Şimdi Ara

sizden bi halt olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • her yıl aynı şeyler 50k dan 5k'ya çekilir mi 100k dan 10k'ya çektim tanıklarım var o çeken bir kaç insan yıl boyunca deli gibi çalışıyorlar ygs de ciddi anlamda şanssızlık yaşıyorlar olay bu kadar net kimse 4 yıl yatıpta lys'ye 3 ay kala sıralamasını 50 bin kişi arttırmıyor. ayrıca yanlış okuma falan yok neden yanlış okunsun ayrıca geçen yıl 60 bindim bu yıl 70 bin bir yıl elime kitap almadım zaten üni öğrencisiyim yani mezunlar düşürdüyseniz sizin de beyninize... ondan sonra boş umutlar içine girmeyin bir yıl burada takıl sonra bonom sonocom nodon bo kodor koto hokkomozo yoyolor osoyom ostofo otson yav he he he paşam he sensin

• Eyv kardesim gercekci konusmussun da bu millet anlamaz bu yazindan hicbisey gerceklerin acisini kabullenmezler bulutlarin ustunde yasiyolar butun gun forumda takilip ygs lys den basarili olmayi deneyen bi topluluktan bahsediyoruz.anca burda konussunlar birbirlerini gazlasinlar bunlardan dedigin gibi bisey olmaz simdi de yanlis optik diyolar cok komik ya oturup ben nerde hata yaptim diye dusunmekten aciz bi kesim=forum donanim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.