Şimdi Ara

Test Drive Unlimited 2 Ön İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
21.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Özlediğimiz Test Drive sonunda geri mi dönüyor?

         Need For Speed ile birlikte araba yarışı oyunlarının gelişip bugünlere gelmesinde en büyük rol oynayanlardan biri olan Test Drive serisi, bugünkü nesilde ağır ama emin ilerleyişini sürdürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz neslin konsollarında bol bol yeni yapımlarla rafları süsleyen Test Drive'ların geliştirilme hızı gittikçe yavaşladı. Bu neslin Xbox 360'a özel çıkan ilk Test Drive oyunu olma özelliği taşıyan Test Drive Unlimited'dan bu yana tam 3 sene geçmiş. Gidişatına baktığımızda Unlimited'dan önce oldukça kötü yapımlar ile de karşımıza çıkarılan serinin onlarca yapımcıya emanet edildiğini görüyoruz. Bunca yapımcı arasında en iyi Test Drive yapımlarından biri olan Test Drive V-Rally'yi önümüze sunmayı başaran Eden Stüdyosu, TD: Unlimited yapımını o zamanlardan hak etmişti belki de. Eksiklerini bir kenara koyduğumuzda 2007'de önümüze yeni neslin ilk tatmin edici araba yarışı oyunlarından birini sunmayı başaran Eden Stüdyosu, Test Drive: Unlimited 2 çalışmalarını da uzunca bir süredir sürdürüyor. Peki ilkinde umduğunu bulamayanlar, keyifle oynasalar da eksileri gözlerine çarpanlar yeni oyunda ne gibi yeniliklerle karşılaşacaklar ve en önemlisi bu hatalar tekrarlanacak mı? Eden stüdyosunun bize altın tepside neler sunacağını merak ediyorsanız, Test Drive: Unlimited 2 ön incelemesine hoş geldiniz!
     


    ''




          Test Drive: Unlimited 2 bu sefer bizi İspanya'nın popüler tatil adalarından biri olan Ibiza'ya götürüyor. Yine açık dünya oynanışını benimseyen oyunumuz, bu sefer bize yapılabilecek çok daha fazla seçenek sunacak. Toplamda 3,000 kilometreyi aşan yol uzunluğunun üstüne ziyaret edilecek limanlar, varoş mahalleler, görkemli şehir merkezi ve boş arazileri ekleyin. Araç satıcıları, dükkanlar, kulüp ve diskolar. Her yönüyle gerçekten Ibiza'da olduğunuzu hissedeceksiniz. Belki ziyaret etmiş olanlarınız vardır ama itiraf edin altınızda Ferrari yoktu :) Bu mükemmel şehrin doğal güzelliğini lüks spor araçlarınızla gezerek keşfedeceksiniz. Ayrıca istediğiniz zaman aracınızdan çıkarak çevreyi bir GTA oynarmışçasına gezmeniz de mümkün. Yürümek ve gezmek istediğinizde 'avatar' moduna girecek olan oyunumuz ile birincil bakış açısı dahilinde çevredeki karakterlerle etkileşime girebilir, çeşitli alışverişler yapabilirsiniz. Bu modda ayrıca araçlara da yakından bakma şansı bularak araç modellemesindeki detayları en ince detayına kadar göz atma şansını yakalayabilirsiniz. Dükkanlarda avatarınızın görünümünü değiştirecek çeşitli nesneler bulabilecek ya da avatarı ikinci plana bırakarak araçlarınızı geliştirmek ve modifiye etmek de sizin özgürlüğünüze bırakılacak.



    ''



         Unlimited 2 dünyasının her yerinde tek aşamalı aktiviteler (event) bulmanız mümkün, bunlara ek olarak her yarış sınıfı için çok aşamalı şampiyonluklara da katılabilirsiniz. Event'larda geleneksel pist (turlama sistemi) yarışlarının yanısıra bir noktadan bir noktaya ulaşmaya çalışacağınız yarışlar da bulunuyor ve işin en güzel tarafı tüm bunları online yapabilme şansına sahipsiniz. "Online'da rezil olmak istemiyorum" veya "Önce oyuna biraz alışayım" diyenlerdenseniz istediğiniz zaman yapay zekaya sahip yarışçılara karşı mücadelenizi sürdürebilirsiniz.
     


    Ön İncelemenin devamı için tıklayınız





    Minimum sistem gereksinimleri:
    İşletim Sistemi : Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
    İşlemci : Intel Core 2 Duo 2.2GHz / AMD Athlon X2 4400+
    RAM : 2GB
    Ekran Kartı : Nvidia GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3870
    HDD : 14 Gb

    Önerilen sistem gereksinimleri:
    İşletim Sistemi : Windows XP SP2, Vista SP2, Windows 7
    İşlemci : Intel Core 2 Duo 2.2GHz / AMD Athlon X2 4400+
    RAM : 2GB
    Ekran Kartı : Nvidia GeForce GTX 280 / ATI Radeon HD 4870
    HDD : 14 Gb







  • ilk oyunu beğenmemiştim bakalım bu nasıl olacak
  • İlk oyun aslında güzeldi ama hataları ve eksikleri olan da bi oyundu. Özellikleri oynanış berbattı. İkinci oyunun betasını oynadım. Oynanışda düzeltmeler olmuş ama hala tam anlamıyla istediğim noktaya varamamış. Tam sürümde inşallah o eksikleri de giderilmiş olarak çıkar karşımıza.
  • ''Ayrıca istediğiniz zaman aracınızdan çıkarak çevreyi bir GTA oynarmışçasına gezmeniz de mümkün.''

    Bu cümleyi tam anlamış değilim. Örneğin şimdi normal yolda araba sürerken birden bire inip yolda dolaşacağımız anlamına mı geliyor? Yoksa sadece kısıtlı yerlerde mi? Garaj, Dükkanlar, Disko vs. açıklama yaparsanız sevinirim.
  • ilk oyunu çok sevmiştim
    eksikleri olmasına rağmen tam istediğim tarzda bir yarış oyunuydu
    inşallah ikincisi bu eksiklerden arınıp gelir
    hiçbir oyunda tek şeritli yolda sollama hissini bu oyunda olduğu kadar hissetmemiştim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 20 Ocak 2011; 15:10:03 >
  • ilk oyunun hataları olsada oynamıştım bakalım bu seri nasıl olacak.
  • Gayet güzel bir ön inceleme olmuş teşekkür ederiz. İkinci oyunda ki tüm yeniliklere güzelce değinmişsiniz ve TD serisinin takipçilerini daha da heyecanlandıran hoş bir ön inceleme hazırlamışsınız. Oyunun çıkmasına da çok az kaldı, umarım Eden Games'in emekleri boşa gitmez ve bizler için tatmin edici bir devam oyunu olur TDU2
  • ilki süperdi umarım bu daha da iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mratt

    ''Ayrıca istediğiniz zaman aracınızdan çıkarak çevreyi bir GTA oynarmışçasına gezmeniz de mümkün.''

    Bu cümleyi tam anlamış değilim. Örneğin şimdi normal yolda araba sürerken birden bire inip yolda dolaşacağımız anlamına mı geliyor? Yoksa sadece kısıtlı yerlerde mi? Garaj, Dükkanlar, Disko vs. açıklama yaparsanız sevinirim.


    Sadece o bahsettiğin yerlerde serbestçe gezilebiliyor. İlk TDU'yu seven bunu da sever çünkü araçlar ve mekanlar dışında fazla bir fark yok. Gerçekten bu kadar yılda fazla bir yol katedememişler.
  • gt5 oynamış (halen daha oynayan), nfs ve forza oynamış biri olarakda..tdu'dan aldığım zevki başka hiçbir oyundan almadım..tdu'nun kendisinde evet belli başlı hatalar vardı..arabaların sesleri gibi vs....ama yamalarla 4 seneden beri halen daha oynadığım ve bu kadar uzun süre oynadığım tek oyun..hele hele g25'le tadı bir başka..maddi şeylere sığınmasın kimse..yok ben 100tl verip orjinal alamamda yok bilmemne..o zaman oynamayın kardeşim...böyle oyunlardan zevk almak istiyorsan orjinal alacaksın..uptadesinide patchlerinide yükleyeceksin..online oynayıp aldığın zevki başka hiçbir türlü alamazsın..sonra kimse ağlamasın niye türkçe oyun çıkmıyor diye..işte böyle mantık yürüten kişiler sayesinde..acaba araba alırkende mi öyleler?!? diyelim ki 3000 motor araba alır..ama sonra bu araba çok benzin yakıyo..ben bu arabaya benzin yetiştiremiyorum...bu araba kötü..bu mudur?!? haddiiii leeyn!
  • TDU 1 de olduğu gibi umarım ertelenmez 11 Şubata bişiy kalmadı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mratt

    ''Ayrıca istediğiniz zaman aracınızdan çıkarak çevreyi bir GTA oynarmışçasına gezmeniz de mümkün.''

    Bu cümleyi tam anlamış değilim. Örneğin şimdi normal yolda araba sürerken birden bire inip yolda dolaşacağımız anlamına mı geliyor? Yoksa sadece kısıtlı yerlerde mi? Garaj, Dükkanlar, Disko vs. açıklama yaparsanız sevinirim.


    oyunu merakla bekliyorum ama çok saçma bir özellik olmuş,yarış oyununda disko bar muhabbeti çok abes kaçmış,ergenlik çağındakilere hitaben bişe yapmaya çalışmışlar karılar kızlar falan ama gerek yoktu,çok ayrıntılı bişe olmayacağıda belli zaten,discolarda çapkınlık yapacaksam GTA oynarım,yarış oyunu almam,verin bana lamboyu sonrada öteye kaçın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 21 Ocak 2011; 9:57:47 >




  • Driver oyunu gibi yapsalarmış bari, driver çıkana kadar eğlenceli olurdu. Zaten driver çıksın başka birşey istemem.
  • Çook iyi harbiden.
  • Hani bu oyun cryengine ile yapılacaktı yav?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rayquaza

    Hani bu oyun cryengine ile yapılacaktı yav?


    O haber sadece bir dedikoduydu, yani resmi bir bilgi değildi.
  • PS3;
    Oyun fena değil....
    Oyunda sağ - sol sinyal verebiliyorsunuz, camı açıp kapatabiliyorsunuz, aracın üstünü açıp kapatabiiyorsunuz, sellektör yapıp korna çalabiliyorsunuz. Ama silecekleri kontrol edemiyorsunuz. Sağanak yağmur var ancak camınız su tutmuyor. Bir iki damla belirip kayboluyor...
    Bu kadar ince detaylı yapılmış oyunda niye silecekleri hesaba katmamışlar gerçekten merak ettim. Direksiyon kamerasından oynayan biri olarak canımı sıktı....
    Oyunda yarış kulüpleri var. Bir tane kurdum. Turk Racer Club...
    Kullanıcı adım silentfurious.... İngiltere ID si kullanıyorum....
  • oyunda 2 ada var
    İbiza ve eski oyunun adası Hawaii
    İbiza da başlanıyor oyuna. Belli bir seviyeyi geçince havalimanından Hawaii adasına uçuyorsunuz....
    2 ada da tamamını oyuna aktarmışlar...
  • ilk oyunu beğenerek oynamıştım eksikler giderilmiş güzel bir araba oyunu bizi bekliyor
  • RF. No AP25. Çıktı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.