Şimdi Ara

Red Dead Redemption: Undead Nightmare İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
22.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Açıklama: Vahşi batı'da zombi avı başlasın..

         Bize vahşi batının "güzelliklerini" eksiksiz bir şekilde yaşatan Red Dead Redemption oyununa bir eklenti paketinin geldiğini duyunca, çok sevinmiştik. Sonra bu eklenti paketinin zombilerle alakalı olduğunu duyunca önce şaşırmış, daha sonra da meraklanmıştık. Oyuna zombileri nasıl ekleyeceklerini, hikayeyi nasıl bağlayacaklarını düşünüyorduk. Zaten ana hikayenin gelişimine bakılırsa, konuyu devam ettirmek pek de kolay olmayacaktı. Ana karakterin başına gelenleri oyunu oynayanlar bilir. Rockstar bu olaya bir çözüm bulmuş, hikayeyi biraz değiştirmiş.

         Oyunun başında, Bay Marston'ı görevlerini bitirmiş ve rahatlamış bir şekilde eve giderken görüyoruz. Evde eşi ve oğlu da normal hayatlarını sürdürmekteler. John eve geldiğinde, yemek yiyor. Çocuk odasına çekiliyor. Yaşlı bunak dayıları ise henüz eve gelmemiş. Bir barda sızıp kaldığını düşünüyorlar. Yatmaya gidiyorlar. John uzun bir aradan sonra huzurlu bir uyku çekeceğini düşünürken, yaşlı bunak, yatak odasının kapısından giriyor. Görüntüsü tuhaf. John ve eşi önce olan bitene bir anlam veremiyor ama John hemen silahını almak için dışarı fırlıyor. Silahını alıp da eve dönene kadar karısı saldırıya uğruyor. Yaşlı adamı öldürmek zorunda kalan John, karısı ve oğlunu da iple bağlayarak yatak odasına kilitliyor. Rahat yüzü göremeyen lanetli karakterimiz, bir kez daha bu lanetin nereden geldiğini bulmak için yollara düşüyor.

    ''



         Orjinal RDR ile aynı haritada geçen oyunda, daha önceden bulunduğumuz bütün mekanlara gidebiliyoruz. Kasabaların hepsi yerli yerinde. Ama hemen hepsi zombilerin saldırısına uğramış durumda. Kasabalara gittiğinizde, öncelikle etraftaki zombileri temizlemeniz gerekiyor. Bu sayede kasabayı kısa bir süreliğine de olsa güvenli bölge haline getirebiliyorsunuz. Güvenli kasabalarda hayatta kalanlardan görevler alabiliyor, oyunu kaydedebiliyor ve diğer güvenli kasabalara hızlı seyahât edebiliyorsunuz. Bu yüzden kasabaları güvenli hale getirmek önemli. İlk başlarda fazla sayıda kasaba görünmüyor hartada ama etrafı dolaştıkça, yenileri ekleniyor. Özellikle görevlere hızlıca ulaşmak için yolunuza çıkan kasabaları kurtarmanızı öneririm. Daha sonra oralara dönmeniz gerektiğinde, zorluk çekmezsiniz. Artık kamp kurup istediğiniz yere hızlıca gidemediğiniz için, kasabalara muhtaçsınız.

    ''



         Kasabalara muhtaç olmanız, biraz da cephane yüzünden. Artık eskisi gibi yüzlerce merminiz olmuyor cebinizde. Hemen herkes zombi olduğundan, artık sağda solda dükkanlar yok alışveriş yapabileceğiniz. Öldürdüğünüz zombilerin ceplerinden 2-3 mermi çıkarsa kendinizi şanslı sayabilirsiniz. Ayrıca kurtardığınız kasabalarda bulabileceğiniz sandıklardan da mermi çıkıyor. 5 mermi bulursanız çocuklar gibi seviniyorsunuz. Neyse ki oyunun hemen başlarında sahip olacağınız meşaleniz ile zombi öldürmek çok kolay. Ne hikmetse meşale hiç sönmüyor, cebinize koysanız da yanmaya devam ediyor.

    İncelemenin devamı için tıklayınız










  • İcelemeniz için teşekkür ederim.
  • Şu oyunu oynamaya bir fırsat olmadı ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gun Expert -- 9 Aralık 2010; 20:23:16 >
  • YA Bİ VİDEO İNCELEME KOYSAYDANIZ İİ OLURDU ANA BUDA İİ
  • zombi oyunları hep aynı şeyin üzerine dayalı olduğu için sıkıyor, oyunu oynayamadım ama bunun sıkıcı olduğunu da düşünmüyorum..
  • inceleme için sağolun . Kısmetse yarın alıcagım oyunu
  • Güzel bir inceleme. Teşekkürler.
  • yol kenarında adamın biri doktara ihtiyacım var dedi,,yanına gittim birden zombiye dönüşüp saldırdı.Her yardım isteyene rahatlıkla yardım edebilirsiniz demişsinizde size denk gelmedi demekki :P
  • oyun korkunç mu ve oyun süresi ne kadar ? :D
  • Guzel incelme video incelemeyide en kısa surede beklıyrz youtubedan ızledıgım kadaryla online ı oldukca zevkli

    psnde fiyatı undead nightmare pack (game pack) 7.99 pound =16tl


    Red Dead Redemption: Undead Nightmare collection 15.99pound =32 tl

    simdi 7.99 olan single+online mı? yoksa collection olandamı online mod??

    birde Türkiye satıs fiyatı 75tlden baslıyor neden bukadar pahalı Avrupada 45-50tl

    psn fiyatı undead nightmare pack (game pack) 7.99 pound =16tl


    Red Dead Redemption: Undead Nightmare collection 15.99pound =32 tl
  • Undead Nightmare Collection da çıkmış bütün DLC ler var,diğerkinde sadece Undead Nightmare.%100 yapmak yaklaşık 10 saat sürüyor,keşke bütün DLCler bu kadar güzel ve verdiğin parayı hakedecek kalitede olsa.
  • baya zevkli oyun başından kalkamadım az girişim diyosun kasabada zombilere birden ordu gibi geliyolar akşam oynuyorsanızda korkudan kapatıyosunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezka44

    baya zevkli oyun başından kalkamadım az girişim diyosun kasabada zombilere birden ordu gibi geliyolar akşam oynuyorsanızda korkudan kapatıyosunuz

    Oynamak nasip olmadı daha ama zevkli bir oyun belli videolarından.
  • oyun gayet güzel...zaten eski rdr nin üzerine kurulu olduğu için yabancılık çekmeden zombi avı yapıyorum süper oluyor : )....
    hayvanlarda zombi olunca olay biraz daha ürkütücü olmuş o ayrı...atlar falan baya ilginç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matarama su ko

    yol kenarında adamın biri doktara ihtiyacım var dedi,,yanına gittim birden zombiye dönüşüp saldırdı.Her yardım isteyene rahatlıkla yardım edebilirsiniz demişsinizde size denk gelmedi demekki :P


    Biraz farklısı benim başıma geldi. Bayan yardım istedi yaklaşınca silahıyla ateş etmeye başladı. Atımla topuklamayı seçtim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    Undead Nightmare Collection da çıkmış bütün DLC ler var,diğerkinde sadece Undead Nightmare.%100 yapmak yaklaşık 10 saat sürüyor,keşke bütün DLCler bu kadar güzel ve verdiğin parayı hakedecek kalitede olsa.


    Bütün çıkmış dlcler var diyor ama oyunu takınca direk Undead Nightmare açılıyor. Başka birşey seçemiyorsun. Diğer dlcleri açmak için ana oyun dvdsinden mi girmek gerekiyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 10 Aralık 2010; 18:34:30 >




  • aynen bende bunu merak ediyorum bendede collection versiyonu var ama oyunu takınca dırek zombi modundan başlıyo oyunun kendısını oynayıp sonra dlc lerını nasıl oynıcaz .??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Biggqmerx

    aynen bende bunu merak ediyorum bendede collection versiyonu var ama oyunu takınca dırek zombi modundan başlıyo oyunun kendısını oynayıp sonra dlc lerını nasıl oynıcaz .??


    Bunun içinde zaten orj ana oyun yok. Güya ek paketleri var. Red Dead Redemption'ı oynamak için ilk versiyonunu takman lazım. Benim sorunum işte diğer ek paketlerini bulamadım...
  • Diğer ek paketler zaten multiplayer, seçebiliyosunuz multiplayer'ı menüden. Ek haritalar, ek silahlar, ek skinler hepsi var. Oyunun multiplayer kısmı komple var. Ama ana oyuna 1-2 challange eklenmiş onlara bende bakamadım, ana oyunu takıp bakmak lazım başta yüklediklerinden bişey olmuştur belki.
  • Güzel inceleme teşekkürler
  • bende bu oyun var fakat mavi haç işareti oldu heryer arada bi zombi saldırı oluyor onun dışında hiç birşey olmuyor nasul devam edicem anlamadım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.