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 28 Aralık 2008; 13:07:55 >
  • Kullanılan kağıtların büyük bölümü ithal gelmektedir. Bu nedenle direk ülkenin ağaçları için ele alırsanız büyük bir sorun sözkonusu değil. Ancak o kesilen ağaçlar da sonuçta dünyanın 1 parçası.

    iki ucu keskin bir konu.
  • iyide bu linkte kagıtta kalmak istiyorum yokki ilgili linki koyabilcek wamrı bende kagıtta kalmak istiyorum zira ailem fatura almadan odeme yapamaz :D

  • KAĞIT FATURADA KALMAK İSTEYENLER İÇİN LİNK:


    TIKLAYINIZ

    quote:

    Orjinalden alıntı: GOLDFALCON

    iyide bu linkte kagıtta kalmak istiyorum yokki ilgili linki koyabilcek wamrı bende kagıtta kalmak istiyorum zira ailem fatura almadan odeme yapamaz :D
  • Bende kağıt faturada kalacağım ve çevremdekileri bu konuda uyarıyorum, e-faturaya geçmek için indirim ve hız limitlerinde artırım bekliyoruz tttttttneeeeetttttttt
  • ttnet e sunu sormak lazım dogayı bukadar dusnuyor madem sımdıye kadar sade faturamı yolluyomus. abuk subuk ıyı kagıda basılmış reklamlarda gelıyodu cıkıyodu ıcınden jem bey jem bey :D ttnet muzık cart curt. zaten şırketın boyle bı prensıpı olsa dogayı koruyalım dıye sade fatura yollar reklam ıcın ayrı kagıt basıp yollamaz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: 60kc3

    ttnet e sunu sormak lazım dogayı bukadar dusnuyor madem sımdıye kadar sade faturamı yolluyomus. abuk subuk ıyı kagıda basılmış reklamlarda gelıyodu cıkıyodu ıcınden jem bey jem bey :D ttnet muzık cart curt. zaten şırketın boyle bı prensıpı olsa dogayı koruyalım dıye sade fatura yollar reklam ıcın ayrı kagıt basıp yollamaz


    Bence tüm tartışmayı bitiricek bir yorum.Ayrıca tt senede 2 trilyon jem efendiye vereceğine o parayla hız arttırımı için birşeyler yapsın 1024 bağlantımın 512 den farkı yok
  • ttnete karşı iyi düşünceleri olmayanlar benim gibi başka firmalarda adsl kullanımına devam edebilirler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.