Şimdi Ara

Size Göre Forumun En Aklı Havada Üyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1

Size Göre Forumun En Aklı Havada Üyesi?

(En Son Oy Tarihi: 4.09.2012)
Giriş
    İlk seçeneğimiz; evde ipad üretebileceğini sanan üye. İşletim sistemini hazırlayabileceğinide düşünmüştür. Ve bununla kalmayıp, 200 lira bütçeye çok diyerek, dokunmatik ekranı elde ettikten sonra wi-fi işinide çözebileceğinide söylemiştir. Forum üyeleri okadar vurmasına rağmen ölmeyen üye, mühendisliğin sorun olmadığını, babasının ütü meğzunu olduğunuda belirttikten sonra ölmüştür.Evet itü değil ütü...

2. Üye
    Alakasız bir konudan, daha alakasız bir konuya geçiş yaptıktan sonra, bir üye tarafından profiline girilmiştir ve isim-yer bilgileri öğrenilmiştir. "Ip numarandan tüm ailenin senin adını öğrendik" yazısının ardından isim ver yer bilgisi söylendiğinde,ilgili üye "babamın adını söyle ozaman" diye isyan etmiştir. İtinayla öldürülmüştür.

3. Üye
    Forumun en büyük düşmanıdır. Hani forum çöktüğünde bir hata mesajı gelirya.Hani bu hata mesajında çeşitli rakamlar vardırya. İşte bu rakamlar bu üyenin id numarasıdır. Forumdaki tüm çökmelerden sorumludur. Halkın kendi kendini yönetmesi olarakta bilinir. DH tarihi boyunca yüzlerce kişi vurmasına rağmen ölmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S. Todd -- 3 Eylül 2012; 19:31:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3. De bizim Citican zaten.

Orijinalden alıntı: Manstein

sadece 1.yi anladım diğerlerini 3 kere okudum yinede nedemek istedigini anlamadım

Anlatım tarzı birbirine benzesin diye biraz zorladım. İkinci üye bir konu açıyordu, konu başka bir yere geliyordu, sonra uzazıkça uzuyordu.Başka bir üyede, bu üyenin profiline girip adını ve yaşadığı yeri öğrenmiş.Ip numarandan tüm bilgilerine ailene ulaştık gibi birşey diyor. Bu üyede inanıyor "babamın adını söyle ozaman" gibi birşey diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 3 Eylül 2012; 19:26:07 >

Orijinalden alıntı: S. Todd

quote:

sadece 1.yi anladım diğerlerini 3 kere okudum yinede nedemek istedigini anlamadım

Anlatım tarzı birbirine benzesin diye biraz zorladım. İkinci üye bir konu açıyordu, konu başka bir yere geliyordu, sonra uzazıkça uzuyordu.Başka bir üyede, bu üyenin profiline girip adını ve yaşadığı yeri öğrenmiş.Ip numarandan tüm bilgilerine ailene ulaştık gibi birşey diyor. Bu üyede inanıyor "babamın adını söyle ozaman" gibi birşey diyordu.

He Tamam anladım sonunda jeton yeni düştü kahkaha bastım :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S. Todd

quote:

He Tamam anladım sonunda jeton yeni düştü kahkaha bastım :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen ne diyon değişik

BEKO 2524B washing machine
    BOSCH KSV5262INE refrigerator
    ARÇELİK P3TURBO LX aspirator
    ARÇELİK G7865 thermosiphon

(resim temsilidir.)
  • güzel anket ,yaklaşım falan hoş olmuş

The club of Walkman phones
    I pod touch 4g
    Metallica
    Nothing Else Matters
  • quote:

Orijinalden alıntı: thompson

güzel anket ,yaklaşım falan hoş olmuş

Sağol dostum

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.