Şimdi Ara

Sizce iyi bir tercih mi yaptım? (Samsung CJG54 27'') (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bu isten anlıyorsunuz dediğiniz LG güzel 7 bin e kadar limit var böyle almışken 4k 144 hz veya üstü bi ekran varmi ben baktım pek anlamadım şimdi kafa tam karisti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Witcher kullanıcısına yanıt
    Sizin ekran kartı iyi bayağı hocam. Acaba herkes de mi böyle ranklerde memnuniyetsizlik var yoksa siz mi ayarlayamadınız anlayamadım. İsterseniz Samsung u arayıp bir sorun. Hiç mi eğilmiyor o zaman çok saçma olur televizyon gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak23358 kullanıcısına yanıt
    hocam renkler büyük ihtimal benden kaynaklı. daha tam olarak ayarlamaya vaktim de yok açıkçası, projeyi yetiştirmeye çalışıyorum. stant eğilmiyor maalesef, ben de şaşırdım ama rtings.com'da filan da yazıyor.

    en kısa zamanda şu renk işini halledeceğim, aslında oyunlarda istediğim canlılığı elde ettim fakat yine de yapay duruyor, ya da önceki monitörden alıştığımdan dolayı mı hissediyorum bilemedim.
  • 1080p 60Hz


    Sizce iyi bir tercih mi yaptım? (Samsung CJG54 27'')

    Sizce iyi bir tercih mi yaptım? (Samsung CJG54 27'')




  • Arkadaslar merhaba, ben de bu monitoru satin aldim. satin aldiktan sonra tr uzerindeki butun stoklar tukendi. monitorden genel anlamda memnunum ama soyle bi problemim var, olu pikseller. n11 uzerinden aldigim saticiyi aradim kendilerinin olu piksel testi yaptigini ancak gozlerinden kactigini soyledi ozur diledi ve bana 100 liralik bir iadede bulundular. ekstra olarak eger istersem samsungu aramami ve degisim isteyebilecegimi soyledi. ben de aradim samsungu ve belirttim sorunumu teknik servis gelip bakicak dedi ancak gelmek yerine benden olu olan piksellerin fotosunu istedi.

    ancak soyle bi sikinti var ki, pikseller gordgunuz gibi inanilmaz kucuk ve ben siyah ekranda gozume takilinca farkettim. hatta ilk basta 3 tane idi sonra dikkatli bakinca 5 tane oldugunu gordum. 2 tanesi buyuk oldugu icin telefonum netledi ancak digerlerini telefonun gormesi imkansiz gercekten.

    servisteki eleman olu pikseller siyah ekranda kirmizi yesil mavi seklinde gozukuyor fotografta da gozukuyor ama bana surekli "zoom" yapmami bu sekilde samsungdaki yetkililere gosterse de fayda alamayacagini belirtti. bu sekilde bi sorun yasayan var mi acaba aranizda? monitor halen daha tr de stoklarda yok, degisim istesem bana stokta olmayan urunu nasil verecekler acaba? Sizce iyi bir tercih mi yaptım? (Samsung CJG54 27'')Sizce iyi bir tercih mi yaptım? (Samsung CJG54 27'')



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorosluAdam -- 6 Haziran 2020; 16:16:32 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.