Şimdi Ara

Sizce oy oranı nasıl olucak % kaç Evet ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevaplari bekliyorum sizce yüzde kaç evet çıkacak? Bence yüzde 62 evet çıkar
    Edit burdan oyunuzu verin görsünler evetin gücünü
    http://www.strawpoll.me/12698433

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recaimamut -- 8 Nisan 2017; 1:12:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hellgun foruma 14 mart 2017 de üye oldu, kendisi 18 yaşında ve ilk kez oy kullanacak. Kararı evetden yana çünkü avrupa onu kıskanıyor.
    arkadaşları ona einstein diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

hellgun foruma 14 mart 2017 de üye oldu, kendisi 18 yaşında ve ilk kez oy kullanacak. Kararı evetden yana çünkü avrupa onu kıskanıyor.

2 günden oy kullanamiyorum malesef :(

• %47.9 Evet
    %52.1 Hayır

ALLAH'I İZNİYLE.
  • quote:

hellgun foruma 14 mart 2017 de üye oldu, kendisi 18 yaşında ve ilk kez oy kullanacak. Kararı evetden yana çünkü avrupa onu kıskanıyor.

14 martta üye olanın senden ne bir eksiği ne bir fazlası var neden bi alay konusu yapma kompleksine giriyorsun?
  • %60 ve altında her sonuç başarısız olur bence.ben 60 ve üstü evet diye tahmin ediyorum ve 6 haziran hariç yanildigimi hatırlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %56 EVET
    %43 HAYIR
    %1 KARARSIZ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

quote:

14 martta üye olanın senden ne bir eksiği ne bir fazlası var neden bi alay konusu yapma kompleksine giriyorsun?

Evet cikicakcak ya ondan hayir çıkar desem helall derdi

• quote:

Orijinalden alıntı: skbMoony

%47.9 Evet
    %52.1 Hayır

ALLAH'I İZNİYLE.

• quote:

%47.9 Evet
    %52.1 Hayır

ALLAH'I İZNİYLE.

Allah'ın tarafı başka kardeş bak çok ciddiyim. Ha dersin ki bu nasıl Allah onu bana sorma. Başkanlık gelecek daha sonra topraklarımızı büyüteceğiz.
    Benim de endişelerim var ama kaderin önünde duramayacağımızı biliyorum. Yanlışta görsen bu başka şekilde de görsen bu böyle. Hayır çıksın ben gider intihar ederim o kadar net konuşuyorum hatta yanılmışım Allah yokmuş derim. Allah'ın emri var kimin yaptığının bir önemi yoktur kim yaptırıyor ona bakacaksın. Tahminim ise % 60 üstü Evet çıkacağıdır. Korkmayın Allah bizim yanımızda zor günleri atlatacağız evet çıktığı vakit sakın üzülmeyin. Şer gibi görünen şeylerde bir hayır olduğunu unutmayın.

• Anket linki ekledim
    http://www.strawpoll.me/12698433

• quote:

Orijinalden alıntı: yahobea

quote:

%47.9 Evet
    %52.1 Hayır

ALLAH'I İZNİYLE.

Allah'ın tarafı başka kardeş bak çok ciddiyim. Ha dersin ki bu nasıl Allah onu bana sorma. Başkanlık gelecek daha sonra topraklarımızı büyüteceğiz.
    Benim de endişelerim var ama kaderin önünde duramayacağımızı biliyorum. Yanlışta görsen bu başka şekilde de görsen bu böyle. Hayır çıksın ben gider intihar ederim o kadar net konuşuyorum hatta yanılmışım Allah yokmuş derim. Allah'ın emri var kimin yaptığının bir önemi yoktur kim yaptırıyor ona bakacaksın. Tahminim ise % 60 üstü Evet çıkacağıdır. Korkmayın Allah bizim yanımızda zor günleri atlatacağız evet çıktığı vakit sakın üzülmeyin. Şer gibi görünen şeylerde bir hayır olduğunu unutmayın.

İslam'a bu kadar zarar vermiş kişileri seçen bir halka Allah'ın bağışlayıcı davranacağını veya Allah'ın buna zorunda olduğunu nerden çıkartıyorsun? Zaten sınırlarımız genişleyecek felan lafları inanılmaz komik azcık kafanınızı açın, Kur'an'da "düşünmez misiniz?" "inanmazmısınız?" dan daha çok geçer. Gerçi yazdığına göre iki tarafta da sıkıntı var senin.

Elbetteki en doğrusunu ve en hayırlısını Allah bilir biz de onu istiyoruz Allah'tan öncelikle, ama bu adamların ne mal olduğu belliyken bu adamların doğru olduğuna inanmak da kendini kandırmaktır kusura bakma.

Ayrıca bir halk oylamasına göre Allah inancını belirliyorsan inanma zaten kardeşim, sizin kıbleniz başka anlaşılan kusura bakmayın gözünüze perde inmiş.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yahobea

quote:

%47.9 Evet
    %52.1 Hayır

ALLAH'I İZNİYLE.

İslam'a bu kadar zarar vermiş kişileri seçen bir halka Allah'ın bağışlayıcı davranacağını veya Allah'ın buna zorunda olduğunu nerden çıkartıyorsun? Zaten sınırlarımız genişleyecek felan lafları inanılmaz komik azcık kafanınızı açın, Kur'an'da "düşünmez misiniz?" "inanmazmısınız?" dan daha çok geçer. Gerçi yazdığına göre iki tarafta da sıkıntı var senin.

Elbetteki en doğrusunu ve en hayırlısını Allah bilir biz de onu istiyoruz Allah'tan öncelikle, ama bu adamların ne mal olduğu belliyken bu adamların doğru olduğuna inanmak da kendini kandırmaktır kusura bakma.

Ayrıca bir halk oylamasına göre Allah inancını belirliyorsan inanma zaten kardeşim, sizin kıbleniz başka anlaşılan kusura bakmayın gözünüze perde inmiş.

Allah'ın izni ile yazmışsın ya o açıdan hadsizlikte bulundum. Ondalık içeren kesin tahminler yazmışsın ya.
    Allah'ın bağışlayıcılığını sorgulayıp Allah'ı kendi görüşüne indirgemişsin ya o yüzden hadsizlik ettim.
    Ben Allah'a inanmıyorum ki sen inanıyorsun. Allah her daim benimle birlikte ona sözcü olmakta haddime değil ama ağzımdan kaçıyor böyle bazen.
    Mal bizim malımız ister severiz ister döveriz sen ne sevebilirsin ne de dövebilirsin.
    Allah bana ne yapacağını söyledi sen Allah'a ne yapması gerektiğini söylüyorsun.
    Düşünmediğim konusunda haklısın ben sana olanı söylüyorum apaçık, düşünmüyor olsaydın sende görürdün bu gerçeği ama Allah haricinde her şeyi düşünüyorsun.
    Hadi bakalım bana göre zaman yok sen bir hafta bekle sonra gör ne olacağını sakın yanılıp Allah bizi lanetledi diye küstahlık etme.

• Ayrıca foruma kalsa 90% hayır çıkar. Rüyalarında görürler anca.

54% evet çıkar.

• yüzde 102 evet cikacak insallah troller bu secim iyi mesai yaptilar.

• yüzde fazla olmaz çünki sagda fire var
  • Bencede en az %54 evet çıkacak. Başlarda ibre hayır yönündeydi ancak şu son günlerde ibre iyice evete kaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 8 Nisan 2017; 9:11:49 >
  • Ankette son durum % 82 hayir % 18 evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recaimamut -- 8 Nisan 2017; 9:15:32 >
  • Evetci dostlarim gösterelim bu ankette evetin gücünü hayira büyük fark bekliyorum

• Guncel katilin ankete

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.