Şimdi Ara

SİZCE REFERANDUM SONUCUNA GÖRE SAVAŞ ÇIKAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hali hazırda ülke olarak çok zor günler geçiriyoruz.

    Demokratik bir seçim olması gerekirken Evet cephesi ve Hayır cephesi rahatça oyunun rengini belli edip karşı görüşe baskı uyguluyor. (Ben dahil.)

    Gördüğümüz tabloda şu anda neredeyse tüm Avrupa ülkeleri bize düşmanlık yapıyor ve bir soğuk savaş söz konusu. (Her ne kadar şu anki yönetime yapılıyor olarak gözükse de sonuçta Türkiye milletine yapılan bir düşmanlık).

    Rusya yanımızda gözükse de alay edercesine terör unsurlarıyla iş birliği içerisinde ve askerimizi çok rahat Şehit edebiliyorlar maalesef.

    A.B.D. ayrı bir dünyada zaten her zaman düşman ve en alçak en acımasız düşman ve en güçlüsü. Kendi uçağımızı üretmeyelim diye 1950'ler de bize bedavaya uçak veren bir ülke hayal edin bu derece kahpelikler le dolu bir siyasi senaryo.

    Geçmişten bu düşmanlığa örneklemeler verecek olursak en basitinden; İlk Türkiye güzeli Keriman Halis.

    "Sayın jüri üyeleri, bugün Avrupa’nın zaferini kutluyoruz. Yüzyıllardır dünya üzerinde hâkimiyetini sürdüren Osmanlı imparatorluğu artık bitmiştir. Onu Avrupa bitirmiştir. Bir zamanlar sokağa bile, pencere arkasından seyredebilen Müslüman kadınların temsilcisi olan Türk güzeli Keriman Halis, karşımıza mayo ile çıkıp kendini bize beğendirmeye çalışmıştır. Bu Türk kızını kendi zaferimizin tacı kabul edeceğiz ve onu kraliçe seçeceğiz. Bu sene güzellik kraliçesi seçmiyoruz. Bu sene İslam’ı ve Türkleri yenmenin zaferini kutluyoruz. Avrupa’nın zaferini kutluyoruz. Bundan dolayı Türk güzelini dünya güzeli olarak seçeceğiz. Fakat kadehlerimizi Avrupa’nın zaferi için kaldıracağız."

    Orhan Pamuk'a verilen nobel;

    Türkler 1 milyon Ermeni’yi ve 30 bin Kürt’ü kesti” dediği için Orhan Pamuk’a Nobel ödülü verilmiştir. Tıpkı dünya güzellik yarışmasını katılan ilk Türk kızını dünya güzeli seçerek kendi zaferini ödüllendiren Avrupa bu defada kendi zaferini ödüllendirmiş ve Türkler soykırım yapmıştır diyen bir yazara Nobel Edebiyat ödülünü vermiştir. Avrupa’nın ve Ermenilerin bu yalan tezini kendi vatanına ve içinden çıktığı milletine rağmen kabul eden bir yazar Nobel’le ödüllendirilmiştir. Keriman Halis’i dünya güzeli seçerken jüri başkanının yaptığı konuşma Nobel jürisine de yapıldı mı? Bilmiyorum ama tıpkı Keriman Halis’in birinciliği gibi Orhan Pamuk’a verilen Nobel ödülü de Türkiye’de Avrupa’nın istediği değişimlerin başladığının göstergesi niteliğindedir. Alıntıdır

    Bunlar çok basit örneklerdir arkadaşlar. Ama bu dünya ülkelerinin çıkarları doğrultusunda nasıl iş birliği içerisinde olabildiğini gösteriyor.

    Sizce Türkiye'de çıkacak referandum sonucuna göre şu an bulunduğumuz soğuk savaş durumundan bir haçlı savaşları çıkabilir mi? 3. Cihan harbinin kıvılcımı olabilir mi?

    Lütfen sağ duyulu ve tarafsız yorumlar yapın. Ayrıca birbirimizi kırmayalım düzgün bir tartışma ortamı olması bize yakışan olacaktır.







  • Döner bıçaklarıyla dalalım abi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet çıkarsa büyük ihtimal bizi irana yada suriyeye açıkca saldırtırlar.

    Asker yargı hukuk meclis tek adamda olunca hepsini ikna edip savaşa girmeye gerek yok başkanı ikna etmeleri yeterli

    İç savaş çıkmaz yemişim evetini hayırını Araplar gibi birbirimizi yiyicek kadar aptal değiliz diye düşünüyorum

    Bizi kim birbirimize düşürmeye çalışıyosa asıl onları yemeliyiz. CFR bilderberg stratfor gibi kuruluşların patronlarını aşşa indirmeliyiz

    Maşayı değil maşayı tutan elleri bulmalıyız
  • Savaş mavaş çıkacağı yok, şu şom ağzınızı açmayın.
  • youtube da bir video izledim gizli cekim yapmislar, yurtdisinda bir pazar yeri. herkes alisverisini yapiyor. pazarcinin bir tanesi sattigi urunu onundeki terazide tartiyor. terazi dijital terazi haliylede tezgahin arkasinda. musteri onundeki tezgahtan meyvesini secip posete kendisi koyuyor tartsin diyede elemana uzatiyor. adam poseti teraziye koyuyor diger eliylede teraziye bagli bir agirligi 200 300gr artik neyse terazinin arkasindan yere dogru birakiyor. yani poset 200 300 gr fazla geliyor.

    sen bu adamdan 1 poset meyve aldin ve pazarda alisverisine devam ederken sans eseri baskasinada ayni seyi yaparken goruyorsun. ne tepki verirsin? satici kantarin topuzunu kacirmis kisaca adaleti saglayamamis. kendine guvenen uzerine yurur guvenemeyen bagirir veya yetkili birisini bulabilirse sikayet eder.

    ulke icinde aynisi gecerli. adalet herkes icin esit olmazsa buna karsi gucu olan kullanir, gucu olmayan bagirir cagirir veya bir yerlere sikayet eder ama elde olacak sifirdir. hakkini adaletten bulamazsan cezasini kendin vermeye calisirsin o zamanda ulke karisir iste.

    mevcut hukumet ne derseniz diyin hic bir zaman birlestirici olmamistir. halki her alanda kutuplastirmistir. bunun sonucuda pek iyi olmaz kanaatindeyim.

    sokakta catisan 2 farkli gruba gorusu ne olursa olsun esit yaklasmazsan bu olaylarin onunu alamadigin gibi dahada siddetlenerek devam eder.

    ozetle ulkede bir ic karisiklik yillardir bekliyorum, bunuda akpnin politikalari acik ve net sekilde gosteriyor.




  • İroniMan kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarının tek adam kısmı hariç geri kalanına katılıyorum birbirimize düşecek halimiz yok akıllı bir milletiz. Maşayı tutanlar belli ama güç dengesi yok.



    İç savaş demek istemedim zaten Avrupa Rusya ve ABD nin tutumlarından dolayı büyük bir savaş çıkar mı acaba diye düşünüyorum.



    3. Dünya savaşı olmasa da bir Haçlı savası oldukça olası iyice çığrından çıkmaya başladı olaylar yaşananlar uluslararası ikiskilere asla uymuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocainbar kullanıcısına yanıt
    Evet adalet aramak tüm dünyada zor.



    Amma velakin ülkede bir iç karışıklık asla düşünmüyorum cunki ne kadar uç noktada olursak olalım asla ve asla birbirimize düşmeyiz.



    Ve umarım bu asla olmaz.



    Benim kastım daha çok uluslararası bir savaş dı.



    Bir arkadaş daha iç karışıklıktan bahsetmiş yazımda bir hata oldu sanırım. :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.