Şimdi Ara

Sizce seviyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba beyler. Lutfen dogru duzgun cevap verin!
    Daha once bircok kizla ciktim. Gorebilecegim herseyi gordum neredeyse kizlarla ilgili.
    Neyse sinifta benim uzun zamandir hoslandigim bir kiz var. Ama reddedilmekten korktugum icin ( arkadasligimizda bozulmasin diye) hep baska kizlara acildim.
    Ne olduysa bugun oldu. Bana canim cok sıkılıyor yanima otursana bugun dedi. Sonra bunla baya bi havadan sudan muhabbet ettik.

    Arkadas ortaminda birlikteyken birden bana sevgilim dedi şaka olsun diye. Ben de ilerlettim bunu aşkim dedim. Yanimizdakilere biz cikiyoruz diye dalga gectik. Ama butun gun bi sevgili gibi konusup ettik. Sonra okul biterken bilegine ismimin bas harfini ve kalp yapmis. Dedi sen de yap. Neyse ben de yaptim. Gulduk sonra durduk yere.

    Sizce ne yapayim beyler? Nerdeyse 6-7 aydir seviyorum onu.. Ciddi yorumlar atin. CSB veya ASOSYAL bir insan degilim. Dedigim gibi çok kisi ile ciktim ve bu farkli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Aynı durumun benzeri bende de var yeni tanıştığım bir kız bayramın 1. günü bana mesaj attı bende mesafelı şekilde cevabımı yazdım ki kıza numaramı ben vermedim. Neyse 3-4 gün konustuk ve bugun kulağımı bi şey geldi samimi bi arkadaşıma gidip işte ahmet herkesle böyle konusmaz acaba beni mi seviyor demiş yani mesaj atan o numaramı bulan o muhabbet çeviren o ama seven benmişim ona göre saçmalık anlamıyorum bu kızları anlamıyoruuum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.