Şimdi Ara

Sizce Hangisi Daha Uygun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2000-2700 tl arası telefonları detaylı araştırdım ve 4-5 telefon çıktı ortaya

    Samsung Galaxy a51(128GB) 2650 TL
    Xiaomi mi 9t(64GB) 2630 TL
    Samsung Galaxy M31 128 GB 2600 TL
    Realme XT 128 GB 2600 TL
    Xiaomi Mi 9 Lite 64 GB 2580 TL

    Şuan 64 gb hafızalı 4000mah bataryalı xiaomi redmi note 5 kullanıyorum anneme vericem bunu telefonu bozuldu. Pubg, cod vs rahat oynatıyor ama çok oyun oynayan biri değilim özellikle şu karantina günlerinde evde olduğum için bilgisayardayım telefonu açmıyorum bile ama hayat normale dönünce genelde okulda oluyorum üniversite de sabah 8 akşam 5 filan oluyor derslerim genelde yani batarya performansı oyun performansından daha önemli şimdiki antutu 7den 130k puan alan redmi note 5le bile rahat rahat oyun oynuyorum ayrıca belirttiğim gibi nadiren oyun oynarım. Genelde sosyal medya, mail, office uygulamaları, youtube vs ayrıca okula giderken-gelirken çok fazla müzik dinlerim. Fotoğraf çekilmem yılda 1 tatile gidersek orada çekiliriz onun dışında hocanın tahtaya yazdıkları vs en son kendimi 2 ay önce çekmişim mesela.

    Bataryası 1 günü dolu dolu çıkarsın akşam eve gidince bitse bile takarım şarja yani en azından 7+ saat ekran süresi versin.
    grafik takıntım yoktur pubg filan rahat oynatsın zaten okula giderken bile haftada 1 belki oynarım onun dışında fifa oynarım 2-3 günde bir.
    Arayüzde tarayıcıya girerken filan kasmasın hızlı olsun. Bir de amoled istiyorum yıllardır ıps zaten.

    yazılımsal sorunlarla uğraşmak istemem yok o rom iyi değil yok bunu yükle yok root at filan istemem aldığım arayüzle kullanırım. Xiaomiyi öyle kullandım mesela.

    Samsungların genel bir yazılımsal arayüzlerinde kasma sorunu olduğu için a51 ve m31e çok yakın değilim.
    Xiaomi mi9t yazılımsal sıkıntıları varmış ayrıca ghost screenden çok şikayetçi olan olduğu için ona da pek yakın bakamadım.
    mi 9 lite fena değil gibi hoşuma gitti aslında.
    realme xt gönlüm en çok bundan yana yazılımsal sorunları yok gibi hem redditte hem Türkçe forumlarda ghost screen sorunu yaşayan birini görmedim.

    9 lite ile realme arasında kaldım fakat realme +2gb ram +64 gb ile daha iyi geliyor üstüne işlemcisi bir tık daha iyi. Yorumlarınızı bekliyorum başka telefon önerecek olursanız lütfen amoled olsun teşekkürler.







  • up
  • Realme XT

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.