Şimdi Ara

Sizce hangisi ve ne zaman alınmalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar.Ben 3 yıllık iPhone 5s kullanıcısıyım.Beklentilerim genel olarak cihazın malzemesinin sağlamlığı,güncellik(en az 2-3 yıl),batarya performansı(ort. 1 gün)kamera performansı(fotoğrafta en üst videoda üst seviye) ve tabiki stabilite.Başka önerilere açığım fakat şimdilik tasarım yada ilgimi çeken özelliklere göre radarıma girenleri sıralayayım;

-Apple iPhone SE
    -Sony Xperia Z5 yada Z5C
    -Sony Xperia X
    -HTC One M9 yada M10

Bütçem maksimum 2000-2500 tl.Dediğim gibi batarya ve kamerası iyi en az 2-3 yıl stabil ve sağlam kullanabileceğim bir cihaz arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dohtorauburn -- 28 Mart 2016; 0:36:11 >

• Up
  • Yardım ..
  • S6 64 gb tavsiye ederım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G5'in tasarımı ve o alt kısımdan pil çıkarma olayı berbat.Fakat dediğiniz gibi M10 bekleyip değerlendirebilirim yada Z5.Fakat Hangi telefonu alacağımdan çok bir de IOS mu Android mi sorusu var kafamda.Dediğim gibi hem günce hem stabil hem de sağlam bir cihaz arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dohtorauburn -- 28 Mart 2016; 0:35:19 >
  • dohtorauburn kullanıcısına yanıt
    Z5 stabil çalışan iyi bir cihaz tek sıkıntı s810'dan kaynaklı ısınmalar o da yoğun kullanımda kendini belli eder.Ama gene de bir m10'u görün derim
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.