Şimdi Ara

Metro 2033 İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
19.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • oyunu inceleyen anlatan arkadaş gerçekten düşündüğüm şeyleri birebir yansıtmış aynen katılıyorum oyun beni gerçekten çok etkiledi aslında daha oyunun ortalarındayım ama oyuna action olarak bakmayın bence bir konu işlenmiş o konuyu çok güzel aktarmışlar oyunu oynarken tüylerim diken diken oluyor korkudan değil ama oyunun sarışı çok etkiledi beni gerçekten bölüm geçişleri arasında artyomun o hüzünlü sesi sizi etkilyor baya
  • grafik 8.0 mı :D bugüne kadar gördüğüm en iyi grafiğe sahip oyun tabi incelemeyi yapan arkadaş 800x600 da oynamadıysa :D bundaki grafik hangi oyunda var allah aşkına..1366x768 very highta oynadım ağzım açıkta kaldı 1980x1080de oynsam nolurdu acaba 99 puan veriyorum oynayın şimdiye kadar ne kaçırdığınızı anlarsınız...
  • şu ana kadar oynadığım en iyi oyunlardan bir tanesi
    hatta favori 5 oyunu sayarsam kesınlıkle metro 2033 ü katarım
  • Metro 2033 iyidir iyi. Pc'niz Optimum Sistem Gerekreksinimlerini Karşılıyorsa Oyundan Tat Alırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emrah D. Gültekin

    1. Klasik FPSlerden ayıran bir çok etken ne mesela?
    2. Nerelerde Stalkerdan daha iyi iş çıkarılmış?



    metro 2033 üde stalker 1 ve 2 yi bitirdim.

    arkalarındaki farkı ben şöyle analtırım

    iki oyunda çok başarılı. tabiki metro 2033 yeni bi oyun olduğundan dx11 özelliğiyle falan grafikler daha güzel. oyunda tünel tasarımı çizimi çok harika. özellikle sesler müthiş ötesi. yankılanması falan muazzam. oynanabilirği metro 2033 ün çok zevkli düşman askerlerle çatışmak çok gerçekçi. dışarıya çıkıldığındaki atmosfer çok iyi verilmiş. kulağımız hafif tıkanıyor sessler boğuk geliyor sanki hakaten dışardasın üşütüyo seni:Dyaranaldıkça yüze taktığımız oksijen maskesinin çatlaması kırılması çok iyi..

    ben stalkerden birazdaha beyendim. şuyüzden. stalker de harika harita tasarımı o araziler arada çıkan inşaaht binalari o içleri falan müthiiiş aslında. sabah akşam oluşu gölgeler yanlızlık hissi mükemmel. fakat oyun çok free geldi bana. bi konuya bağlı gitmiyo. ben o tarz olayı sevmiyorm. çözemiyorum bazen görev çıkmıyo bilmemne. ya bitane haritada devamlı bi ana konu olması benim hoşuma gidiyo. metro 2033 zaten bi konuya bağlı olmak zorunda oda açık bi harita yok ama stalker de görev bulamayınca kapadığım çok oldu malesef.

    stalker in o güzzel grafik motoruyla daha bilimsel bi oyun hayal ediyorum. saçma sapan uçan ateşmiş görünmez yaratıkmış onları kapasınlar. hakikatten kimyasal değişime uramış ürkütücü yaratıklar olsun. birde belli bi seneryo devamlı bi konu bi göver göstersin haritada. arada demo video falan çıksın o grafiklerle tadına doyum olmaz. stalkeri oynadıysam sırf grafikleri için oynadım.

    hiç unutmam bee 2 sene evvel bayram namazına erken kalktım sabah 6 gibi o oyunu açtım oynuyorum. oyunda sabaha karşı 3-4 falandı. uzakta bi ışık var. harita orayı gösteriyor. tırsa tırsa fenerle ilerliyorum. gün ağrıyo. birde ne göreyim. bi köy. bi evin içinde yanan ışıkmış oyunda saat 5 olduğunda hafif göründü uzakta :) yani o atmosfer beni varya acayip mahfetmişti oyunda....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: msw


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bernhard
    Hikaye sunumu konusunda S.T.A.L.K.E.R'dan çok daha iyi bir iş çıkarıldığını söyleyebilirim


    Hocam siz hiç, Stalker serilerini (soc, cs, cop) oynayıp üstüne de dayanamayıp bikaç kere oynadınız mı?

    pek siz hocam kitapı okuyup oynamayı denedınızmı ?
  • İnceleyen arkadaşın emeğine sağlık.
    oyunun az satmasını cod serisi gibi bir reklam yapamamasına, ve bu tarz oyunların pek tutulmamasına bağlıyorum yani insanlar genelde sınırsız mermi, bolca cephane seviyorlar.
    oyuna gelince tam bir şahaser. eliştirilere bir yerde katılmıyorum vuruş hisi, evet yok sıfır. THQ oyunu mümkün olduğu kadar gerçekçi yapmış, gerçek hayatta cod daki gibi adamı vurdugunuzda pırt pırt die bi ses gelip nişangahmı hareket ediyor hayır
    gerçekte olmayan bir şeyi gereçeğe yakın bir atmosfer yaratmaya çalıştığın bir oyunda olmaması çok gerçekçi :D
    ama dediğim gibi bi çok kişi elinde G36 C ile sınırsız bir mermi ile çatara çutara adam vurduğu oyunları sevior.

    Sonuç oyun gerçek bir baş yapıt......
  • güzel oyun.
  • Mükemmel bir hikaye ve mükemmel bir oyun.
  • Beni sarsan sasirtan ve etkileyen tek oyun dur mukemmel ve dahihane ayrica metro lastlight i da beklemekteyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana dek oynadığım en iyi 2-3 fps den birisi. Kalitesi tartışılmayacak kadar aşikar bir oyun. Muazzam bir senaryo anlatımı var. Yazıdada belirtildiği gibi aynen film izliyormuşsunuz gibi ama bu film değil aslında tam olarak çünkü oyunu yaşıyorsunuz. Film - oyun arası bir yerde. Ama grafiklerin 8.0 olduğuna kesinlikle katılmıyorum benim bu yorumu yazdığım yıl 2013 mart ayı şu anda bile sağlam grafikleri var ki siz bu grafikleri 2009 senesinde düşünün...Vuruş hissinide genel kanının aksine bilhassa beğendim. Gerçekçi oluşu arkadaşlara kötü hissettirmiş olabilir.Ama alıştıktan sonra keşke her fps oyununda böyle hissetsem diyeceksiniz..
  • Müthiş bir oyun olmuş yapanların eline koluna sağlık. Hala oynamamak gibi bir hata yapan varsa kesinlikle oynasın İnceleme için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.