Şimdi Ara

Sizce PS4 e Forza Horizon rakibi gelir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
9.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gelmez. Bu alt yapi ile imkansiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı valla horizon iyi güzeldi ama harita büyüklügü bana göre hiç yeterli degildi. Böyle oyunlarda insan saatlerce hiç yarismadan gezmek istiyor ama horizonda bir yerden sonra map yetmiyor. İşte bu yuzden bence mesela crew çok daha keyif alarak oynadigim bir oyundur. Devasa haritasinda çok uzun saatler geçirmistim..

    tabi olsa oynariz ps tede horizon gibi oyun ama bu kdr ex varken sony ninde boyle bir planı yoktur zannediyorum. Zaten drive club var, sim isteyene pcars var e illakide gt de yapiliyordur

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarlada lambo sürmek diye küçümsediginiz oyun şimdiye kadar yapilan en keyifli yarış oyunudur. Yeni çıkacak nfs bunun yanına bile yaklasamaz. Sony çok ciddi biçimde evolution stüdyoyu desteklesle rakip bir oyun çıkabilir ama ugrasacaklarını sanmam. İzleyinde gözünüz oyun görsün

    https://youtu.be/bcV2_Ll9j-E

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Crew'in grafikleri kötü olmasına, oynanışın GTA V'i geçmemesine rağmen internet bağlantı problemi olmaması, çok kısa yükleme süreleri, araçlar ve en önemli sebep haritanın devasa boyutlarda olması beni memnun etmişti ve severek oynamıştım.

    Driveclub'da ise oyunun kalitesi, grafikler ve sim-arcade oynanış şekli çok hoşuma gitmişti.

    Fakat yine de insan Forza Horizon gibi bir oyun istiyor. GT7 umarım beklentileri verir.
  • Driveclub iyi hoş ama tam anlamıyla isteklerinin %50 dini karşılıyor Forza Horizon 2 tarzı oyun'un eksikliği ve rally oyunu sıkıntısı ps4 açma isteğimi koreltiyor 2 yılda insan neden şöyle güzel bir açık dünya yarış oyunu çıkartmaz ps4 e anlamak mümkün degil. Rally konusunda da dirt rally yolu gözlüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The crew i konsolda severek oynadım ancak oyunda çok eksik var.Devasa harita var ama yarışlar hep aynı şöyle doya doya 1-2 ay oynayan adam adı gibi bilir bütün yolları.Free roam için aldık ama koca haritada yapacak hiçbir aktivite yok resmen.Araç modifiyesi araçların sınıflara ayrılması ilk başta güzel geliyor ama oyunu öğrenmeye başladığınızda aslında oyunda sadece 5 tane araç var her sınıfın op olduğu 5 araç.Bunlar haricinde yarış kazanmak imkansız pvp lig de.Özellikle son çıkan dlc si resmen bedava update lede gelebilirmiş.10 saat bile katmıyor oyuna.O yüzden crew yoklukta gidiyordu ps4 deki tek adam akıllı free roam arcade olarka ama artık bence horizona rakip gelmesi lazım mutlaka.
  • Codemasters tan bekliyorum bunu, şöyle dirt 3 ve grid motoruyla bir open world harika olur. Tabi ps yönetimi bu kafayla devam ettikçe exc. olarak böyle bir oyunun gelmesi imkansız.
  • Ne Yazik ki yarış oyunları olarak playstation serisinin ömründeki en kötü çağı yaşıyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.