Şimdi Ara

SİZCE KONDİSYON BİSİKLETİ Mİ YOKSA KOŞU BANDI MI ALAYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
26.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisini aldın?
  • Normal bisiklet al, sabahları da Metro'ya git. Yürüyen zeminin ters tarafında koşmaya başla.

• Kondisyon bandı al
  • Ben de ikisi de var.Koşu Bandı daha faydalı.Haa ben faydalanmıyorum o ayrı.
  • bisiklet iyi koşu bandı çok ses yapıyo + elektrik çok yiyo koşu bandı rahat değil öle görülşdüğü gibi bisiklet iyidir
  • Ses inermi ki acaba koşu bandında pek sanmıyorum ben
  • Koşu bandları diz ve bel'de ileride problem çıkartabiliyor. Ev için en iyi seçenek Eliptik Kondisyon Bisikletleri.

http://www.bodytr.com/2011/07/eliptik-nedir-nasil-kullanilir-nasil-zayiflatir-hakkinda-bilgi.html
  • Koşu bandı al ama önce alt komşunla anlaş. İşte spor yapmam lazım günde 1 saat kullanıcam sadece, hangi saatler arası kullanayım vs. sor.
  • arkadaşlar haklı yürümede neyse de koşarken alt daireye baya bi ses yollarsın
  • 140 - 240 tllik makinalar sağlam olmaz onun yerine sen bi havuza üye ol falan öyle hallet dostum yüzmek hepsinden iyi, yüzmek kilo verdirmez vücudu şekillendirir yani daha iyi görünürsünüz
  •  SİZCE KONDİSYON BİSİKLETİ Mİ YOKSA KOŞU BANDI MI ALAYIM
  • kondisyon bisikleti üzerinde 75kg erkek vücudunun saatte 700-850 kalori arası yakacağı yazıyor nette ki bir çok sitede tablo olarak

verilen bu rakamlar çok ütopik bende
    siz ne düşünüyorsunuz?

günde iki saat tv karşısında pedal çevirse 1 ay sonra bi deri bi kemik kalır insan
  • Spor salonuna gidiyorum, benimde yag yakmam gerekiyor.
    Spor salonunda oldugum icin ikisinide denme sansim oldu

Kesinlikle BISIKLET diyorum

Yalniz bisiklet alirkende Spin Bike tarzi alman gerekiyor
    http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?q=categoryid%3d407474%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller_2%26fh_refview%3dlister%26fh_refpath%3dauto_generated_facet_60007%26fh_reffacet%3d193489%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483635%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483635_353045%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483635_353045_407474%257d%252f193489%253d%257bdikey%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f

Direnci MANUEL ayarlanan, cevirmeyi durdugunda hala devam edenlerden. Asil bunlarda kalori yakarsin. Diger bisikletlerde daha cok kas icinken kalori yakmak icin bahsettigim tarz bisiklet kullanmalisin
    15 dakikada bile asiri derece terletiyoor

• kondisyon bisikleti üzerinde 75kg erkek vücudunun saatte 700-850 kalori arası yakacağı yazıyor nette ki bir çok sitede tablo olarak

siz ne düşünüyorsunuz?

günde iki saat tv karşısında pedal çevirse 1 ay sonra bi deri bi kemik kalır insan
  • bu durumda koşu bandı kondisyon bisikleti arası eliptikler daha faydalı olabilir, en azından sıkıcı değil =)
  • Al bi bisiklet sür daha iyi
  • Bu ise baslayim diyosan kesinlikle kosu bandi. Ama paraya kiyip kaliteli ve buyuk olanlarindan almani oneririm. Marka olarak voit iyidir. Birde onunde tv falan olursa daha iyi olur
  • eliptik bisiklet al. en fazla kalori yakan bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasaluyari

kondisyon bisikleti üzerinde 75kg erkek vücudunun saatte 700-850 kalori arası yakacağı yazıyor nette ki bir çok sitede tablo olarak

siz ne düşünüyorsunuz?

82 kiloyum, dun eliptik bisiklette en kolay-orta arasi bir zorlukta 15 dakikada 150 kalori yaktigimi gosteriyordu, Kullanimi cok zevkli bir alet bence. Bir sure sonra hic yorulmadan, kostugunuzu farkediyorsunuz, meditasyon gibi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.