Şimdi Ara

Sizce kendimi mi avutuyorum? Yoksa hayallerime yürümeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayatımı kenara bıraktım, buz adam oldum. Arkadaşlarımla iletişim gücüm zayıfladı. Neden?
    İstanbul'da hukuk,pdr vs. kazanıp ileride doğru adımları atabilmem için...

Bu sene iktisat ve işletmeye yerleşme şansım vardı. (İstanbul-İzmir-Ankara hariç) Yazmadım. İkinci senem olduğu için çok yüklendiler efendim neymiş yaşım oluyormuş 20-21.

Ben ailemin karşısına çıkıp ne kadar acı ve zor olsa da ''yine olmadı, kazanamadım'' diyebilme cürretini gösterdim.
    Şunları söyledim sürekli kendime: mezun olduktan sonra iş yok demektense, bu sene üniversite yok demek daha mantıklı. O yüzden 2013 için yine fırlattım oltamı Ösym'nin acımasız denizine...

Sizce kendimi mi kandırıyorum?

kişiler çok acımazsız ve bencil herkes kendi yapamadıklarını veya yapamayacaklarını bildikleri şeyi başkası yapmaya kalkınca onun şevkini kırmak için boş boş konuşurlar.

onunda bi sınav var kazanılmak için yapılmıs.

DGS forumunu takıp etsen basarı oykulerını oku gorursun.

adam açık ögretimden ön lısanstan DGS ile yıldız teknik e girmiş ve türkiye 11 ncısı olarak.

dedigim gibi başkasının sozune bakma..

bende on lısans okuyorum hedefım 4 yıllık makıne muhlugu kazanmak.

dışarda orda burda köylü kafalar kaç yıllık okuyorsun dedıgınde 2 yıl deyince bi agız bukmele dudak ısırmalar felan alıstım ben artık ve takmıyorumda.

dedıgım gibi hayallerınden vazgecme

Orijinalden alıntı: revenquel

hayallerın varsa kendıne güveniyorsan kimseyi dinleme bak.

kişiler çok acımazsız ve bencil herkes kendi yapamadıklarını veya yapamayacaklarını bildikleri şeyi başkası yapmaya kalkınca onun şevkini kırmak için boş boş konuşurlar.

onunda bi sınav var kazanılmak için yapılmıs.

DGS forumunu takıp etsen basarı oykulerını oku gorursun.

adam açık ögretimden ön lısanstan DGS ile yıldız teknik e girmiş ve türkiye 11 ncısı olarak.

dedigim gibi başkasının sozune bakma..

bende on lısans okuyorum hedefım 4 yıllık makıne muhlugu kazanmak.

dışarda orda burda köylü kafalar kaç yıllık okuyorsun dedıgınde 2 yıl deyince bi agız bukmele dudak ısırmalar felan alıstım ben artık ve takmıyorumda.

dedıgım gibi hayallerınden vazgecme

cevap için çok teşekkürler. İnanın o hayallerime çok yaklaştım. Tek sıkıntı o üçüncü seneme hazırlanıyorum lafından sonra en sevdiğim insanlar tarafından dahi atılan anlamsız bakışlar.
    Bilmiyorlar ki ben o hayale kavuştuğumda çok daha mutlu olacağım. Nerden bilsinler işte

• İnsanlar basit duisunuyor kimseyi dinleme seni sendeniyi kimse bilemez ve seni senden iyi kimse dusunemez.neden hayal olsun kieger istersen herseyi yapabilirsin.sadece kendini kucuk gorme ve onyargilardan kurtul.mesela suanki gibi panik yaparak harcadigin zamani yapman gereken sey icin harca.hem mutlu olursun hem yolun icin bir adim daha atmis olursun.yapamadigin konularda filan da umitsizlige kapilma herkes bunu dogustan bilerek gelmiyor herkes sonradan ogreniyor sen neden yapamayasin ki.kendini hafife alma herseyi yapabilirsin devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayemshocked

Hayatımı kenara bıraktım, buz adam oldum. Arkadaşlarımla iletişim gücüm zayıfladı. Neden?

Bu sene iktisat ve işletmeye yerleşme şansım vardı. (İstanbul-İzmir-Ankara hariç) Yazmadım. İkinci senem olduğu için çok yüklendiler efendim neymiş yaşım oluyormuş 20-21.

Ben ailemin karşısına çıkıp ne kadar acı ve zor olsa da ''yine olmadı, kazanamadım'' diyebilme cürretini gösterdim.
    Şunları söyledim sürekli kendime: mezun olduktan sonra iş yok demektense, bu sene üniversite yok demek daha mantıklı. O yüzden 2013 için yine fırlattım oltamı Ösym'nin acımasız denizine...

Hayır, kendini kandırmıyorsun. İş yok demekten ziyade okulu bitirdiğinde yaşın olacak 23-24 -işletme ve iktisata yerleşip okuduğunu varsayıyorum- ve istemediğin mesleği yıllarca yapacaksın. Hukuk, pdr istiyorsan onlar için uğraş. İlla ki kazanacaksın onları.

Arkadaşlarla iletişimi düşünme, iyi bir işin olduğunda iletişimin daha yüksek olacak. Ayrıca sen tm'sin sonuçta, sayısallara göre daha çok ilişki kurarsın. Ben sayısalım, çevre mühendisliği okuyorum ama dondurup tekrar hazırlanacağım elektrik elektronik mühendisliği için. Benim için imkansızdı elektrik elektronik mühendisliği vs ama başaracağım. Şartlamazsan eğer kendini, her şey istediğin gibi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayemshocked

Hayatımı kenara bıraktım, buz adam oldum. Arkadaşlarımla iletişim gücüm zayıfladı. Neden?

Sana hedeflerini küçültmeni öğütleyenlerden uzak dur , küçük adamlar daima bunu yaparlar ; gerçek büyük adamlar, sana, senin de büyük olabileceğini hissettirenlerdir . (Mark Twain) Hedeflerinin peşinden koş hocam yılma koşmaya devam et , sonunda yakalayaksın . Bir yıl daha sabret ; gün gelecek sen onlara öyle bir anlamsız bakışlar atacaksın ki bir daha seninle göz göze gelmeye çekinecekler

• Destekleyici mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Yarın dershane kaydımı yaptırıyorum ve hayatımın son zor senesini mutlu bir şekilde bitirmeyi amaçlıyorum. Allah hepimize en hayırlı olanı nasip etsin
    Ben ne zaman evlenicem
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.