Şimdi Ara

Sizce Kia Sportage 1.6 lt. GDI Benzinli 2WD mi yoksa Hyundai ix35 1.6 GDI 6MT 4x2 STYLE PLUS mu?! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
5
Favori
89.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rajaampat

    Merhaba, 15 gunluk ix35 1.6 gdi style plus apa sahibiyim. Anadolu avrupa yakası sabah trafiği tüketim değerim 7.3 lt / 100 km'dir. Arabayı almadan önce en çok takıldığım konu idi fazla tüketim değeri. Ama yıllık 10.000 km civarı kullandığım için sorun yapmadım. Memnunum kısacası. Saygılar.

    Hayırlı olsun hocm Allah kazasız belasız bindirmek nasip etsin. bende 2. el ix 35 bakıyorum.bakalım uygun birşey bulabilecemmi
  • ix35 ve Sportage ı kıyaslarken markalarıda kıyaslamak lazım, Hyundai ana firma Kia ise Hyundai'nin satın aldığı bir firma, yollara bakıldığında Hyundai nin bir sürü modeli var Kia nın nesi var bir tek Sportage'ı ikinci el piyasası için bu önemli. Hem ne malum Kia satışlarından memnun kalmazsa Hyundai nin üretimini durdurmayacağı oda bir ihtimal
  • hiç düşünmeden ix35 alırdım
  • İX35'in satışları daha iyi olduğu için, Kia yeni Sportage'lara 100 km'de yaklaşık 0,5 (yarım) litre daha az yakan Eco Dynamics adı verilen bir sistem ilave etti.. böylece İX35&Sportage tartışması yakıt tüketimi açısından farklı bir boyut kazandı...
  • aracı alalı 3 hafta oldu. henüz 500 km yol yaptım. bu araçlardan anlayanların dediği klasik laf: 4000 km den sonra yakıt tüketimi düşecek. 4000 km sonrası değerleri de sonrasında eklerim.
    genel olarak 3000-4000 devir arası kullanmayı seven birisiyim. zaten 2000-3000 devir arası performans üst viteslerde yetersiz kalıyor. ,
    şehir içi 10-13lt arası bir yakıt tüketimim var.
    2000-3000 devir arası kullandığımda şehiriçi yakıt tüketimi 9lt e kadar iniyor.

    plus versiyonunu aldım. araç donanım olarak bir hayli üst seviyede.

    yokuşlarda bayıldığı doğru (6.vites) yokuşlarda 5. vitese atıp devir yükseltilince bir sıkıntı yaşanmıyor. çekiş ve performans iyileşiyor.
    fluence 110bg aracı da baya kullandığım için motorun 135 bg gücünün hakkını verdiğini söyleyebilirim.
    yapı itibarı ile yüksek ivmeli ama düşük süratli kullanan birisi olarak araç 110 km hızla gitmeyi planlayan bir kişinin
    tüm beklentilerini karşılıyor. fluence 110bg aracımda da kendi sürüş dinamiklerim ile 7,8lt şehirdışı otobanda tüketim verisine ulaştım. aynı aracı babam kullanırken 6-6,8lt oluyor.

    sonuç: ne sportage, ne asx, ne qashqai içine bindiğimde kendimi özel hissettirmedi.
    gerek kaliteli müzik sistemi gerek iç tasarımı ile bu araçta kendimi özel hissediyorum.
    bir araca 60000 verilecekse aracın içinde hissettirdiği hissi iyi değerlendirmelisiniz.
    ben sportage alacakken son anda bir de ix35 e bakayım dedim. bayiden çıkış o çıkış araca bindiğim anda büyülendim. çok daha ferah göz dolduran bir tasarım ve mükemmel bir kokpit bir sürü özellik yanında cabası. (Deri ve ısıtmalı koltuktan otomatik parka kadar).

    özellikle belirtmek isterim: kokpitin internetten resimlerinin görüntüsünde bir garip olduğu izlenimi yaratıyor. ancak koltuğunda oturunca ne kadar güzel olduğunu anlıyorsunuz.

    bu fiyat segmentinde daha az yakan ve aynı özelliklerde bir araç daha olduğunu düşünmüyoruım. aynı özelliklere 15000 tl daha fazla verilerek belki tiguan alınabilir. saygılar.


     Sizce Kia Sportage 1.6 lt. GDI Benzinli 2WD mi yoksa Hyundai ix35 1.6 GDI 6MT 4x2 STYLE PLUS mu?!


     Sizce Kia Sportage 1.6 lt. GDI Benzinli 2WD mi yoksa Hyundai ix35 1.6 GDI 6MT 4x2 STYLE PLUS mu?!


     Sizce Kia Sportage 1.6 lt. GDI Benzinli 2WD mi yoksa Hyundai ix35 1.6 GDI 6MT 4x2 STYLE PLUS mu?!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neshter35 -- 2 Şubat 2013; 0:08:40 >




  • Arada pek bir fark yok gibi ama Kia'nın tasarımı daha çok hoşuma gitti.
  • sportage daha hoş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl 2013 ve Bence iX35 1 adım önde...
  • asx al
  • bence tartışmasız ix35 çünkü hem donanım hem de iç ve dış dizayn konusunda kia sportage ı açık ara farkla geçiyor.ix35 le sportage ın yakıt tüketimi aynı ama ix35 yaklaşık 150 kilo fazla oluğu için sportage dan fazla yakıyor.ve ix35 in bagajı da çok büyük olduğundan sınıfının en iyi arabası olduğunu düşünüyorum.aynı zamanda karşılaştırma resimlerinde çok güzel.

     Sizce Kia Sportage 1.6 lt. GDI Benzinli 2WD mi yoksa Hyundai ix35 1.6 GDI 6MT 4x2 STYLE PLUS mu?!




  • Kia derim ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yıl 2013 ve ben halen ix35 diyenlere şaşırıyorum.. araca daha yeni led farlar geldi kia sportagenin bence gerisinde... zaten tip yoksulu bir araç...
  • Arkadaşlar merhaba ix35 ile sportage arasında kaldık ve sonunda ix35 almaya daha yakınız. Fakat yakıt tüketimi konusunda tedirginim çok mu yakıyor acaba sahip olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim. 1.6 gdi plus almayı düşünüyoruz.
  • ben spo yu tercih ederdim

    hyundai nin yuvarlak hatları beni cezbetmiyor
  • Kia nın yanında Hyundai berbat görünüyor.
  • Hort
  • Tek kelimeyle sportage. Püşman olmassınız
  • Bende 2014 sportage var,alırken ix35 le karşılaştırdım sportagenin iç dizaynı ve çizgileri hunda ne göre süper hundai yuvarlak hatlı bi araç hiç hoş değil ben tek kelime ile sportage derim.
  • 2011 Yılında yapılan yorumlara bugün itibariyle katılamıyorum. Boğaz Köprüsü yolunda sıkışık trafikte İX35, Nissan qq, Ford Kuga, Rav4 gibi aynı segmentteki araçlar hiç bir farkılık yaratmazken Sportage hemen kendini belli ediyor. Görünüşe önem verenlere kesinlikle Sportage tavsiye ederim.Son bir aydır yollarda gördüğümüz yeni Nissan qq de fena değil ama donanımlı versiyonları arasında Spo ile büyük fiyat farkı var. Sponun bir çok donanımı standart geliyor. Bu paraya Nissan qq nin ancak 1,2 benzinli motorunu neredeyse çıplak şekilde alırsınız. Ayrıca Sponun Perimium paketi 1.6 motor hakikaten A+ donanıma sahip ve aynı donanıma sahip muadillerden çok daha uygun fiyata satılıyor. Henüz 2014 yılında makyajlandığı için 1,5-2 sene kasa değişmeyeceğini düşünüyorum. Arka görüşünün kısıtlı olması çok eleştirilmiş ancak geri vitese takar takmaz dikiz aynanızda arka kamera görüntüsü karşınıza çıkıyor. Deri koltuk, akıllı park sistemi, cam tavan, ön ve arka sensörler vs... vs... bir de muhteşem bir kasa. Kia bayisi gibi yorum yaptım sanırım ama araç özellikle 2014 makyaj ve donanımıyla bence çok ilgi çekici. Henüz almadım ama ciddi ciddi düşünüyorum. Yakıt tüketimi performans konusunda yeteri kadar bilgi sahibi değilim. İX35 ile kardeş olduklarından ikisi arasında bu konuda büyük fark olacağını sanmıyorum. Yine de bu konuda yanlış yönlendirmeyeyim. Performans ve yakıt tüketimine önem veriyorsunuz detaylı incelerseniz fakat donanım ve çekiciliğe önem veriyorsanız kesinlikle Sportage Peremium paket derim.




  • fattas F kullanıcısına yanıt
    Katılmadan edemeyeceğim :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.