Bildirim
Sizce kaç k olurum? Sınavda talihsizlik yaşadım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaç k gelir hiç bilmiyorum o konuda iyi değilim ama geçmiş olsun demek istedim
Kaç k gelirse gelsin böyle netlerle Lysde mutlaka yükseltirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ZPınar
Kaç k gelir hiç bilmiyorum o konuda iyi değilim ama geçmiş olsun demek istedim
Kaç k gelirse gelsin böyle netlerle Lysde mutlaka yükseltirsin.
Teşekkürler_____________________________ -
O MATEMATİK NEDİR
EN İYİ İHTİMALLE 70K
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İnsanlar cahil doğar,aptal değil.Onları aptallaştıran eğitimdir. -
70k gelse dua etsin bence hocam 100k anca
Tamam matematiği herkes yaptı o yüzden beklenenden kötü sıralama gelebilir ama arkadaşın netleri o kadar kötü değil en kötü ihtimalle 65-70k diye düşünüyorum ben _____________________________ -
Geçmiş olsun.Umarım lysde telafi edersiniz.Gereksizleride dikkate almayın. _____________________________ -
Hocam çok kötü, en fazla 150k. Derlerse salla.
Olm kimse bilmiyor. Yığılma ne kadar vs. bilinmiyor o yüzden orta seviyeler için iş garipleşiyor. 2014 gibi de olmayabilir, 10 15bin dışarısı. Max 5 gün sonra belli olacak rahatlayın biraz._____________________________ -
hocam feni türkçeyi yapıpda matı nasıl yapamadınız o nasıl bir rahatsızlıkmış geçmiş olsun hastalanınca bundan en çok türkçe etkilenir normalde _____________________________ -
Gereksizleri de yazarken de ayrı.
55-60k gelir hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ GaünTF -
50k
_____________________________ -
Bence 40 k gelecek
Bu cümlede anlatım bozukluğu var sanki :D :D _____________________________ -
What did u mean bro
Oha 80k diyen var. Biz bittik o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Birine mantığı öğretin, hayatı boyunca düşünsün. -Phil Plait -
Hocam kafanı hiç yorma kaç k gelir felan diye.Lys çalışmaya bak ygs de 10 netin Lys de 2 nete denk geldiğini düşünürsek üzülecek bir şey yok ve moralini bozma bu netler ile 60k garanti merak etme iyi forumlar _____________________________ -
35-40k 35 e daha yakın -
Puanlarimiz yakin , 70 k falan diyolar yav 

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ I've always wanted the hope that you are the ones I need
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt