Şimdi Ara

Sizce takımda bir iç karışıklık var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aras konusunda yazdım az önce,yeni konu açtım çünkü bence bu durum tartışılmalı.

    malumunuz ozi ve q7 birbirinden haz etmiyor herkesin bildiği bir durum bu.keza atiba ve q7 birkaç kere maç sonu tartışmaya girdi aynı şekilde q7 boş olupta pas almadığı her pozisyonda takım arkadaşlarına sövüyor.talisca türk oyunculara zorda kalmadıkça pas vermiyor türklerde ona vermiyor.abubakar garibim maaşı yüzünden kimse sevmiyor pas atmıyor.aras konusu belirsiz,tolgay şenol hoca'ya gıcık.x oyuncusu gol atarsa y oyuncusu sevinmiyor y atınca x sevinmiyor.neler dönüyor sizce takım içinde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • dostum sen neden hep takım karışacak veya karışıkmış gibi lanse edecek konular açıyorsun amacın ne yani ? senin beşiktaşlı olduğunu pek sanmıyorum artık saçma sapan beşiktaşla alakalı konular açma git başka bölümlere orda kendi kafadarlarınla takıl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Tyrk -- 24 Mart 2017; 14:33:26 >
  • he ya pas atmıyorlar

    ulan son macı izle oguzhan kac kere q7ye pas atıcam diye topu adamlara veriyor isabetsiz attıgı için.

    talisca turklere veremiyormuş rize macında 50 kere cenkle pas arası yapmaya calıştı adam

    bu takımda tek pas atmayan q7 dir oda cok fazla asist yaparken klasik triplerine girdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omrcnynk

    dostum sen neden hep takım karışacak veya karışıkmış gibi lanse edecek konular açıyorsun amacın ne yani ? senin beşiktaşlı olduğunu pek sanmıyorum artık saçma sapan beşiktaşla alakalı konular açma git başka bölümlere orda kendi kafadarlarınla takıl

    8 senedir düzenli olarak bu bölüme yazıyorum millet zamanında başkana söverken benle beraber 4-5 kişi vardı savunan bugün geldiğimiz nokta ortada.hadi yurtdışında deplasmanlara binlerce lira dökmüş birinin beşiktaşlılığını sorgulama hadsizliğini yaptın,hayatımda bu tip bi konu açtığımı nerden gördün nerenden sallıyorsun belli değil.şizofren misim yoksa halüsinojen madde mi kullqnıyosun anlamadım
    Sizce takımda bir iç karışıklık var mı ?

    beşiktaş en son ne zaman 3 sene şampiyon olmuş konusuna aç bi bakta göreyim yine aynı şekilde konuşcakmısın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piccadilly Circus -- 24 Mart 2017; 15:5:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • Oww karşılık ne demek..En az 2 sene belimizi doğrultamayız artık öyle bir ortam var..



    Fikret Orman kongre olacak demiş

    Atiba gidiyor..

    Q7 ile Şenol hoca tekme tokat kavga etmiş

    Caner Gökhan Gönel Aziz Yıldırıma telgraf atmış başkanım bizi alın pişmanız diye..

    Gökhan İnler alacaklarını istiyor ve takımdan ayrılacakmış Fifa ihtar göndermiş konu hakkında.

    Gomez alacaklarım var demiş..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q7 kimseyle geçinemez,geçinsede anlıktır.Bu adam takımdan gitmedikçe disiplinsizlik ve huzursuzluk bitmez bu kadar net.Eğer Koskoca takım Q7 ye herşeye rağmen katlanıyor ve muhtaçsa yandık ki ne yandık

    Beşiktaştan büyük futbolcu olamayacağını ne zaman öğreneceğiz bakalım
  • 20 yıllık can ciğer arkadaşımla halı sahada birbirimizin boynunu sıktık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski ortam yok abi burda, hemen hain İrlandalı ilan edilmişsin



    Bende gruplaşmalar olduğunu düşünüyorum, Atiba tayfasının ile Quaresma tarafında sürtüşmeler oluyo sanırım Quaresma Atiba oZzy'i pek sevmiyor. Quaresma'nın Oğuzhan ve Olcay'ı yönetime şikayet ettiği söyleniyordu mesela.



    Fakat saha içinde bu kadar net bi ayrışma yok bence, birbirini sevmeyenler var ama başarıya engel olacak şekilde etkin değil bu.



    Sonuç olarak bizim takımımız döneminden benim takımım dönemine geçmeden güzel bi şekilde kötü otları koparmalı ve bağları yeniden güçlendirecek şekilde bi transfer dönemi geçirmeliyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İllaki sorunlar vardır, 25 tane yüksek egolu, yüksek maaşlı adam var o kulübün içinde. tabiiki egolar zaman zaman çarpışacak, bu çok normal. Önemli olan idare edebilmek. Yani, bizim takımdaki ortam karışık ise cimbom veya fenerin idmanından cinayet çıkması lazım hocam, yapmayın. Maç içinde 1-2 atıştılar diye huzursuzluk var demek çok kötümser bir yaklaşım olur. Herkesin keyfi yerinde takımda, hiç can sıkacak bir durum yok. Zaten huzursuzluk yaratacak davranışlara ne Şenol hoca nede başkan müsaade etmez, emin olun. Hatırlayın, Fikret Orman'ın takımdan ilk ayıkladığı adam Q7 idi. Sonra da Toraman'ı gönderdi. Başkan huzursuzluk sevmiyor. Endişelenecek bir durum yok. Herkes parasını şıkır şıkır alıyor, işler yolunda. Ligde lider, Avrupa'da çeyrek finalde. Sahada keyif yapıyorsun, oyun sistemin buna uygun. Futbolcu için her ortam müsait. Neden böyle tuhaf düşüncelere kapılıyorsunuz anlamıyorum.




  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Bunlar bugün ironi ama 3-4 yıl önce sürekli bu tür haberler ile gündeme geliyorduk. Şükürler olsun ki o günler geride kaldı.
  • Gercek olabilir cunku bi takim icerisindeki 30 tane adamin da birbirini sevmesi mumkun degil. Hatirlarsaniz 100. Yildaki kadroda ilhanla a.dursun arasinda da boyle bi gerginlik vardi, hatta olay, ahmetin ilhana maket bicagi firlatmasina kadar gitmisti (medyadan isittigimiz). Onemli olan birbirlerini sevmeleri ya da sevmemeleri degil, muhim olan bu kinlerini ve nefretlerini sahaya yansitmamalari. Saha icerisinde sirf bu sebepten dolayi takimin menfaati zedeleniyosa o zaman sorun var demektir. Ha, bu saha icini etkilemiyosa, bosver sevmesinler bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dediklerine katılıyorum. Tabi ki ortada bir felaket falan yok ama diğer arkadaşlar da biraz objektif bakabilmeli artık. Burda takımın iyiliğini isteyen bir taraftar negatif bir konuyu dikkat çekiyor, bazıları da hemen dalga geçiyor veya sinirleniyor.

    Ben son 1-2 sezon saha içinde bu kadar sürtüşme gördüğümü hiç hatırlamıyorum. Belki olabilirdi, ama ben kesin bu kadar görmedim.

    Aboubakar bence yetenekli ama dil farkı, kendi kişiliği, ve belki de yüksek maaşı yüzünden mental olarak sorunlu gibi geliyor bana.

    Onun dışında Quaresma bence sezon sonu ayrılmalı. Talisca ile ikisi sahada bana sanki bir çete gibi geliyor, ilk geldiği zaman ki Portekiz grubunu hatırlatıyor. Ayrıca daha önce görmediğim kadar pas vermemeler dikkatimi çekti son zamanlarda. Geçen sezon Q7 bu ikinci şansını iyi değerlendirdi ama bu sezon yine iyice bozmaya başladı. 'Quaresma işte bu canım, hep böyle' demek çok saçma, gönderilmeli diye düşünüyorum.

    Bence takımımızın en önemli özelliklerinden biri o 'kolej havası' olarak anlatılan şey. Bunun bozulmasına kesinlikle izin verilmemeli, en çok buna dikkat edilmeli.




  • ben hiç bişey olduğunu düşünmüyorum. biz biraz entrika yaratmayı seviyoruz. yani bugün oturdum portekiz-macaristan maçını izledim, emin olun maçtan sonra quaresma'ya sorsanız "şu andre gomes ile joao mario yerine oğuzhan ile atiba gelsin ister misin bu maça?" diye, hemen gelsinler derdi. öyle bariz pozisyonlarda pas atılmadı ki, oğuzhan'a şükretmiştir eminim.

    oğuzhan ekstra pas yapmayı seven bi adam. yıllardır ceza sahası önünde kolayı varken zorunu yapmaya çalışması nedeniyle onun çok yetenekli olduğunu düşünüyoruz. canlandırın gözünüzün önünde, daima sağ veya sol kenarda daha kolay bi seeçenek varken direk ileri aniden ince oynar her daim. kenarda olcay veya gökhan beklerken, atmadyıp dikine oynadığında "of ne iş yaptı" veya "basitini yapsa daha iyiydi" dediğimiz paslar kenarda quaresma olunca neden "araları bozuk" oldu anlamış değilim.

    gol sevinçlerinde falan sizin gördüğünüz o restleşmeleri, hain bakışları ben göremiyorum. saha dışında tabiki herhangi 2 veya 3 oyuncunun daha samimi olması doğaldır fakat saha içinde şahsen biz biraz zorlama entrikalar yaratıyoruz gibime geliyor. saha içinde bazen oyuncunun pas atmaması, atılmayan oyuncunun sinirlenmesi dünyanın her takımında olan şeyler. siz herşey makine düzeninde işlesin istiyorsunuz fakat bu mümkün değil. ben real madrid'in neredeyse her maçında ronaldo'nun sırf kendi atmadığı için reaksiyon göstermediği onlarca gol gördüm, hala görüyorum. madem entrika yapıcaz bi dk durun ben de yapmak istiyorum

    1. mesela quaresma abou'yu sevmiyor. quaresma bi tek talisca'yı seviyor ve onlar bir çeteler. fakat talisca asist yapınca aboubakar ile sarılıyor. quaresma bu durum hakkında ne düşünüyor acaba ?

    2. oğuzhan ve quaresma takım içindeki iki ana mafyanın babaları. quaresma'nın yaveri talisca, oğuzhan'ın ise cenk. fakat quaresma'nın yaveri talisca cenk'e asist yapınca çok sarılıyorlar. bırakın yaverini diğer mafyanın lideri quaresma bile cenk'e 7-8 asist yaptı. oğuzhan bu durumu kıskanıyor mudur ? yaverini diğer mafyaya mı kaptırıyor yoksa ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 26 Mart 2017; 4:16:35 >




  • yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsi fikrim sıfır sorun, en ufak sürtüşme dahi olmuyordur idmanlarda. Maç içinde hırs kaynaklı durumlar olabilir, onla bunu karıştırmayalım.

    Fakaaat, geçen yaz bi yeniçeri yapılanması olduğu çok açıktı bu doğru. Sezon içinde değil yalnız buraya dikkat, yazın oluşmaya başlamıştı ve direkt kesti attı yönetim bunu, bunun için de ayrıca tebrik ediyorum yönetimi. O temmuz kampını falan hatırlayın, ekşi surat almış yanına Türkleri, yabancıları geç gurbetçilerin bazılarını bile yaklaştırmıyordu. Hep ayrı takılmalar, lisedeki abi tavırları falan. Bizli konuşmalar, çoğul cevaplar cins cins tavırlar. 2 ay sürdü, 2 ayda aldılar aşağı.

    Hoca açısından da şans var yabancı bir hoca olsa büyüyebilirdi o durum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 29 Mart 2017; 1:24:13 >
  • vardır illaki.

    Ben artık ömer ve aras'ın oynatılmamasına anlam veremiyorum . Mitroviçten hiç bahsetmiyorum bile .

    Aras gibi bir oyuncu nasıl oynamaz arkadaş. Her maç kuaresmanın tripleriyle uğraşıyoruz.

    Oynat orada aras'ı bakın görün nasıl verim alıyorsunuz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Negatiwe

    20 yıllık can ciğer arkadaşımla halı sahada birbirimizin boynunu sıktık.

    Sizin mahallede bir karışıklık var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1881


    quote:

    Orijinalden alıntı: Negatiwe

    20 yıllık can ciğer arkadaşımla halı sahada birbirimizin boynunu sıktık.

    Sizin mahallede bir karışıklık var.

    Sizce takımda bir iç karışıklık var mı ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Negatiwe


    quote:

    Orijinalden alıntı: 1881


    quote:

    Orijinalden alıntı: Negatiwe

    20 yıllık can ciğer arkadaşımla halı sahada birbirimizin boynunu sıktık.

    Sizin mahallede bir karışıklık var.

    Sizce takımda bir iç karışıklık var mı ?





  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.