Bildirim
Sizce tıp tıp mıdır?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şu an diyorlar mı ? Ben hiç görmedim.Şu an denmediğine göre ileride de deneceğini hiç sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
devlet hastanesine giden adamın öyle bir seçeneği olmuyor. ama özele giden kişi diyordur.
-
İleride doktor sayısı çok artacak ama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
devlette zaten nerden mezun olduğunu öğrenme ihtimalleri düşük ama özele giderken bakarsın nerden mezun nerde ihtisas yapmış falan
doktor kendini ifşa etmediği sürece lisansı nerden aldığını öğrenemezsin kendileri bazı sitelere yazıyorsa öğreniyorsun zaten
Hocam 10 yila dünya devi bir ekonomimiz olmazsa kimsenin öyle bir lüksü olamaz
Ben harran tıp, sdü tıp, karabük tıptan mezun doktorlara gitmiyorum. Ankara tıp, Hacettepe iyidir.
-
tedavi şansı düşük bir operasyon öncesi kuran mı okuyorlar hasta başında.
-
yok ben top tıp mezunlarına tedavi oluyorum.
-
hocam yıllardır bu kadar mezun veriyor ve emin ol hala bomboş. dolması için bi 20 sene lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Up
tıp tıptır her zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi processustransversus23 -- 8 Temmuz 2024; 23:19:27 >
senin banını kim açtırdı
-
1-20kdan tıp yazan adamda zeka aramam çok o yüzden anadoludan mezun olanlarda tedavi oluyorum
Evet tıp tıptır suana kadar hic diplomanin nereden alindiginin onemli oldugunu gormedim acikcasi... dizimden sakatlanmistim bi ara urfa da hastanedeydim ayni hastanede 2 farkli doktora gittim babam ikisiyle de muhabbet etti benim oglum da tip istiyor dedi oradan ikisiyle de uni hakkinda konustum biri hacettepe den mezun biri harrandan ama ikiside urfa da ayni devlet hastanesinde ayni statude calisiyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nabak hacı hacettepe elektrik bile 6 7 ile alıyor 10 20 arası adam gibi bölüm mü var sanıyorsun
Kafkasta okuyom çok ağırıma gidiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
senin banını kim açtırdı |
Aman hocam bu cümle yanlış anlamaya açık |
nabak hacı hacettepe elektrik bile 6 7 ile alıyor 10 20 arası adam gibi bölüm mü var sanıyorsun
|
adam üni okurken ea ve sözelde derece yapmış, psikolojik sıkıntılı olmasa muhtemelen sayısalda da ilk 1000'e girerdi. |
Benzer içerikler
- boğaziçi işletme mezunları
- baykar staj ücreti
- 85 tyt 65 ayt kaç bin
- arca savunma maaşları
- doktor maaşı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X