Şimdi Ara

Sizi rezil eden kız oldumu hiç? Beni rezil eden oldu!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurkiller

    Hocam normalde İstanbul'da yaşıyorum burada bir iki cümle konuştuğun insanı bile (kız erkek farketmez) bir yerde gördüğünde yanına gidersin.Üniversiteyi okuduğum şehir muhafazakâr bir yer dikkatli davranmaya çalışıyorum ama böyle davranılması beni şok etti.

    Hocam istanbul karışık yer orda herkesten her seyi bekleyeceksin ben sahsen en son 12 13 yasimda gitmistim ve kendimi huzursuz hissediyordum daha o zaman bu kadar karışık degildi bile yani kimin ne yapacagi belli olmaz belki kendilerince hakli bir nedenleri de olabilir daha once bu yolla yılışıklik yapanlar falan olmustur... Bilemezsin yani takma kafaya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ilkokulda kızın tekine açılacaktim yanıma çağırdım.Kız ben bir şey demeden "ben mini etek giyerim sen giydirmesin, ben erkeklerle arkadaşlık ederim sen ettirmezsin' dedi.Aradan yıllar geçti benim boyum uzadı tipim değişti ,neyse bir gün bime girdim kasadaki kız beni kesiyor alış veriş yaptım çıkacakken bana seslendi ismimle sen "ugurkiller" mısın dedi bende "evet " dedim tahmin et kız kimdi? (Vallahi hikaye gerçek)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugurkiller

    Sorun karşısındaki kızın isteyip istemediğini anlayabilmekte bence , kızlardamı sorun var bende mi sorun var bilmiyorum ama ben anlayamıyorum.

    istemeyen kız çok bariz belli ediyor
    telefonunu vermez telefonunu verse mesajlarını cevaplamaz mesajına cevap verse buluşmaya çağırsan gelmez buluşmaya gelse suratsız olur vs vs.belli aşamalarda belli ediyorlarda genelde zaten istemeyen kız buluşmaya bile gelmez veya çok zorlayarak gelir.zaten anlayamazsanız en sonunda rezil eder.hani bir söz var ya
    mecazi anlamda ;Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
    yani anlamamk imkansız ama filmlerin etkisinde kalanlar ısrar eder ve rezil olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.