Şimdi Ara

Sizce yeniden WoW aylık almalı mıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • WoW'un halihazırda bulunan grafikleri oldukça iyi bu arada. Adamlar oyunu 2004 yılında çıkarttığı gibi bırakmadılar. Yeni ek paket geldikçe geliştirdiler grafikleri. Ben yeni nesil oyuncuların WoW'un grafiğine bakıp oynamaktan vazgeçeceklerini düşünmüyorum. Öyle olsaydı league of legends veya overwatch oynamazlardı.


    Bu tip mmorpg oyunlar zaten optimizeli olmak ZORUNDA. Bakın gerekir demiyorum, zorunda. 20 kişi raid yapıyorsun, 100 kişi worldboss kesiyorsun.


    Blackdesert gibi mmropg oyunlar için millet yüksek performanslı ekran kartı alıyor, WoW ise ortalama altındaki sistemlerde bile oynanıyor ve grafikleri "kafi".


    Ben WoW oynarken hissettiğim rahatlığı başka mmorpg oyunlarda hissedemiyorum, oyun akıyor ve gözüme de güzel gözüküyor. Pastel grafikleri zaten severim, Wildstar'ı da çok severdim.


    WoW'un grafikleri vs. tartışma konusu bile değil, şuan WoW'da ki en büyük problem içerik kıtlığı, balance ve oyun içi sistemler.


    WoW'da veteran oyuncu kadar, şu ergen veya yeni nesil denilen oyuncu kitlesi de oldukça çok. Gençlerde oldukça fazla oynuyor. Bu söylediğim dünya genelinde bu arada, Türkiye'nin ekonomik sorunları yüzünden daha çok yaşı büyük oyuncu kitlesinin fazla olması normal. WoW'u yap free to play, bak bakalım dünyada ekonomisi kötü olan ülkelerdeki o yeni nesil dediğiniz oyuncular nasıl yağmur olup akıyor. Sizce yeniden WoW aylık almalı mıyım? 


    Sizce yeniden WoW aylık almalı mıyım?

    Sizce yeniden WoW aylık almalı mıyım? 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 3 Haziran 2022; 13:58:32 >




  • Aslında Blizzard oyunu oynayanlara dolar ile ödeme yapmalı özellikle Türkiye de yaşayan belli bir kesime.


    Çünkü bunların;


    Hem zamanları yok üstüne hem de paraları da yok!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 3 Haziran 2022; 15:39:1 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt

    Mübalağa yaptığını düşünüyorum, mübalağa yapmıyorsan söylediğine tabii katılmıyorum ama ben bu dediğine ek yapayım bunların bir de zamanım yok deyip her şeyi boost ile satın alanları var.


    Madem zamanın yok, oyundaki başarımları kendin alamayacaksın niye oynuyorsun? Mythic plus boost, raid boost, mage tower boost, legendary boost, torghast boost, pvp rank boost... Bu ne yahu... Oyunu sen oynamıyorsun ki, başkası senin yerine oynuyor Sizce yeniden WoW aylık almalı mıyım? Sizce yeniden WoW aylık almalı mıyım? 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 3 Haziran 2022; 17:17:0 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

    Hem parası hem de zamanı olmayan kişilere başka çözüm yok ki?


    Mecbur Blizzard ya da Microsoft maaş'a bağlamalı bunları offical forumda konularını açmaları lazım artık geç bile kalındı bana kalırsa.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 4 Haziran 2022; 11:25:41 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Çok uzun zamandır cilaliyorlar oyunu. Ama bu çağın gerisinde kaldığı gerçeğini değiştirmez. Sıfırdan oyun motoru yapıp sıfırdan yapmaları da şu aşamada zor ama imkansız değil.
    İyi yanları veya tolere edilebilir tarafı.
    Grafiginden ziyade oyunun atmosferi ve müzikleri güzel. Grafiği çok güzel olupda bunu başarabilen oyun az. Hikayeyi, çevreyi, müzikleri ile yaşatıyor.
    Hala wowun müziklerini dinlerim. Arkaplan müzikleri hoştur gerçekten.
    Teknik konusunda ise katılıyorum. Devasa çok oyunculu oyunlarda inanılmaz grafikler gerekli değil. Bunlar ekstra zarar veriyor sisteme. Yalnız şuan ki durumdan bir tik daha iyi olması lazım.
    Zamanın teknolojisini hissettirmeli en azından oyun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.