Şimdi Ara

Sizce Hangi Telefon ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1000 tl kadar bir bütçem var. Yeni bir telefon almak istiyorum. 1 ay süren araştırmalarım sonucu aşağıdaki telefonları uygun buldum. Ancak tabi kullananlar daha iyi bilir telefonları. Sizin tavsiye edecekleriniz hangileri

Xperia S 32gb:
     Sizce Hangi Telefon ?

Samsung S3 Mini:
     Sizce Hangi Telefon ?

Samsung S4 Mini:
     Sizce Hangi Telefon ?

Htc One X 32Gb:
     Sizce Hangi Telefon ?

Htc Desire X:
     Sizce Hangi Telefon ?

Htc One SV:
     Sizce Hangi Telefon ?

Nokia Lumia 720:
     Sizce Hangi Telefon ?

Nokia Lumia 920:
     Sizce Hangi Telefon ?

Nokia Lumia 1320:
     Sizce Hangi Telefon ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrandTiger -- 11 Mart 2014; 20:39:25 >

• android olarak 1000 liraysa sp daha iyi

edit:wp8 de ise 920 veya 1320 çünkü ikiside geçekten süper cihazlar.ama 920 de 8mp kamera ve ekran avantajı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy.Krueger -- 11 Mart 2014; 20:58:53 >
  • wp 8 de : lumia 925 -1320
    androidte : htc one x
  • Xperia Sp veya Lg G

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler beyler Wp8 in de, androidin de kendine has özellikleri var. Wp8 e biraz daha yakın gibiyim ancak yine de seçenekler olunca araştırmak gerekiyor
    Nisan gibi fiyat düşüşleri gerçekleşecek deniliyordu ama ne kadar doğru bilemem
  • Lumia 920
  • S4 mini gayet kullanışlı bir telefon, ne için kullanacağınızı da yazsaydınız keşke bazıları sadece arama ve mesaj için alıyor da ondan sordum.

• Aslında telefonda pek oyun oynamam. O yüzden ram açısından fazla düşünmüyordum. Ama ilerde gelecek güncelleştirmeler ile bu ramin yetersiz kalacağı kanaatindeyim. Kamera özelliği de 5 mp den iyi olmalı aslında çünkü şimdi kulladığımın 5 mp ve bazen sorun yaşıyorum. İnternette fazlaca vakit harcayabilirim. Müzik için mp3 var zaten. Ama bir kaç yıl rahat kullanabileceğim bir telefon olsun isterim
  • Xperia SP
  • general mobile discovery al 700 tl.
  • androıd olarak xperıa sp,hem donanım olarak hemde batarya ve saglamlık olarak bunları tokatlar gecer,1000 tl nınde altında bulunabılıyor.
  • 1 aylik zamanın varsa lg modellerini araştır
  • Android - Samasung Galaxy S4 Mini - Galaxy Zoom

Windows Phone - Nokia Lumia 1320
  • Xperia
  • s4 mini kullanıyorum memnunum öneririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 mini yada Lumia 1320
  • Discovery nin özellikleri fiyatına göre çok iyi ama geri dönen tepkiler biraz caydırdı beni. Soket sorunu,ölü piksel vs.
    Lg nin de yeni cihazları gelecek sanırım ama lg pek tercih etmem.

Teşekkürler beyler tavsiyeleriniz için

@WanPorsia @koksal68 @stevejones @Solo__TuRk_- @burak190528 @kubrasafak @Uncharitable @Bixie
  • Xperia sp

• WP8 tarafında Lumia 1320 gerçekten süper bir cihaz ihtiyaçlarını tam bilmiyorum ama iyidir yani. Androidde ise 1000 Tl ye kesinlikle Sony Xperia SP öneririm. Fiyatı arttırmayı düşünürsen LG G2 diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandTiger

Discovery nin özellikleri fiyatına göre çok iyi ama geri dönen tepkiler biraz caydırdı beni. Soket sorunu,ölü piksel vs.
    Lg nin de yeni cihazları gelecek sanırım ama lg pek tercih etmem.

Teşekkürler beyler tavsiyeleriniz için

@WanPorsia @koksal68 @stevejones @Solo__TuRk_- @burak190528 @kubrasafak @Uncharitable @Bixie

BEST OF DİSCOVERY..

Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ? Sizce Hangi Telefon ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.