Şimdi Ara

2011 Exclusive Savaşı: Playstation 3 vs. Xbox 360 Dosya Konusu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
296
Cevap
0
Favori
34.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nintendo alır.
  • Ps3 bu sene exc yönünden baya güçlü ama Forza'dan umutluyum ayrıca Kinect oyunları konusunda da çok büyük beklentilerim var.


    Ayrıca Lets kick some locust ass diyorum Belki Xboxçı hardcore oyuncuları için yetersiz bir liste olabilir ama forumda bir çok kişi kinect aldı. Kinect'e güzel tatmin edici oyunlar çıkarsınlar çoğu xboxçı bu seneden de memnun kalacaktır.
  • kinect minect muv konusuna girenler noluyor ya? exc oyunlardan söz ediliyor, kendinize gelin. artı The Mea forza 3 sana göre GT5'ten iyi, bence GT5 çok çok daha iyi, oldu mu? iki oyun arasında bence nesil farkı var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arjantin

    kinect minect muv konusuna girenler noluyor ya? exc oyunlardan söz ediliyor, kendinize gelin. artı The Mea forza 3 sana göre GT5'ten iyi, bence GT5 çok çok daha iyi, oldu mu? iki oyun arasında bence nesil farkı var

    ben birinci nesilim incide haberin olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMEA

    PS3 için Unchartred 3 bomba gibi geliyor.Onun dışında KZ yüksek not alır ama Halo:Reach kadar başarılı olamayacaktır.

    Onun dışında Gran Turismo 5 dediler dediler, geldi fos çıktı, Forza 3'den 1 yıl sonra çıktı;5 yıl geliştirildi ama Forza'dan ne artısı varki diye sorabiliriz kendimize.Sayılıdır yani.Bu nedenle Forza Motorsport 4 aşağı alır GeTe 5'i.

    X360 da exc. kıtlığı var ama çıkacak exc. ler X360 sahiplerini 1 yıl idare edecektir. Düşünecek olursak hala GeoW 2 ve Halo 3 serverleri fullsa, bunlarda neler olacak (:

    Geow 3, Unchartred 3 ile kapışır, Forza 4 ile kapışacak ne yazıkki bir oyun yok.Kinect için SW yi bekleyen çok. Eğer gerçekten şu anki Kinect oyunları gibi delaysız bir oyun olursa tadından yenmeyecektir. Onun dışında Codename Kiingdoms var, ancak ayrıntı açıklanmadığı için nasıl olur bilinmiyor şu an.

    Dediğim gibi exc. oyunlar bakımından PS3 üstün ama hangisi başyapıt olur derseniz X360'a çıkacak oyunlar götürür bu seneyi.

    Gt5'i ne açıdan aşağı alacak?Kalite?Satış rakamı?İçerik?Kusura bakmada gt5'in onda birini verirse sen kurban ol forzaya.




  • @Theme-A

    Bi kere Geow 3,Uc3 ile kapışamaz hiçbir şekilde.onu direk ele.Forza 4 de Gt5 ayarında olur.Killzone 2 bile Halo Reach'den iyi iken Killzone 3 Halo Reach'i nasıl geçemez onu anlayamadım.

    Bu arada senin gibi bi noob'a vereceğim tek cevap:Kaç Konsolun var?

    Psn:xxakkusxx
    Live:mertcocuk
    Steam:rageobez

    bunlardan 3'üne de yazamadıysan konuşmaya hakkın yok.
  • ps3 bu sene birbirinde güzel başyapıtlarla geliyor fanlar boşuna konuşmasın ancak xbox ta 1-Geow 3 2-Forza 4 3-Codename gerisi çok iyi değil (benim fikrim) ps3 te ise bana göre 1-Uncharted 3 2-Kz 3 3-LBP 2 4-İnfamous 2 5-Motorstorm A 6-Resistance 3 unuttuğum var mı bilmem ama bu sene bu oyunlar konuşulur.

    Bunun inkar edilecek bir tarafı yok
  • Gerçekcilik diyorsanız sony, Kinect çok iyi ibr teknoloji ama sürekli değil. Move ise bence kinect'e göre daha da gereksiz ikiside ticari atak. Sony gelecek yönünde çok akıllı adımlar atıyor .teknolıjsını konsoluna uygulayıp evlerınıze kendı 3d televızzyonlarnı soktu buyüzden kinect gelirleri yanın da az değerlendirilmez.Sony kendi bünyesine kattıgı oyunlarla bir ps2 zamanlarında halo efsenasını bana göre geçti bu sonynın ticari zekasından dolayı bence. Sony şu andan geride veya ilirde olabılır xboxa göre ama uzun vadede şuan xbox sonynn yanında zayıf.
  • ps3 exclusive ları agırya ben hem xbox 360 hemde ps3 kullanıcısıyım bence xbox 360 bana göre 100 de 100 grafikten kazanıyo
  • little big planet 2 killzone 3 infamous 2 socom 4 ister misin daha canım ? hepsi move uyumlu ;)
  • Here We Go
  • here the battle begins

    sanki konu bunun için açılmış gibi
  • wii exclusiveleri çok daha iyi bence bunlardan hele mario 1 numara
  • zorla ps3 aldıracaklar ya oyunlar harbi çok iyi bu yıl ps3 te.
  • Merhaba konsol severler. Exclusive konusunda her zaman PlayStation 3 - 1 adım öndedir. Buna kimsenin karşı koyacağını sanmıyorum , ama şu var ki Kinect oyunları ne kadar başarılı olursa Xbox360'ta exc'te o kadar iyi duruma gelir diye düşünüyorum


    Ama şunuda unutmamak lazım

    PS3 EXC ÖZELLİKLERİ

    - Türkçe Dil
    - PlayStation Move Destekli oyunlar
    - 3D oyunlar - KillZone - Gran Turismo 5 - Uncharted3 vs.
    - Exclusive'lere ait kaliteli görüntü özelliği
    - Konsol sattıran Exclusiveler-(God Of War- Uncharted - Gran Turismo serisi)



    XBOX360 EXC ÖZELLİKLERİ

    - Görüntü kalitesi (AA)
    - Yeni çıkacak olan oyunlarda ki Kinect desteği
    - Bazı kaliteli exclusiveler (Alan Wake- Halo Serisi)


    Benim görüşlerim bunlar 2 konsola da unuttuğumuz birşeyler varsa ekleme yapılabilir. İyi eğlenceler




  • ortada bir savaşın olması için, en azından güç olarak birbirlerine yakın olmaları gerekir ki, bu konuda şavaş değil olsa olsa tek taraflı yıkım yada işgal olur.

    hele 2011'de The Last Guardian çıksın. sanat eseri(oyun) nasıl olurmuş millet görecek.
  • Gears of war 2 deki grafikleri hiçbi oyunda görememe rağmen bu psfanların neden sürekli, exc de sonuç belli dediğini anlamam
  • xbox sahibiyim ama god of war 3 ün üstüne exc. görmedim. Sanat yapmışlar. Xboxtaki hiçbirşey onunla boy ölçüşemez. O epic havayı hiçbir oyun veremez. blu-ray herzaman avantaj ps3 için.yapımcılar kasıp çok saglam grafikli oyunlar yaptıklarında dvdle sınırlı xbox serisi yalan olacak.revizyona gidip blu-ray koymak zorunda kalacaklar.
  • dvdsınırlaması diye bir şey yok hocam. oyunlar 2-3 dvd olur. arka arkaya takar devam edersin. ya da birinci disk haricini hard diske install edersin olur biter.
  • DVD'yi tam kullanan 2 oyun var me 2 bide forza 3 onlarda kullanmıyorda me2'de oyun uzun ondan forzadada dk araç pist için. Yoksa bakın hdd'ye yüklediğinzde 7.4 gb dvdyi dolduracak oyun varmı.Hepsi 6 gb 5 gb
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.