Şimdi Ara

SİZCE SINAVLARI GÖZÜMÜZDE FAZLA MI BÜYÜTÜYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar biliyosunuz sınav sistemi malum. forumda biçok kişide üniversite sınavına girmiştir. sınavdan sonra ya ne çok büyütmüşüm bu sinavı gozumde mi diyorsunuz yoksa iyiki büyùtmüşüm mü ?
    sizce abartılacak derece zor bi sınav mı ? her çalışan yapar mı ? ... fikirlerinizi alalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: FelixJones

arkadaşlar biliyosunuz sınav sistemi malum. forumda biçok kişide üniversite sınavına girmiştir. sınavdan sonra ya ne çok büyütmüşüm bu sinavı gozumde mi diyorsunuz yoksa iyiki büyùtmüşüm mü ?
    sizce abartılacak derece zor bi sınav mı ? her çalışan yapar mı ? ... fikirlerinizi alalım

Gözümde büyütmüsüm diyorum acikcasi.

Öyle abartip stress yapmaya degecek bir durum olmadigini onume ygs kitapcigi gelince anladim.

Bildigin kitapcik, dershanede aldigim denemelerde cozduklerimden, onlari yapiyorsam bunu niye yapamayayim dedim hic heyecanim kalmadi sinav aninda..

Lys ye rahat, mumkun oldugunca panik olmadan hazirlandim ama lys mat sinavi biraz moralimi bozdu, yetismedi ve epey yanlisim cikti mattan sonra 8 gun daha iyi sekilde fen asilsaydim diyorum daha iyi bir sonuc alabilirdim ama neyse :)

Ha sen ne yaptin derseniz 26 bininci olarak itü metalurji ve malzeme muh yerlestim.(26 bin olan mf3 ummus pardon, mf4 um 30 bin kusur ondan yerlestim simdi tekrar bakinca emin olmak icin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewtonianFluid -- 11 Eylül 2012; 14:45:30 >

• sınavları hiç bir zaman gözümde büyütmedim büyütürseniz başarısız olursunuz

Daha Fazla Göster
  • calisan yapar. dersleri birikmis kisiler buyutur, zamaninda calisanlar rahat olur.
  • sana şunu söyleyeyim.tm'ciyim o kadar çok gözümde büyüttüm büyüttüm büyüttüm 60 bininci oldum.istediğim yere yerleştim yalan değil ama komik tarafı.sözel sınavına da girmiştim bir kitap açıp bakmadım ygs tarihi de 1 şubatta bitirmiştim.6 bininci oldum sözelden ondan sonra fazla büyütüp sıkmamak gerekiyormuş onu anladım :)

Bence işin özü büyütmemek lazım zaten insan ne kadar büyütürse o kadar stres yapar yapabileceği soruları da yapamaz.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.