Şimdi Ara

Mağdur olmamak adına, üyelerimizin dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forum üzerinden organize edilen paket turlara katılım yapmadan önce, güvenilirlik açısından iyice araştırma yapmanız daha sonra doğabilecek olası sorunların önüne geçebilmek adına önemle rica olunur.


    Son dönemlerde, forum üzerinden özellikle, uzak doğu turları başta olmak üzere bir çok tur satışı yapıldığı, insanların hiç görmediği kişilere inanarak para gönderimi yaptığı ve sonucunda mağdur oldukları bilinmektedir. Donanım Haber ailesi olarak, bu gibi durumlardan dolayı mağdur olmamanız adına, turu satın almadan önce, kişiden Rehber kokartı ya da Tursab seyahat acentası belge numarasını isteyip teyit etmenizi kesinlikle rica ederim.

    İlgili dolandırıcılar için yasal olarak yaptırım söz konusudur bu gibi durumlarda karşlışatığınızda, 1618 numaralı Seyahat Acentaları ve Seyahat Acentaları birliği kanunu gereğince şikayetlerinizi, Türsab yetkililerine 0212 259 84 04 numaralı telefon ile iletebilirsiniz, Tursab gerekli gördüğü durumlarda valiliği, ya da suçun işlendiği duruma göre ilgili birimleri harekete geçirecektir.

    Unutmayınız ki, tüm sorumluluk alıcı ve satıcıya aittir. Donanım Haber bu gibi durumlarda, sorumluluk kabul etmemektedir.

    Türkiye'de tur organizasyonlarını sadece TURSAB A,B,C sınıfı belgesine sahip yetkili seyahat acentaları düzenleyebilir ya da bu paket turlara ait bilet satışlarını yapabilir. Onun haricinde, internet üzerinden böyle turlar düzenlemek mevzuata aykırıdır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.