Şimdi Ara

Sizce en iyi split push herosu nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce ünlü birinin streamını izliyordum. caitlyn ve teemo paso splitpush yaptılar. skorlar 25a 15 olmasına rağmen split push sayesinde kule bırakmadılar kazanan takımda ve teemo arkadan bitirdi oyunu. Bunu gördükten sonra paso splitpush yapmaya karar verdim Teemo ve Tryndamere harici hero tavsiyeniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi are you cola -- 27 Haziran 2013; 23:45:16 >

• şen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soraka
  • Rengar Jax Xin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yastik1 -- 27 Haziran 2013; 23:48:38 >
  • TF.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 28 Haziran 2013; 12:59:49 >
  • En rahat shen ile yaparsin.
  • Split push olayını anlatabilecek varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi gank atan jungle hangisi ?
    12 yıl önce açıldı
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tf
  • rengar wukong shaco jax
  • Top lane için:

Rengar
    Shen
    Nidalee.

Akalıma gelenler bunlar.
  • Garen
  • xpeke'in tf ile yaptığı split pushlara bakarak birşeyler katabilirsin oyununa. en hızlı yapan da var en rahat da en güvenli de. soru aslında sana hangisinin uyacağı.
    teemo ile split push'un farzlarından biri olan ward olayını bedavaya halledebilirsin. shen twisted fate gibi herolarla kesin ölücem dediğin yerlerde kaçma olasılığın olur. (ya da teleport ile lane'inde biraz ezilsende late game'de rahatca split push yapabilirsin.)
    tryn caitliyn graves gibi bilumum hero her zaman riskli ve takımını zora sokan split pusher'lardır. çünkü split push kendini unutturmayı gerektirir. eğer kendini unutturamazsan late game'de öldüğün an takımını 4vs5 e ordanda defeat'e götürüyorsun demektir.
    o yüzden tf dedim. late game de tek bir q su ile hemen hemen tüm minioun grubunu alabilir. bu da karşı tarafın vision'ını en aza indirgemek demektir. kaçış için de rahat yollar çizebilirsin ultinle. neyse sen sorunu daha açık sor kalanlarını da yanıtlamaya çalışırım.

• hydra, taimat.
  • Tf.Botu pushlamıştım ardın topa teleport atıp oraya devam ettim.Daha sonra bana gelen 4 kişiden ultiyle kaçtım
  • Shen,renekton,lee sin,hydra,sunfire
  • Rengar her oyun en az 5 turret alıyorum

Bide udyr Q+hydra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreas -- 28 Haziran 2013; 0:15:17 >
  • Shen
  • TF, Shen, Master Yi, Jayce, Teemo.
  • En iyisi rengar splith pushla oyun taşır ölmeden pushlayabilin tek varlık trinity cık botu efsunla hayvani movement speed stacklı 2 q ile kule alıyor ormandan gelirkende 1 2 adam alıyor oh miss
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xreas

Rengar her oyun en az 5 turret alıyorum

Bide udyr Q+hydra

araştırmacı gazeteci taharet musluğu istanbul'dan bildirdi.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.