Şimdi Ara

Warframe İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  [sizer]Warframe İnceleme


    Çatışmanın ve aksiyonun bol olduğu bir dünyaya girmeye hazır mısınız? Warframe sizleri hayal bile edemeyeceğiniz bir savaşa sokuyor. Bir uzay savaşı niteliğinde olan bu Ninja oyununda amacınız gezegenleri düşmanlardan kurtarmak. Warframe oyununda Tenno, Griiner ve Corpus adlı 3 farklı karakter bulunuyor. Oyun Tenno karakteri ile diğer iki ırka karşı verdiğimiz mücadeleyi ele alıyor ancak seçim yapma şansınızda var. 3 ırk arasından seçiminizi yaparak mücadeleye dâhil oluyorsunuz.

    Her bir ırkın kendine özgü yetenekleri ve silahları var. Irklar arasında seçiminizi yaptıktan sonra güneş sisteminin çok uzağında olan bir gezegene gidiyorsunuz. Bu gezegenlerde bulunan düşmanları temizledikten sonra görevinizi başarılı bir şekilde tamamlamış oluyorsunuz. İlk başlarda kolay olan görevler ileride giderek daha da zorlaşıyor. Zaten karşınıza çıkan yaratıklardan da bunu anlıyorsunuz. Yaratıklar artık daha korkunç ve kolay kolay ölmüyorlar. Tabi tek güçlenen yaratıklar olmuyor. Aynı zamanda sizde güçleniyorsunuz. Kazandığınız paralar ile kendinize yeni silahlar alabiliyor ve özelliklerinizi geliştirebiliyorsunuz. Bu sayede yaratıkları daha kolay öldürebiliyorsunuz.

    Bir oyunun iyi olması için sadece konusunun iyi olması yetmiyor. Aynı zamanda grafik ve ses efektlerinin de başarılı olması son derece önemli. Bu anlamda Warframe oyunu size beklediğinizden çok daha fazlasını sunuyor. Zaten oyunun online oyunlar arasında en başarılı grafiklere sahip olması ve bu alanda ödül alması da bunun bir kanıtı. Oyundaki haritalar ise oyunun hikâyesi ile birebir uyuşuyor. Oyun gereği haritalar karanlık. İlk başlarda bu haritalar dikkatiniz çekmiyor. Ancak oyuna alışmaya başladıktan sonra haritalara da dikkatinizi vermeye başlıyorsunuz. Tabi oyunda sadece grafikler ve haritalar başarılı değil. Aynı zamanda ses efektleri de son derece başarılı bir şekilde kurgulanmış. Oyunu oynadığınız sırada Lotus’un site taktik destek vermesi, parçalanma sesleri, yıkılma sesleri, savaş sesleri ve daha onlarca ses sizi oyuna iyice bağlıyor.

    Bu tarzdaki oyunlar için oynanabilirlik son derece önemli. Warframe bu konuda oyunculara çok daha fazlasını sunuyor. Gerek kontroller gerekse de oynanabilirlik her oyuncu için oldukça kolay. Oyundaki skiller ve tarih öncesi silahlarda oyuncuları ayrı bir havaya sokuyor. Haritalar arasındaki geçişler, yaratıklarla olan mücadeleleriniz, yaptığınız kombolar ve daha fazlası sizi havaya sokmaya yetiyor. Bunları yapmak içinde ekstra bir enerji harcamanıza gerek kalmıyor. Skillerin sıralamasını yapmanız ve kendi kombonuzu oluşturmanız yetiyor. Ayrıca haritada bulunan gizli sandıkları açarak çeşitli eşyalar ve ekstra güçte kazanabilirsiniz.

    Oyun düşman gemilerine sızmamız ile devam ediyor. Gelişmiş bir çağın ortasında düşman gemilerini etkisiz yapmak için reaktöre ulaşmanız gerekiyor. Bunun içinde birçok düşmanı ve yaratığı etkisiz hale getirmelisiniz. Sadece bunları yapmanızda yeterli olmuyor. Aynı zamanda da aşırı gelişmiş kapıları açmanız gerekecek. Bunun içinde Hack sistemini kullanarak kapıları hacklemeye çalışıyorsunuz.Warframe Global oyunundaki Hack sistemi birazda olsa Crysis’i anımsatsa da Warframe’nin Hack sistemi daha çok puzzlelara benzemektedir. Uzay ve Ninja karışımı olan Warframe oyununda her karakterin kendine özgü yetenekleri bulunuyor. Işınlanma, ortadan kaybolma, elektro şok, yükseğe zıplama bu özelliklerden sadece bazıları. Ninjalar genel olarak kılıçlarla savaşır. Warframe’de bu aynen devam ettiriliyor. Bunların dışında taramalı silahları ve yayları da kullanabiliyorsunuz. Kısacası Warframe size bir oyundan beklediğinizden daha fazlasını sunuyor.

    Warframe ücretsiz bir oyundur. Daha sonradan ücretli olmayacaktır. Fakat oyunu daha kaliteli oynamanıza yardımcı olan Warframe Platinum ürünlerini alabilirsiniz. Warframe Platinum sayesinde warframe’inizi güçlendirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz. Aynı zamanda Warframe Prime Paketleri mevcuttur. Bir çok eşya grurupları ve avantajlı Warframe Platinum almanıza olanak vermektedir.

    Kaynak: Buradan
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.