Şimdi Ara

Sizi milyoner gösterecek ucuz araba (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: choiboungee


    quote:

    Orijinalden alıntı: naexist


    quote:

    Orijinalden alıntı: choiboungee


    quote:

    Orijinalden alıntı: naexist


    quote:

    Orijinalden alıntı: choiboungee

    Hocam araç kalıplı güzel sağlam duruyor taş gibi araba ama bu modelde cam aralığı çok kısa ve basık. Kullanıcılar bu yönden şikayet ediyor. Almayı düşünenler de bu yüzden vaz geçiyor. Bakımları maliyetli en kötü 5bintl kafadan. Chrysler zaten artık bitti tarih oldu arac fln üretmiyor.

    Nereye üretmiyor. Önce bir araştırın, sonra sallayın. Chrysler Fiat bünyesine girerek ortak oldu. Şu anda Fiat diye bildiğiniz marka aslında resmiyette Fiat-Chrysler dır. Bünyesinde Dodge ve Jeep başta olmak üzere birkaç marka daha bulundurur. Halen de üretimini sürdürmektedir.

    Sallamadım hocam malum siteye girin bakın maksimum 2012 modelini görebilirsiniz sonrası yok. Fiat a gelince belki size de şaka gibi gelebilir ama kurucusu ferrari dir chrysler değil.

    Buyurun hocam siz kendiniz bakın isterseniz. Ferrari'nin %80 hissesi de Fiat-Chrysler'ın elindedir. Yani Fiat, Ferrari'nin sahibidir. Aynı mantık Volkswagen'da da vardır. VW; Porsche, Lamborghini, Bugatti ve Bentley gibi markaların sahibidir. Bu markalar ultra lüks markalar olduğu için durum tam tersine dönüşmez. Neyse o.

    Link:

    https://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Chrysler_Automobiles

    Hocam hisselerini sattı devretti işte tek başına tutunamadı. Chrysler belgeselini izlemiş bi adama daha nesini anlatmaya çalışıyosun ? Orada herşeyi detaylıca anlatıyor ta binasının yapılışından batışına kadar.Kafana takılan birşey varsa Aç otur izle tavsiye ederim.

    Zaten iki kere iflas erteleme başvurusu yaptı. İkincisinde Fiat bünyesine katıldı. O zamandan beri fazla çalışmada bulunmasa da şu anda hala yeni model satışlarını yapmakta. Şu anki plan dahilinde 2018 de 300 serisi de yeni kasa değiştirecek. Yani Fiat Chrysler'ı tekrar güçlü bir biçimde pazara sokmayı planlıyor.




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.