Şimdi Ara

Sizce WoW-Classic oyuncusu nasıl olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar madem oyunlar eleştiriliyor sıra onları oynayan oyuncular sıra geldi.

    -Her sınıfta her şeyi istememeli.


    diyerek başlatıyorum olayı.



  • ama warriorun self heali yok xdddd
  • Olması gereken WoW kültürüne göre:


    1) Yardımsever olmalı. Herhangi bir yerde etrafında sıkıntıya girmiş bir oyuncu görünce dönüp yardım etmeli. Taunt atarak, heal atarak, slow atarak, stun atarak, polymorph yaparak vs.

    2) Sabırlı olmalı. Vanilla zamanı herşey çok vakit ve çok emek isterdi. Meslekler, item toplamak, bulunduğun guildde spot bulabilmek, dungeonları bitirene kadar geçen süre vs.

    3) Anlayışlı olmalı. Gold'un en değerli olduğu zamanlar, Vanilla zamanlarıydı. Düşük level iken milletten gold dilenmeyecek kadar gold'un zor elde edildiğini bildiği gibi, ileriki levellarda yardım edebilecek miktarda gold'u olduğunda düşük level oyunculara sormadan da olsa birkaç gold vermeli.

    4) Takım oyuncusu olmalı. Vanilla zamanı gelişmiş combat log ve gelişmiş addonlar olmadığı için, kimin ne kadar DPS yaptığı, ne kadar heal attığı düzgün takip edilemezdi. Molten Core'da peti salıp karakteri auto-attack'a bırakan hunter gibi değil, köşedeki adama Hand of Sacrifice atıp diğer yandaki adama Hand of Protection atarken bir yandan da heal atabilen holy paladin gibi olmalı. Her boss fight'ı son oyunuymuş gibi oynamalı.

    5) Saygılı olmalı, haddini bilmeli. Level 60 olup item toplamanın, title almanın çok zor olduğunu ve çok zaman gerektirdiğini bilip, bu kişilerle karşılaştığı zaman /bow ya da /kneel yapmayı alışkanlık haline getirmeli. Bu kültür yayıldığı zaman, ileride aynı seviyeye gelen kişiler de diğer düşük level oyunculardan aynı saygıyı görecektir. Birilerinden böyle bir takdir görmek, oyuncu için ayrı bir keyiftir. Egosunu okşar.

    Bu saydığım 5 özellik de şu an aktif olan Legion sunucularındaki oyuncularda kolay kolay bulamayacağınız özellikler. 5'inin birden tek bir kişide olduğunu görmeniz ise imkansız. Vanilla zamanı main karakter çok zaman aldığından alt karakter olayı neredeyse olmaz ve herkes tek bir nickname ile bilinir. Bu özelliklere sahip olmayan kişilerin iyi bireyler olarak serverda ismini tanıtması zordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 15 Kasım 2017; 21:52:28 >




  • 3 saat dung için grup kurup ta kapıya kadar gittikten sonra çıkmayın da başka şey istemem.
  • Bekar olmalı. Evli adamların o kadar zamanı olmuyor :D çat diye satarlar dg ortasında ya da giremeden :D (not: evliyim)
  • çok felsefe kasmaya gerek yok.vanilla oyuncusu sabırlı olsun yeterli çünkü vanillada en çok lazım olan şey sabır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir an önce gelsin de, buradan ciddi bir grup kurarız. Crossroad'da koşturmacalar başlar. Hatta bununla ilgili bir oluşum başlatabiliriz bile ? Offical olmayınca tutmuyordu, orj olmadığı için gelmek istemiyordu pek çok kişi, biraz daha yaklaşsın, Blizzard çatısı altında vanilla için bir oluşuma gidebiliriz ?
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    yapılır ya, ben dört gözle bekliyorum retail classici

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.