Şimdi Ara

Pro Evolution Soccer 2011 Ön İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
27.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • [bscfp=]bence bu sene pes geçen serilere göre daha güzel olucak değişimler güzel takımla birlikte oynanabirlik artıcak
  • bu sene şahsen pes 2011 i almıcam. Çünkü artık FİFA, PES'e
    baya bi fark attı.Konami artık oyunları iyi yapamıyor bence.Oyuncular robot gibi oynuyolar.
  • Pes2010u ilk oynadıqımda hiç sevmemiştim. Futbolcular kambur gibi ve çok agırdı hiç zevk almadım. İns 2011 böle olmaz .
  • Efsane olucak bir oyun geliyor bence
  • bn pes 2011 de hakemlerin daha ii el pozisyonlarını vermesini istiyorum böyle daha ii olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paypay88

    Fifa geçer pes neymiş be. Pc oyuncuları cahil zaten onları takmayın


    Söylediğinin hakaret boyutunda olduğunu biliyosundur umarım ? Eleştiri yapıcağına it dalaşı yapmaya gelmişsin..Bu arkadaşın yorumu silinirse sevinirim ..
  • Wining Eleven 4 den buyana iyi bir pes oyuncusuyum nacizane. Fifa serisini ilk Fifa 94 de oynamisdim, o zamanlar pes yoktu . Taki Wining Eleven 4 de basliyana kadar. :) butun pes serilerini severek oynadim. Bir haftadir kardesimden aldigim Fifa 2010 nu oynuyorum. Online da Normal bire bir mac toplamda 3 kere yaptim, fakat acikcasi beyenemedim. Ama " Virtual " diye bir oyun modu var .10 kisiye 10 kisi oynanabiliyor. Sadece bu oyun modu hosuma gitti. Pes dede var fakat 10 a 10 oynanmiyor BL. 2011 de pes efsane olucak kismetse .Oyun ici dinamikler serbest pas sistemiyle en buyuk gelisimi ve degisimi butun pes serileri icersinde biz futbol severlere gosterecek. Bunun yaninda PES 11'deki Moiton-Capture gelisimi bu seriyi cok daha iyi bir yere tasiyor. Benim on gorum PES serisinden Fifa serisine gecis yapan oyun severlerin buyuk bir bolumu hatta direk Fifa severlerdende tekrar PES serisine katilim olucaktir.
  • PS 2 Çıkmayacakmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: P@ntera


    quote:

    Orijinalden alıntı: paypay88

    Fifa geçer pes neymiş be. Pc oyuncuları cahil zaten onları takmayın


    Söylediğinin hakaret boyutunda olduğunu biliyosundur umarım ? Eleştiri yapıcağına it dalaşı yapmaya gelmişsin..Bu arkadaşın yorumu silinirse sevinirim ..



    Boyle sahısları gordugunuz zaman sıkayet edın arkadaslar.Sanırım sıkayet etmemıs kımse o yuzden kac gundur duruyor o mesaj.
    Bırıkım sahıbı olmadıgı bellı olan kısılerın sevıyesızce yorum ve mesajlarını sıkayet edelım kı forumda bellı bir kültür oluşsun




  • Umutlu değilim PES'ten büyük değişikliklere bi türlü gitmiyor. Lisans'a zaten uğraşmıyorlar bari en basit hataları giderin yıllardır hakem ve kalecilere çare bulamadılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkprincé

    Umutlu değilim PES'ten büyük değişikliklere bi türlü gitmiyor. Lisans'a zaten uğraşmıyorlar bari en basit hataları giderin yıllardır hakem ve kalecilere çare bulamadılar.

    Umut fakirin ekmeğidir, valla bekliyoruz. Demo gelsin ona göre kararımı vericem, geçen sene paldır küldür aldım PES 2010'u ama bu sene demoya göre kararımı vericem.
  • Topsuz alanda yapılan müdahalelerin çoğuna foul bile çalınmamasını geçtim avantajdan sonra kart bile gösterilmiyor çoğu zaman. Bunları düzeltmeliler. Ayrıca kaleciler resmen süs olsun diye konulmuş iyi şut çeken birisi 30 metreden vuruyor kaleci yiyor çoğunlukla. Tamam gerçektede yiyorlar ama rooney, c.ronaldo falan ceza sahasında çaprazdan vuruyor %80 gol. Bunları düzeltmek lazım. Bir de şu oyuna adam gibi bir koşu ve omuz omuza mücadele animasyonu eklemişlerdir umarım 2011de de yemin töreninde yürüyen askerler gibi futbolcular görmeyiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salvatuon


    quote:

    Orijinalden alıntı: darkprincé

    Umutlu değilim PES'ten büyük değişikliklere bi türlü gitmiyor. Lisans'a zaten uğraşmıyorlar bari en basit hataları giderin yıllardır hakem ve kalecilere çare bulamadılar.

    Umut fakirin ekmeğidir, valla bekliyoruz. Demo gelsin ona göre kararımı vericem, geçen sene paldır küldür aldım PES 2010'u ama bu sene demoya göre kararımı vericem.

    Demo'ya göre karar verme hocam Pes 10'un demosunu hatırla ben onu oynadığımda kağnı gibi gelmişti oyuncular koşmuyordu nerdeyse çok ağırdı, pas yaparken topa bi vuruşları vardı çıkan seste sanırsın davul çalıyor. Ama oyunun demoyla alakası yoktu fazla, çimler vs dışında.


    quote:

    Orijinalden alıntı: mcbtrcs

    Topsuz alanda yapılan müdahalelerin çoğuna foul bile çalınmamasını geçtim avantajdan sonra kart bile gösterilmiyor çoğu zaman. Bunları düzeltmeliler. Ayrıca kaleciler resmen süs olsun diye konulmuş iyi şut çeken birisi 30 metreden vuruyor kaleci yiyor çoğunlukla. Tamam gerçektede yiyorlar ama rooney, c.ronaldo falan ceza sahasında çaprazdan vuruyor %80 gol. Bunları düzeltmek lazım. Bir de şu oyuna adam gibi bir koşu ve omuz omuza mücadele animasyonu eklemişlerdir umarım 2011de de yemin töreninde yürüyen askerler gibi futbolcular görmeyiz.


    Avantaja bırakma işinin ortasını bulduramadılar bi önceki serilerde denemişlerdi onda da paso atak bitiminde önceki pozisyondan kart görüyorduk




  • 2008'dan beri serinin ve devrin en iyi oyunu olcaz köklü değişiklikler yaptık oyunu sıfırdan yaptık çok yenilik kattık filan derler yerlerinde sayıp dururlar aslında hiç ümitli değilim.
  • fifa 99 dan bu yana fifa oynamadım

    ozaman play station 1 vardı bende winning eleven 4 den bu yana winning eleven oynardım artık cıkmamaya basladı winning pes oynamaya basladık..

    oyunlarda gercekcilik eklicez diye iyice sacmalamaya karsıyım..
    ps2 deki winning 6 7 den suandaki 2010 dan daha cok zevk alırım.

    pes6 oynuyorum o hız hemen paslasmalar calımlar kosmalar kalecilerin kurtarısları yok 2010 da..
    bence pes 2010 2009 danda kötu. ben 2009 oynuyorum genelde..

    oyunu nekadar iyi oynarsan oyna pes 2010 da defans yaparken rakip adamın önundeki adamın ışıgını vermiyor bir turlu.. pozisyonda iş işten geciyor oyle ısık yanıyor..
    oyuncuların kimisi cok kotu kimi abartı iyi.

    hele liglerde o moral kondisyon olayı. yahu 2 3 mac aynı kadroyla oynayamıcazmı ? bu gercekcilikmi oluyor?

    vs vs

    ben gecenlerde 2010 u kufurle kapadım gittim pc de 99 u açtım menuleri muzikleri mac sırasında spiker ve taraftar sesleri yemin ederim daha iyi
    2011 yılına geliyoruz hala oyunda atmosfer eksigi var..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheJudas

    2008'dan beri serinin ve devrin en iyi oyunu olcaz köklü değişiklikler yaptık oyunu sıfırdan yaptık çok yenilik kattık filan derler yerlerinde sayıp dururlar aslında hiç ümitli değilim.

    +1907
    Yinede Pes'in devamlı rekabette olması gerekki EA yerinde saymasın Konami gibi.
  • bence pesin en büyük eksikliği bazı önemli liglerin olmaması almanya ligi türkiye ligi vb bazı takımların adının yanlış yazılması ve yine bazıtakımların amblemlerinin ve formalarının olmaması bazı oyuncularının adlarının yanlış yazılması bazı önemli takımların stadlarının olmaması ve yine bazı oyuncuların güçlerinin yanlış yapılması örn pes 2010 da eto messiden daha güçlü bunla ilgili örnekler çoğaltıla bilir.pes bu eksiklikleri pes 2011 dede halletmesse şahsen buseneki futbol oyunu tercihim fifa 2011 olucaktır.
  • Nasıl mesaj bunlar arkadaş diğer repli rüplü forumlardan farkı kalmamış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 17 Ağustos 2010; 15:08:19 >
  • Frikikten çok kolay gol atılıyor düzelirse iyi olur.En önemlisi 2010 çok Fifa'ya benziyordu eski Pes'i istiyorum.
  • '' http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PES_2011in_Cikis_Tarihi_Sonunda_Belli_Oldu-8624.htm ''

    Proevolution soccer 2011 çıkış tarihi açıklandı. 08.10.2010
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.