Şimdi Ara

sizce Euroleague 2014-2015 sezonu şampiyonu kim olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

(En Son Oy Tarihi: 18.4.2015)
Giriş
  • Geçen yılki konuyu güncelleyerek soruyu bu yıl da soruyorum , tabi henüz erken olsa da amaç tahminleri öğrenmek. 2014-2015 sezonunun şampiyonu sizce hangi takım olur, fanatiklik yapmadan cevapları alalım :]

benim bu yıl için tahminim Cska Moskova dan yana

Euroleague de ilk 4 hafta geride kaldı takımları az buz izledik bir fikir sahibi olduk sayılır. Duygusal davranmadan sizce bu yıl kim şampiyon olur ?

benim favorim Real Madrid, onun haricinde Olympiacos, FB Ülker, Cska, Barcelona nın ihtimali de yüksek, harici bir takım sürpriz olur kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scavenger Of Human Sorrow -- 30 Eylül 2014; 16:50:28 >

• FB
  • Final Four için en güçlü adaylar FbU,Madrid.

Diğer takımların form durumu son iki takımı belirleyecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asil maclar top 16 da baslayacagi icin konusmak erken.
    bayern,malaga su ana kadar supriz bir sekilde ceyrek finali zorlayacak takimlar bence.siena devre disi kaldi , maccabi umut vermiyor,laboral zorlanir..bu ekiplerin yerine baska takimlar fenerbahce ulker gibi gelecek artik.

• Olympiakos three-peat yapar. Sadece basketbol oynama özelinde değil, saha dışında da nefis bir sistem kurmuşlar. Bunun meyvelerini toplamaya spanoulis bırakasaya kadar devam edeceklerini düşünüyorum. Yine onları favori görenin olmadığı yerde önleri açık.

Fenerbahçe için uzun vadede konuşmak lazım. Malum türk oyuncular olarak yüzüp kuyruğuna geldiğimizde sonucu alamama gibi huyumuz mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

asil maclar top 16 da baslayacagi icin konusmak erken.
    bayern,malaga su ana kadar supriz bir sekilde ceyrek finali zorlayacak takimlar bence.siena devre disi kaldi , maccabi umut vermiyor,laboral zorlanir..bu ekiplerin yerine baska takimlar fenerbahce ulker gibi gelecek artik.

erken olduğu konusunda haklısın ama o kadar ileriki dönemde de tahmin etmek çok daha kolay olur, tahmin olayının pek bir nanesi olmaz.

geçen yıl top 16 da efes 7 maç ard arda (cska-pana-madrid-malaga-zalgiris vs.) kazandı 10 maçın 9 unu kazanmıştı iyi bir seri yakalayarak ama f4 ü göremedi. caja laboral 7 maçta 1 galibiyet alıp elendi demişken zan tabak ın gelmesiyle 3 maçı da kazanıp üst tur yükseldi ertesi top 16da da 4 maç ard arda kazanmıştı. 7 maçlık serinin ardından 5 maçlık mağlubiyet serisi yakaladılar. maccabi top 16 da ilk 7 maçta sadece beşiktaş ve feneri yenmiş ve elendi gözüyle bakılırken 6 maç ard arda kazanıp çeyrek finale çıkmıştılar. yine siena nın çok iyi serileri vardı takım çeyrek finali garantiledi derken son 5 maçını kaybederek elendiler.

fenerbahçe ülker in bu 4 maçlık serisini ya da madrid in maçlarını ölçü alıp bir kesinlik bildirmek doğru olmaz ama tahmin işte :)) ben malaga nın çeyrek final görmesini sürpriz olarak karşılamam askine tersi durum olursa şaşırırım malaga nın yapısı kadrosu çok iyi. bayern de çok iyi bir yatırım yaptı ama euroleague tecrübe işi olunca çeyrek finali zorlamadan öteye durum olacağını düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Olympiakos three-peat yapar. Sadece basketbol oynama özelinde değil, saha dışında da nefis bir sistem kurmuşlar. Bunun meyvelerini toplamaya spanoulis bırakasaya kadar devam edeceklerini düşünüyorum. Yine onları favori görenin olmadığı yerde önleri açık.

Fenerbahçe için uzun vadede konuşmak lazım. Malum türk oyuncular olarak yüzüp kuyruğuna geldiğimizde sonucu alamama gibi huyumuz mevcut.

takim sirtlayan isimler yerli degil o yuzden sorun yok..fenerbahce hic finallere yaklasamadi bile ama simdiki kadro bo kleiza dahil kupaya aclar.bu cok onemli.ayrica obradovic var ki kendisi ilk maclarin degil mart ayinin onemli oldugunu hep belirtiyor..

• Kupanın net favorisi Real Madrid, kadroları üst düzey her anlamda. Geçen senenin de verdiği bir hırs var ayrıca. Onun haricinde favoriler, Barça, Fenerbahçe Ülker ve Olympiacos olarak görüyorum. Sürpriz içinse Bayern.
  • Favorim Real.Barcanın panzehirini bulmuşlar.

Cska,Barca ve Oly F4 için adaylar yine.

Fener bu dörtlüye en bela olacak takım havasında.

Bayern,Malaga,Efes,Gs,Maccabi,Pana ise süprizlere gebeler.

• Favorim Real.CSKA daha form tutmadi aslinda pota alti rotasyonu cok iyi ama yansitamadilar henuz.Barcelona yeni transferlerle cosar diye düşünürken bence cok kotu performans sergiliyor.Laboral,Siena gibi takimlar cok guc kaybetti. Olympiakos spanoulisle yine gizli favori.Ben yine Oly veya Realin olmasini istiyor kendi acimdan.Efes nereye kadar gider supheli,ama Euroleague de iyiler.Galatasaray deplasmanlarda yoklari oynuyor,Malaga macinda 2.yari 15 sayi mi ne attilar bunlari asmadan bisey olmaz kadrolari iyi aslinda.Malaga kadrosu bana gore cok iyi ama dun Bayern deplasmaninda iyi değildiler.Bayern ilk seneye gore cok iyi.Stelmet deplasmanda mac kazanamaz evinde fena degiller onlar da.Son olarak Fenerbahce Ulker.CSKA ve Barcelona maclarinda muthis performans,Obradovic onderliginde gizli favorilerden biri de onlar.Evlerinde mac kaybetmezler.Guzel bir sene olur insallah basketbol açısından.

• Açık favori Real. Bu seneyi kafalarına koymuş adamlar. F4 için Bayern-FBU-Oly'i aday görüyorum. Barça ve CSKA bu sene vasatın altında kalacaklar gibi.

• Favorim Real ve Spanoulis

Büyük ihtimalle fb de f4 oynar herhalde. Diğer Türk takımları top 16 yacda top 8 de kalir diye düşünüyorum ama tabii belli de olmaz.

• Kupanın favorisi Real Madrid.Biz de yükseklerden uçmayalım bazı takımlar yıllardır ordalar o yüzden F8 bu sene için başarıdır bana göre..
  • Koyu fenerliyim ama 1-2 galibiyetle hemen havalanmayalım. İlk turdaki oyunlara bakınca favorim real madrid benim. Sonra cska ve oly. Fenerbahçe f8 e kalırsa benim için görevlerini yapmışlar demektir.

• Gönül Fenerbahçe, mantık Barcelona.
  • Bu sene müthiş başladık çokta iyi gidiyoruz ama ilerisi için temkinli olmakta fayda var. Bu sene olabilecek bir F4 bile bizim için büyük başarı bunu kabul etmemiz lazım.Sonuçta uzun yıllar bu kupadayız hep iyi yatırım yapıyoruz ancak hatırladığım kadarıyla 1 kere çeyrek finale çıkabildik dahası yok.

Obradovic faktörü tabi ki var ancak takımımız yeni ve tecrübesiz sayılabilecek bir takımız.Partizan deplasmanı müthiş bir deneyimdi bu bakıma birde Barcelona ve cska deplasmanlarını görmek lazım .

Bu sene Real veya Olympiakos ,birisi kupayı alır diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Favorim Real.Barcanın panzehirini bulmuşlar.

Cska,Barca ve Oly F4 için adaylar yine.

Fener bu dörtlüye en bela olacak takım havasında.

Bayern,Malaga,Efes,Gs,Maccabi,Pana ise süprizlere gebeler.

+1 Ankette takımıma oy attım ama benim düşüncelerim de böyle tabi daha sene başı asıl EL top16 da başlar bakalım güzel bir sezon bizi bekliyor inş. takımlarımız güzel bir sezon geçirir
  • Real bayağı iyi
  • real madrid in grubu da çok kolay bunu da görmemezlikten gelmeyelim. strausburg- bamberg- zalgris- armani gibi takımlarla oynadılar bu takımlardan f8 hedefi olan yok. biz partizan ve kiev deplasmanları evimizde cska ve barçayla oynadık. şu anda en formda olan takım biziz. olympiacos un giden oyuncuları olsa da takım kimyasına uygun isim yine bulmuş gibiler. madrid favorim ama açık ara önde değil kesinlikle, kıl payı diyebilirim
  • Bastım "Diğer"e.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.