Şimdi Ara

Sizce TT Burdaki Konuşmalarla Hiç İlgileniyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sizce TT'deki "bu işten çok iyi anlayanlar" Telekom'un burada ve diğer forumlarda çok sayıda eleştiri almasıyla hiç ilgileniyor mudur ?

    Yani yönetimden hiç buradaki yazıları okuyup da adamlar haklı diyen var mıdır ?

    Hiç sanmıyorum...



  • Bence mutlaka burayı TTNetten okuyan birileri vardır ama göz ucuyla. Sonra görmezden gelip bıyık altından gülüyorlardır. Ama bu okuyanların yönetici seviyesinde olduklarını hiç zannetmem. Zaten yöneticilerin okuması lazım. Hatta iddia ediyorum ki, sadece ttnette değil, başka teknik konularda hizmet veren kurumların başındaki yöneticiler yeniliklerden, teknolojiden vs. habersiz ve bilgisizler. İşi götürenler aşağıdaki elemanlar. Artık üstteki beyinlerin değişmesi lazım.
  • ben hiç zannetmioyorum..adamların arayıp yüzüne söliyosun ilgilenmiolar. buraya bakıp da kendilerini geliştireeklerini hiç sanmiyorum.)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by FCKKFC</i>
    <br />Sizce TT'deki "bu işten çok iyi anlayanlar" Telekom'un burada ve diğer forumlarda çok sayıda eleştiri almasıyla hiç ilgileniyor mudur ?

    Yani yönetimden hiç buradaki yazıları okuyup da adamlar haklı diyen var mıdır ?

    Hiç sanmıyorum...
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    çok iyi niyetliyiz :(

    tabi ki hayır. kendi sitelerine bile bakmıyorlar.

    Adsl ile 2 yıldır açılmayan portlarla ilgili tek kelime haber vermediler. Türkiye çıkışları koptuğunda tek yaptıkları küçük not bırakmak hala ondan başka bir ibare yok turk.internet sağolsun o da olmasa nasıl kazıklanıyoruz onu bile anlayamayacağız.




  • Fazla bir ön eleştiri olacak ama, onların kendilerine hayırları yok ki bize hayırları dokunsun.Yakında da şu internet tarifelerinide benzin gibi dolara bağlarlar inşallah, neden derseniz dolar düşüyorda ondan.Hadi hayırlısı :))

    Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.