Şimdi Ara

Sizce fiyatına değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam kolay gelsin öncelikli amacım grafik ve tasarım. Oyun daha sonraki planda benim için. İşim gereği photoshop programları ile ilgileniyorum. Kafamda apple MacBook pro vardı ama daha önce hiç mac türünde bir bilgisayar kullanmadım bilmiyorum. O yüzden Monsterin laptopunu tercih etmeyi planlıyorum. Mobilite benim için çok önemli o yüzden tercihimi laptopdan yana kullanıyorum. Tercih edeceğim laptopun linkini hemen paylaşıyorum.
    http://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/MONSTER-TULPAR-T5-V5-4.html#.V4iNQ_S3zCQ

    Sizinde tercihlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. Kolay gelsin iyi forumlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • macbook daha dogru bir tercih olacaktir
  • JoeyBane kullanıcısına yanıt
    Hangi modelini önerirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/macbook-pro-mf840tu-a-core-i5-2-7ghz-8gb-256gbssd-13-3-intel-notebook-bilgisayar.html#genel-bakis

    Bu model sizin icin uzun vadede iyi bir tercih olacaktir.

    grafik tasarim ve adobe programlari kullanacaginiz icin islemci, ram, ssd bilesenleriniz iyi olmali. macbook i5 islemcisi ile ve 8gb ram ile dezavantajli gorulebilir. profesyonel degilseniz i5 islemci ve 8 ram yeterli olacaktir. Program kullanimini ve oyunu birer kefeye koydugunuzda oyun agir basarsa macbook'tan uzaklasmalisiniz. cunku bu makinalar oyun deneyimi icin yeterli degiller. sadece eski nostaljik oyunlari oynarsiniz.

    eger profesyonel manada grafik tasarim programlari kullanacaksaniz i7 4. nesil ve uzeri islemci, 16gb ve uzeri ram, 4k kabiliyeti yuksek kaliteli bir ssd ve ortalama bir ekran karti oneririm.
    eger oyundan taviz vermem derseniz linkini paylastiginiz monster'i alabilirsiniz.

    2012 yilinda 17" 670m'li monster aldim ve 2 yil kullandim. Agir ve buyuk oldugu oldugu icin tasimada zorlaniyorsunuz. Ayrica dismekanda calisirken tuhaf gozlerle size bakiyorlar. suan imzamdaki cihazi kullaniyorum ve ihtiyaclarimin cogunu karsiliyor. calistigim dosyalar cok buyuk boyutlu. eger daha amator calismalarim olsaydi asiri guclu bir makine yerine kolay tasinabilir bir makine alirdim o da macbook olurdu.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.