Age Of Empires I, II, Conquerors, Mythology, Titans.. [afro]
nfs başka oyun tanımam
monkey island serisi mafia nfsu
mario :-)
Bencede Half-life mükemmel bir oyun. Oyun sektörünü half-life tan önce ve sonra olmak üzere ayırmak lazım. Çok şeyi değiştirdi bu oyun. Övünmek gibi olmasın çok iyi oynarım. Rakip tanımam bu oyunda.
Asheron's Call u da unutmamak lazım az oynamadık rüyama bile giriyodu valla [afro]
max payne gta bi de commodore 64'de COBRA vardı ilk oynadığım bilgisayar oyunuydu inanılmaz hoşuma gitmişti
CALL OF DUTY ve özellikle "Er Ryan'ı Kurtarmak" tarzı yakına düşen bombalarda karakterinizin sağır olması heryerin buğulanması ve aynı esnada bi uçaktan sürekli bomba düşüyormuş hissi veren o vınlama...aaaaaah ah!!
Eskilerden de SENSIBLE vardı doğru yazıp yazmadığımdan bile emin diilim düşünün ne kadar eski...
2. Dünya savaşı simulasyonu tarzında : Call of Duty Fps tarzında : Half - Life Turn based strateji : Civilization 3 Real Time Strateji : Starcraft - Warcraft (ikisi arasında asla ayrım yapmam) RPG : Diablo 2 Fp Sneaker : Thief 2 Futbol Simulasyonu : PES3 Yöneticilik : Championship Manager 4 03-04 Tabi ki Strateji-RPG : Dungeon Keeper 3 En iyi Neo-Geo oyunu : Double Dragon hala oynarım Konu olarak en güzel oyunsa : HALF-LIFE
RPG olarak onca tercih varken biraz Shoot'eM'Up a anımsatan Diablo 2^yi secmeni anlayamadım ama yinede diger secimler cok yerinde.. bi sey de ben ekliyim üstteki listeye
ben fazla rpg oynamadım oynadıklarım arasında en beğendiğimse diabloydu
bir de bir düzeltme yapayım strateji-rpg dalındaki ödül dungeon keeper 2 nin olucak 3 yanlışlıkla yazılmış.ama dungeon keeper 3 de yolda diye biliyorum
Strateji: Red Alert Serisi. 1996'da yapılmış RA1 bile daha dün oynadım; konusuyla, videolarıyla, oynanabilirliğiyle o atmosferi yaşatıyor. RPG: HL kaliteli bir yapımdır ancak Doom ve Duke3D oyanayanlar HL'nin yeni grafiklerine rağmen onların atmosferini vermediğini göreceklerdir. Arcade: Tabi ki konsol oyunlarında HAGAR yani Final Fight 1 Icon-Adventure: Larry7...Var mı böyle orijinal bir şey! Spor: Street Hoop (Street Slam) EA Sports 7 senedir aynı dolmayı ısıtıp ısıtıp süredursun piyasaya NEO-GEO yıllar önce gerçekten "manyak" bir basket oyunu yapmıştı.
Yani kısacası;Red Alert serileri,Duke3D,Final Fight,Street Hoop.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gargoyle</i> <br />the knight of the round street fighter 2' serisi final fight <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
+11111 cunku yıllarca bu oyunları oynadık atarı salonlarında...