Şimdi Ara

SİZCE KİA RİO HB NASIL Bİ ARAÇ YARDIM!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
119.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Otomobil meraklısı ve otomobillerdeki gelişmeleri yakından takip eden biri olarak Rio'yu öteden beri beğenirim. Benim sıfır km bir araba almaya şu anda olanağım yok ancak 2003 model Rio 1.5 16v HB ler 13-14 bin lira civarında görünüyor. Bu kasa güncel kasadan biraz farklı ve HB-station arası bir görünümü var, bagajı ve iç hacmi bir hayli geniş, bu konuda benim beklentilerimi çok güzel karşılıyor. Autoshow dergisinin yaptığı testlere göre aracın motor-performans ve konforu fena değil gibi görünüyor.

    http://www.autoshow.com.tr/apps/oto_test.app/oto_test.php/397/0/KIA

    Bu model Rio'larla ilgili bilgisi olan, kullanmış olan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.




  • yeni rio ile eski rio arasında dağlar kadar fark var. 13-14 dediğiniz eski kasa rio yerine 2-3 daha verip ford focus bile alabilirsiniz. Daha yeni rio kendini ispatlamaya çalışıyo eski dandik imajını silmesi zaman alacak ancak o riolar bana göre 5 para etmez. yeni rio ise çok iyi. hatta cerato ile başabaş denebilir.
  • arkadaşım kıa rıo dizelim var.siyah 1.5 motor.Bazı insanlar vardır ona buna para vermem deyip bilmişlik taslar.RİO hb dizel 110 beygirlik bi canavar.Turbolu benimki.Abs artı 4 cAm otomatiği artı otomatik merkezi kilit yolcu ve sürücü aırbag,en çokta siyah dış görünüş
    üşü jııp havası veriyo stopları adamı yıkar.kol dayaması şuyu buyu her şey gerekli olan herşeyi var.O bilmiş arkadaş biliyormu acaba getz ile rio nun aynı fabrikadan çıktığını ve rionun ondan daha geniş ve büyük olduğunu.SEN RİOYU ÇOK BİLENE DEĞİL... BİNENE SOR.KAÇIRMA AL.PİŞMAN OLURSAN BENİ BUL.EN AZ YAKAN ARABALARDANDIR RIO5.7 ŞEHİR İÇİ. 4.1 ŞEHİRLER ARASI. ORTALAMA KARIŞIK OLARAK 4.7 LT.BUNDAN KARLISI VARMI.ÇOK BİLENE SOR BUNUDA

     SİZCE KİA RİO HB NASIL Bİ ARAÇ YARDIM!!


     SİZCE KİA RİO HB NASIL Bİ ARAÇ YARDIM!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumnik

    yeni rio ile eski rio arasında dağlar kadar fark var. 13-14 dediğiniz eski kasa rio yerine 2-3 daha verip ford focus bile alabilirsiniz. Daha yeni rio kendini ispatlamaya çalışıyo eski dandik imajını silmesi zaman alacak ancak o riolar bana göre 5 para etmez. yeni rio ise çok iyi. hatta cerato ile başabaş denebilir.




    eski Rio kullanısıyım..

    imaj derken ben önce kendi arabanın (varsa) imajına bak.. sana böyle yorum yapılır..


    rio kullanıyorum çokta memnunum.. motoromuz yeter.. kalite satıyoruz diye dünyanın parasını istemiyorlar.. açın gözünüsü artık.. bakın Hyundaiye.. döktürüyor..halk gözünü açmakta geç kaldı ama açtı sonunda.. kia=hyundai+artıları..

    yeni nesil Riolara gelince tiplerinden nefret ediyorum şahsen.. korumalıklarmı neyse aşırı sırıtıyor ya.. gövde rengi bari yapsalarmıştı.. fakat donanım ve güç olarak eskilere göre çok üstünler..

    eskisiyle yenisiyle hakettiğinin altında satılan bir araç.. kullanmayan bilmez.. sadece öter..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mekanikkk


    Motor çok sessiz...deneme sürüşü yapın.

    Şu habere de bir bakın...

    http://www.araconline.com/h/haber.asp?id=4051



    Rio ların en büyük sorunlarından birisiydi motorun sesi.. resmen içerde hissediyorsunuz.. heralde eleştirilerin ilk sırasında yer alan bu konuyu kökten çözmüşler.. dizele bindim ben en ufak ses duymadım.. benzinlide yine devam ediyormu diye düşünüyordum bunu bildiğim iyi oldu..




  • Artık Japon değilmi kia hu
  • arkadaşlar ben geçen gün yeni bir kia rio aldım 2003 model ve aracımda titreme var rolantide tireme var kaç tane ustaya gösterdiysem anlamadılar bilgisayardan hava akış metresi arızalı dediler, bir ustaya onu temizlettim, sorun kalmadı onda ama aracımda halen titreme devam ediyor, ama benim dikkatimi çeken bütün ustalar elektirik kesiliyor diyor ama elektirik aksamında bujileri değiştirdim + bobinlere bakıldı + enjeksiyonlarda sıkıntı yok, birde ben arabayı alırken arka bağajda 70 amperlik bir akü vardı. sonra düşündüm bu akü neden burda diye aldığım adam aradı beni ısrarla aküyü istedi ama göndermedim daha sonra dikkatimi çekti benim aracımın üzerindeki 60 lık pejo aküsü var araç lpg li aca akü ile titreme arasında bir ilişki ola bilirmi ???? akşam gidip ustaya aküleri değiştirecem bakalım bir sorun kalmaz ise şükür yarab der işimi bakarım ama sorun devam ederse aklıma geldikçe o aldığım adama küfrederim :))))




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.