Şimdi Ara

Sizi etkileyen animeler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Spoiler vermeden sizi etkileyen animeleri yazabilir misiniz ?

• Kenshin

Koe no Katachi (film)

Sora yori mo Tooi Basho

GTO

Steins;Gate (ilk sezonu sayesinde bir ara zamanda yolculuk konusunu kafaya takmıştım)
  • -Death Note (Senaryosuyla,gerilimiyle)

-ReLife (Dramı ve senaryosu)

-ef:A tale of Memories (Çok fazla bilinen bir anime değil,daha 2.sezonunu izlemedim ama özellikle dramıyla etkileyici.)

-Great Teacher Onizuka (Başlı başına ana karakteriyle etkileyici zaten)

-NHK in Youkoso!

-School Days (Etkiledi hemde baya kötü etkiledi fazla bahsetmeyeyim en iyisi)

-Trigun (Dram ve senaryo birde finaliyle)

--
    Bir de tam olarak etkilemek sayılırmı bilmiyorum ama basketbola biraz daha farklı bakmamı sağlayan Slam Dunk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsankamalak1 -- 26 Kasım 2018; 0:22:47 >
  • Cowboy Bebop

One Piece

Gintama

3-gatsu no lion

Gto

Made in abyss

Akira

Monster

ef:A Tale Memories / Melodies

Monogatari

Bu arada her ne kadar izleyip bitirdiğime pişman olsam bile ergenliğimin zirve yaptığı dönemlerde deli gibi Akatsuki'ye özenirdim hayatım boyunca hiç bir organizasyon ve üyeleri beni bu kadar etkilemedi,bundan sonra da etkilenemem çünkü insan anlatamıyor o zaman hissettiklerini yavaştan Konoha'ya giriş yaptıklarında lan ne güzel karakter bunlar diyordum çoğu havalı ve albenisi olan karakterlerdi

Bulutlu cübbe falan alacaktım,iyi ki pahalıymışta alamamışım

Ellerimle jutsu denediğim zamanlar,kartal gibi kollarımı açıp shinra tensei yaptığım zamanlar derken, ne iğrenç dönemlerden geçtim,ama mutluydum lan

Ayrıca uzun oldu ama Naruto'nun da etkileyici sahneleri vardı doğruya doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 26 Kasım 2018; 0:33:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Narutoyu da küçümsememek lazım, naruto demişken gereksiz bir bilgi veriyim garsonların shinobi gibi giyindiği naruto temalı cafeler varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Eiyuu

Narutoyu da küçümsememek lazım, naruto demişken gereksiz bir bilgi veriyim garsonların shinobi gibi giyindiği naruto temalı cafeler varmış
    Animelerle ilgili unsurlara sahip birçok kafe var bildiğim kadarıyla. Değişik baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 26 Kasım 2018; 6:27:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsankamalak1

-Death Note (Senaryosuyla,gerilimiyle)

-ReLife (Dramı ve senaryosu)

-ef:A tale of Memories (Çok fazla bilinen bir anime değil,daha 2.sezonunu izlemedim ama özellikle dramıyla etkileyici.)

-Great Teacher Onizuka (Başlı başına ana karakteriyle etkileyici zaten)

-NHK in Youkoso!

-School Days (Etkiledi hemde baya kötü etkiledi fazla bahsetmeyeyim en iyisi)

-Trigun (Dram ve senaryo birde finaliyle)

--
    Bir de tam olarak etkilemek sayılırmı bilmiyorum ama basketbola biraz daha farklı bakmamı sağlayan Slam Dunk.
    School Days'in adını çok duydum ama puanı yüzünden pek yanaşmıyordum. İğrenç bir yapım olduğu söyleniyor ama ne kadar iğrenç olabilir ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZ EN ÇOK ETKİLEYEN FİLMLER
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fullmetal Alchemist. Bitince yaşadığım boşluk tarifsizdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen anime cafeleri, hizmetçi cafeleri falan cafe teması bayağı geniş baykuş cafe bile var içinde baykuş uçuyor, insanlar çağırırsa kollarına konuyor
  • Claymore
    Fate:Zero
    Re:Zero
    Akame Ga Kill
    Kantai Collection
    Mirai Nikki
  • Bence izle bu da bir deneyim sonuçta.İlk bölümleri izlerken,ortalama bir romantik okul animesi ne var ki bunda diyordum ardından özellikle finaliyle beraber anladım ki öyle değilmiş Belki de etkilemesinin nedeni budur en başta gayet normal bir aşk hikayesi gibi geliyor.MyAnimeList'de puanı 5.99 ben normal de 7.00'ın altında ki serileri bir bölüm bile izlemem zaten 7'nin altında puanı olupta popüler olan fazla anime yok.(MAL kullanıcıları'nın çoğunun puan skalası 7 ve 10 arasında gittiği için,bol keseden dağıtıyolar yani puanları) ama bu anime istisnalardan,puanı 7.00'nin altında olupta hiç anime izlemeyen insanların bile kulağına gidiyor.Kötü bir şöhreti var diyebiliriz ama yine de izle derim.
  • Steins gate zaman yolculuğu konusuyla zaten ilgiliydim ama steins gate konuyu bambaşka boyut kazandirdi için çok etkilemişdi beni

Death note etksini 1 ay üstümden atamamıştım.

Code geass britanya marşi ve selamlama sahneleri beni çok gaza getiriyor. Hatta ara da bir açıyorum tekrar izleyip gaza geliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiraZero

Steins gate zaman yolculuğu konusuyla zaten ilgiliydim ama steins gate konuyu bambaşka boyut kazandirdi için çok etkilemişdi beni

Death note etksini 1 ay üstümden atamamıştım.

Code geass britanya marşi ve selamlama sahneleri beni çok gaza getiriyor. Hatta ara da bir açıyorum tekrar izleyip gaza geliyorum.
    Code Geass beni pek tatmin etmemişti ama şu marştan mı bahsediyorsunuz ?

• Aynen bu marş dan bahsediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haibane renmei

Full metal alchemist

Clannad

Natsume yuujinchou

Orange

Shigatsu wa kimi no uso

Bungou stray dogs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenseiReki -- 30 Kasım 2018; 1:58:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.