Şimdi Ara

Sizce kırık mi ezilme mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam.Dün ayağımın ve serçe ayak parmağımın üzerine taş düstü.Bir dakika kadar ağrı yaptı.Sonra hic ağrı yapmadı.Sadece uzerine bastığımda ağrı var.Düstüğü zaman acıdan bir göz kararması oldu.Gündelik işlerimi yavaş olsa da aynen yapıyorum.Buz koyunca morarmaya basladı Bugün parmağın etrafı ve ayağımın üstü kendini belli eder şekilde morardı.Ezilme midir kırık ya da çatlak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aphrodite Livia -- 9 Eylül 2025; 23:18:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yani diğer parmaklarindan ayrı duruyor mu deri bütünlüğü bozuk mu bı bak kiriksa kaynaması yanlış olmasın bence git doktora sardir erkenden elinle oynat çok acı duyuyorsan bence kırık kemikte hissedersin diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keynesinkızı -- 9 Eylül 2025; 23:39:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hastaneye acil servise git. Ortopedi doktoru röntgen yazar. Parmağına ne olduysa belli olur. Gerekeni yapar. İlaç da yazar. İçinde şüphe kalmaz.

Sağol   

Ayri durmuyor.Aslında kemikten bir ağri yok.Uzerine basınca biraz zorluyor.Ayakkabı giymek de zorluyor.Aşağı yukari oynatıyorum ama sağa sola oynatamıyorum.Fazla mı panik yapıyorum acaba.

• Ben lisedeyken, bir keresinde sınıfta şakalaşıyorduk böyle arkadaşlarla, ben bir tekme salladım, eleman çekildi, benim tekme beton kirise oturdu. Ayağımda da böyle makosen yazlık ayakkabı vardı. Kücük parmağım sisti, mavi renge dönüştü ve bükemedim. Hastaneye gittim, röntgen bile çekmeden bantlarla sabitlediler. Kırılmış olmasın dedim, fark etmez, tedavisi bu zaten dediler. Yani devlet hastanesinde o kadar hizmet tabii ki. O sekil gecti gitti.

Sen de git bir röngen cekerler herhalde, parmaıgnı sabitlerler 15 - 20 güne gecer

Daha Fazla Göster
  • Sisme de var mi. Kirik olabilir cikik vs olsa duramazsin geyigi dogru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 11 Eylül 2025; 23:12:36 >
  • Burada birseyin yok gecer desem sonra hakkimda dava acilabilir. O yuzden doktora git demek zorundayim

Vardı.Geçti bir iki güne

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.