Şimdi Ara

Naruto Shippuuden: Ultimate Ninja Storm 2 İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
15.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ya arkadaşlar ben akatsuki sasuke ve 8 kuyrukluyu çıkaramadım.Fakat pein'i yenince ana görevler bitti.Onları nasıl açıyoruz?
  • Dövüş fln yaparak sp puanın yükseliyor o sayede 8kuyrukluyu falan açıcaksın tekrar hikaye moduna girince bi görev daha vercek bu sefer akatsuki sasukeyi açıcaksın , sp puanın arttıkça diğer karakterlerde açılcak hokage naruto içinde kurbağaların evindeki taşa tıklaman gerekiyor. ( sp puanı hertürlü dövüş sonrası gelir )
  • Ben de Wanted listteki tum karakterleri yenip doll ları topladım hepsi yapılı gozukuyor ama yinede 8 kuyrukluyu acmak icin gerekli goreve gidemiyorum. Adam hala hepsini tamamla da gel diyor. Gizli olanlar mı var acaba listede gozukmeyen.
  • Storm Points i arttırdıkça yeni karakterler açılıyor ve hikaye modu ( paini öldürdükten sonra ) sp ye göre ilerliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ay_could

    Dövüş fln yaparak sp puanın yükseliyor o sayede 8kuyrukluyu falan açıcaksın tekrar hikaye moduna girince bi görev daha vercek bu sefer akatsuki sasukeyi açıcaksın , sp puanın arttıkça diğer karakterlerde açılcak hokage naruto içinde kurbağaların evindeki taşa tıklaman gerekiyor. ( sp puanı hertürlü dövüş sonrası gelir )

    Teşekkürler.Zaten bugün Killer Bea online oynarken açıldı ve beni şaşırttı.Tekrar göreve dönüyüm o zaman.Birde dövüşlerde seçebildiğimiz karakterlerin özel eşyaları ne işe yarıyor?(pein'in iğnesi,yamato'nun anbu maskesi)
  • Deneyelim
  • Örn her karakterin üst itemı ona özel ( kısmen ). Mesela itachi ninki daha kolay kaçmanızı sağlıyor . Bende araştırdım link atıyım fln diye ama bulamadım her itemın ne işe yaradığını söyliyen bi site. Bulursam söylerim artık:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kes123kin

    Ben de Wanted listteki tum karakterleri yenip doll ları topladım hepsi yapılı gozukuyor ama yinede 8 kuyrukluyu acmak icin gerekli goreve gidemiyorum. Adam hala hepsini tamamla da gel diyor. Gizli olanlar mı var acaba listede gozukmeyen.



    en son sanırım peini yendikten sonra o herif kaçıyor bişeyler oluyor tsunade yerini öğrendiğimiz zaman haber veririz diyor. işte biraz gezinip bi kaç ufak görev yaptıktan sonra bi mektup geliyor. o cursed doll'ları toplayan adam orochimaru's hideout'a kaçmış orda bi kaç cursed daha öldürüceksin ve en son sage narutonun cursed doll haliyle karşılaşıcaksın onu yenince yanlış hatırlamıyorsam fragments diye bi bölüm açılıyor. akatsuki sasuke olarak killer bee'yi öldürmeye gidiyorsun. ordan sonra açılıyor akatsuki sasuke. yada ben hikaye moduyla uğraşamam diyorsan sürekli sp puanı toplamaya bak ozaman nasıl olsa açılıyo karakterler.


    bu arada arkadaşlar oynayanlar psnlerini yazsın online maç falan yaparız. oynayan hiç arkadaşım yok listede:P




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ay_could

    Örn her karakterin üst itemı ona özel ( kısmen ). Mesela itachi ninki daha kolay kaçmanızı sağlıyor . Bende araştırdım link atıyım fln diye ama bulamadım her itemın ne işe yaradığını söyliyen bi site. Bulursam söylerim artık:)

    hmm güzelmiş öyleyse gerçi her karakterin özelliğini bilmek gerekir ama ben yinede her savaşın başında basıyorum :D
  • Sadece 2 karakter kaldı acılmadık. Sanırım onlar da Lars ile 4.Hokage. Peki nasıl acıyoruz? Sp pointle Lars 600 000 de acılıyormus sanırım. 560 000 im var bir sure sonra acılır ya 4. nasıl acılıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: C.R.U.I.S.E.R


    quote:

    Orijinalden alıntı: Affliction

    Animesinin ilk bölümlerini izleyip bırakmıştım neden bilmiyorum ama arşivimde PS3 için çıkan iki oyunuda mevcut. Bir ara saracam iyice oyunlarına ama. :)

    Animesini tekrar izlemek istemiyorum. O kadar bölümü seyretmesi ölüm gibi geliyor. (:

    Anime'lerin ilk bölümleri aldatıcı olabiliyor. Ben Naruto ve Katekyo Hitman Reborn'un ilk bölümlerini seyredip beğenmemiştim. Sonradan sabredip bitimeyi göze aldığımda beğendim
    One Piece'e bir türlü ısınamadım. Çizimleri itici geliyor. Fırsat olursa onu da sabredip izleyeceğim

    One piece izlememekle büyük hata yaparsın,efsanevi bir anime.İlk izlemeye başladığımda bende biraz çizim olayına takılmıştım,hatta Luffy'i görünce bu ne ya diye tepki bile vermiştim ama sonradan işler değişiyor.Bende bir ara Katekyo Hitman Reborn başlamayı düşünüyorum.




  • Gelmişim kaç yaşıma hala anime izliyorum. Naruto önceliğim ama bleach , onepiece ve full metal alchemist i kesin izle derim hepsi mükemmeldir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kes123kin

    Sadece 2 karakter kaldı acılmadık. Sanırım onlar da Lars ile 4.Hokage. Peki nasıl acıyoruz? Sp pointle Lars 600 000 de acılıyormus sanırım. 560 000 im var bir sure sonra acılır ya 4. nasıl acılıyor


    hocam bu narutoda online kısım nasıl
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kes123kin

    Sadece 2 karakter kaldı acılmadık. Sanırım onlar da Lars ile 4.Hokage. Peki nasıl acıyoruz? Sp pointle Lars 600 000 de acılıyormus sanırım. 560 000 im var bir sure sonra acılır ya 4. nasıl acılıyor

    580.000 puana gelince Minato açılıyor.
  • öff naruto shippuuden de 272.bölümdeyim ve bazı söylenenler canımı sıkıyor :D spoilerin de çoğunu biliyorum :p ve arkler road to ninja çıkınca haber verin :D
  • ben bu oyunu nasıl ve nereden indirebilrim bi fikri olan Facebook tan şu linkteki kişiye mesaj atsınlar :http://www.facebook.com/hamza16hamza
  • beyler acilll
    oyun da konuşurken adamlar narutonun ses fln karaoke yapıo gibi nasıl çözecemmm ya lütfen yeni aldım italyadan taaa ora mı gidecem
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.